Shellac/Çıkmayan Oje ve SaloonS!







Shellac manikürü İtalya'da görüp merak etmiştim, Türkiye'de hangi salonlarla anlaşmalı olduğunu bilmediğim için yaptıramamıştım. Buldum ve Salı günü yaptırıyorum, fotoğrafları da sizinle paylaşacağım. Önce yaptıracağım salonu ziyaret edip bilgi aldım. Güleryüzlü personel fotoğraf çekmeme ve tüm salonu fotoğraflamama müsade etti. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Gelelim Shellac'a. CND Shellac, çıkmayan oje, matlaşmıyor, soyulmuyor. Kuruma süresi ise tırnağınıza sürüldüğü andan itibaren 0 dakika. Elde 15 gün, ayakta 1,5 ay kadar kalıcı. En önemlisi ise tırnaklarınızın hava ve su almasını engellememesi. Tırnağın kırılmasını engelliyor, hızlı uzamasını sağlıyor. Üzerine istediğiniz ojeyi sürüp sıkılınca asetonla silip yine Shellaclarınıza kavuşabiliyorsunuz. Renkleri de o kadar güzel ki hangisini seçeceğime karar veremiyorum! (Shellac Manikür'ün fiyatı 50TL.) 




Biraz da Shellac'ı yaptıracağım kuaför salonundan bahsedelim. Kendisi Anadolu Yakası'ndaki tek Shellac patentine sahip anlaşmalı salon. SaloonS, içerisinde masaj, solaryum, Shellac manikür, makyaj ve bir çok markanın bakım ürünlerini bulunduran bir salon. Masaj, içerisinde duş da bulunan özel masaj salonunda yapılıyor. Bu odaya duvar kağıdı ve dizaynıyla egzotik bir hava verilmiş. Masaj 26 senelik tecrübeli, Türkmenistan asıllı bir bayan tarafından yapılıyor. Masajın saati 100TL diye geçse de en az 2-2,5 saat sürüyor.

Solaryum ise Klostrofobi'ye (kapalı yerde kalma korkusu) sahip biri olarak çok uzak olduğum bir kavramdı. Ancak hayatımda ilk defa bugün girdim! Beyaz tenli olduğum için 5 dakika ile başladım. Kullanılan cihaz Ergoline. Daha önce girmeye çalıştıklarım tabut gibiydi, bu yüzden girmemle çıkmam bir olmuştu. Ancak SaloonS'taki cihaz hidrolik, yani ne kadar isterseniz o kadar açık kalıyor. Bu yanmanızı engellemiyor. Beyaz tenimi ne kadar çok sevsem de yaz aylarında cildimin daha pürüzsüz olmasına daha fazla karşı koyamadım. İçerideyken çalan müzik de zamanın daha kolay geçmesine yardımcı oluyor :).SaloonS'ta solaryumun dakikası 1TL.


Masaj Salonu


Masaj Salonu















SaloonS Güzellik&Solarium; Hilmipaşa Caddesi, Beyaz Saray Apartmanı, No:37, Kozyatağı, İstanbul. 0216 372 45 78   http://www.saloonsguzellik.com/



Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder