Yaz Kapatıcıları, Summer Concealers!



Göz altlarım çok mor olduğu için Bobbi Brown Creamy Corrector ve Mac'in en kalın ve etkili kapatıcısı olan Studio Finish Concealer'ı kullanıyorum. Ancak yazın bu kadar kalın ürünler kullanmak istemiyorum. Hem morlukları kapatacak hem de nemlendirecek ürünlere yöneliyorum. Tercihim Garnier'ın Kafeinli Roll-On'u ve Mac'in nemlendiricili kapatıcısı Select Moisturecover'dan yana. 


Since I've got super duper dark under eye circles, I use Bobbi Brown Creamy Corrector and Mac's thickest formulated concealer, Studio Finish. As it's very hot in the summer time, I go for more liquid and light products. My choices are Garnier's Roll-On and Mac's moisturizing concealer; Select Moisturecover.




Öncelikle Garnier'ın Roll-On'undan başlayalım. Watsons'dan 11TL'ye aldığım, çok da yeni olmayan bir ürün. İçindeki limon ve kafein özü koyu halkaları yok ediyor. Açık, orta ve koyu tonu var. Ben açığı kullanıyorum. Göz kreminden sonra ilk olarak bunu sürüp yüzük parmağımla yayıyorum. Buz gibi olması göz altlarımı serinletip rahatlatıyor.

I'm going to start off with Garnier's Roll-On. It contains lemon essence and caffeine, which conceals dark circles. It has Light, Medium and Dark colors. I've got the light one. After applying my eye cream, I pat this on with my ring finger. It feels really cold and fresh.


Yayılmamış Hali - Not Blended


Yayılmış Hali - Blended


Bir sonraki adımda ise Mac Select Moisturecover'ı yine yüzük parmağımla uyguluyorum. Bende iki farklı rengi var. Biraz bronzlaştığım için şu sıralar NC25'i kullanıyorum.

The next step is applying Mac Select Moisturecover with my ring finger again. I have two different shades of it. As I'm a bit tanned, I've been using NC25 recently.


Yayılmamış Hali - Not Blended


Yayılmış Hali - Blended



Görkem Karman

5 yorum:

  1. Garnier morluklara iyi geliyor mu? Benim de göz altlarım da morluklar oluşmaya başladı ve bu durum çok canımı sıkmakta :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim göz altlarımı sürpriz bir şekilde kapatıyor, bence gayet güzel kapatıcılığı:)

      Sil


  2. Feel free to visit my webpage ... cordyceps

    YanıtlaSil
  3. Sizce bu roll on mu yoksa garnier bb roll on mu? İkisi arasında çok kararsız kaldım. Morluklarımın çok olduğu ve özel günlerde de kullanabileceğim bir kapatıco arıyorum. Birde Note markasının BB kapatıcısı da aklımda. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler!

    YanıtlaSil
  4. Sizce bu roll on mu yoksa garnier bb roll on mu? İkisi arasında çok kararsız kaldım. Morluklarımın çok olduğu ve özel günlerde de kullanabileceğim bir kapatıco arıyorum. Birde Note markasının BB kapatıcısı da aklımda. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler!

    YanıtlaSil