Hepsi Benim Olsun!



Yine ve yine bir dilek listesiyle karşınızdayım. Geçen aydan beri istediğim Mac Powersurge göz kalemini hala Anadolu Yakası'ndaki Mac'lerde bulamadım, Ağustos başında gelecek dediler, umarım bu kez benim olur! 

Allık koleksiyonumu genişletmeye kararlıyım ve bu ay gözüm Mac Tenderling'de.

İstediğim rimeli bulmama rağmen açgözlülüğüm yüzünden yeni şeyler de denemek istiyorum. Aşk-ı Memnu'da Bihter'in Clinique Lash Power kullandığını öğrendikten sonra kirpiklerimi simsiyah yapacak bir maskara bulmuşken kaçırmak olmaz!

Mac'ten 2 far daha; Sumptuous Olive ve Wedge. Wedge olmasa da olur da Sumptuous Olive benim olmak ZORUNDA.

Ve sonunda Mac Paint pot'lara da bulaştım. Aylar önce Painterly alıp beğenmeyip bir arkadaşıma vermiştim ama Kristen Stewart'ın makyözünün Kristen'ın makyajında Groundwork Paintpot kullandığını duyduktan sonra almamama imkan yok.

Aranızda bu ürünlerden herhangi birini kullanan, memnun kalan ya da pişman olan var mı?



Görkem Karman

2 yorum:

  1. Clinique High Impact maskara var ben de bunu bilmiyorum ama insanın içi alıp denemeden rahat edemiyor,anlıyorum seni:) Ben krem far hastasıyımdır ama Mac Paint Potlara pek ısınamadım.Bare-study var ben de,kurumadı hala kavanozda güzel güzel duruyor ama,zor yayılışını ve pudralaşmasını sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben de Painterly alıp ısınamamıştım ama herkes o kadar memnun ki sorun bende heralde diyorum. Yine alacağım, bu kez Groundwork'ü, çok doyumsuzum çok:)

    YanıtlaSil