Rimmel London!



Rimmel London'ın Stay Matte pudrasının çok iyi olduğunu duymuştum. Bir türlü alıp deneyecek zamanım olmamıştı. Nihayet geçen hafta Tepe Nautilius'daki Watsons'tan aldım. Tabii ki tek bir pudrayla yetinmeyip 2 tüp fondoten de aldım. Buğday tenli modellerim için de uygun olacağını düşündüğüm 2 renk seçtim. Aldığım fondotenin adı Match Perfection ve kullananlara kusursuz bir sonuç vaat ediyor. Cildin doğal rengiyle uyum sağladığı söyleniyor. Öncelikle kendimde deneyip sonra başkalarında kullanacağım. Diğer blog yazarlarının yorumlarına bakılırsa herkes çok memnun. Gelelim pudraya. Stay Matte 5-6 saatlik matlık sağlayan bir pudra. Aldığım günden beri 3 kez kullandım. Estee Lauder'ın transparan pudrasından hiç bir farkı yok, fiyatı hariç. Estee Lauder'ın pudrası 93TL iken Rimmel London Stay Matte transparan pudra yalnızca 13TL. Fondotenlerin fiyatı ise 20TL. Denemeye değer!

I always heard of Rimmel London Stay Matte Powder and never had time to try it out. Finally last week, I had the chance to purchase it. Of course I bought something else; Match Perfection Foundation. On the packaging it claims it gives you a flawless finish with the color matching technology. I haven't tried it yet, I'll do when I have time. And the powder. Stay Matte makes your skin stay matte for at least 5 hours. I've been wearing it for 3 days now and I'm in love so far. It's the same formula, same texture with Estee Lauder's transparent powder. The only difference is the price. Rimmel is much cheaper, totally unbelievable. Worth giving it a try!











Görkem Karman

10 yorum:

  1. Bu markanın ürünlerini ben de beğeniyorum. Long Lasting fondöteninden ve Glam Eyes maskarasından memnunum fiyatlarının uygunluğu da cabası :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum! Pudrasını denemediysen mutlaka denemelisin!

    YanıtlaSil
  3. Bir şey sorucaktım.Ben buğday tenliyim ve yüzümdeki tüyler çok göze çarpıyor acaba pudra kullansam tüyler daha mı çok belirgenleşir yanıtlarsanız çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MAC mineralize skinfinish ve ya BENEFIT Hello Flawless gibi kalın yapıda pudralar ciltteki tüm kusurlari ve tüyleri daha çok ön plana çıkaracaktır ama fondotenin üstüne uygulanan 'transparan' bir pudranın yapmayacağını düşünüyorum. Bence emin olmak için bir kozmetik standında pudra uygulatın.:)

      Sil
    2. Eminim duymuşsunuzdur BB kremleri.BB krem üzerine stay matte uygularsam sizce belirginleştirir mi ?

      Sil
    3. Evet bir kaç gün önce BB Kremlerle ilgili bir yazı yazmıştım. Bb krem de stay matte transparan pudra da oldukça ince yapıda. Sizi rahatsız edecek kadar belirgin olacağını düşünmüyorum.

      Sil
    4. Yardımınız ve ilginiz için teşekkürler :)

      Sil
  4. pembe alt tonlu olduğunu söylemiş çoğu bloggerlar öyle mi peki? birde flaşlı fotoğraf çekildiği zaman içindeki spf parlamaya sebep oluyor mu? almak istiyorum ama sırf bu 2 sebepten dolayı elim gitmiyor... :(

    YanıtlaSil
  5. Stay Matte pudranin hangi numarasini kullaniyorsunuz acaba ? Simdiden tesekkurler.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. merhaba görkem hanım bende rimmel london fondeten aldım cildim yağlı sizce hatamı yapmış oldum birde ben çoka çık tenliyim ama yüzümde kızarıklık ve sivilce var aldığım numara 100 doğru mudrur? son sorum fondöten, ne ile yayıyorsunuz

    YanıtlaSil