Face Of The Day



Kahverengi smokey eyesı bir kenara bırakıp gözlerimi çerçeveleyen siyah far linera dönüş yaptım bugün. İşte bugünün makyajı.

I put brown smokey eyes away and went for black liner that frames my reddish brown eyes. Here it is; the face of the day.




Fondoten olarak son aylardaki favorim olan ve kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğim Bourjois Healthy Mix'in 53 tonunu kullandım. Göz altı kapatıcısı olarak da gelmiş geçmiş en iyi kapatıcı olan MAC Studio Finish'in NW 20 ve NW 25 karışımını tercih ettim. Fix plus kullanarak fondoten ve kapatıcımı sabitledim.

For the foundation, I had my Bourjois Healthy Mix Foundation in the color 53 and you know this has been my favorite for months! For the concealer, my all time favorite again, a mixture of NW 20 and 25 of MAC Studio Finish Concealer. Then sprayed my Fix + and set the foundation and the concealer. 




Yalnızca göz altlarımdaki kapatıcıyı sabitlemek için Estee Lauder transparan pudra kullandım ve allık olarak MAC Mocha'yı tercih ettim.

I set the concealer under my eyes using my Estee Lauder Transparent Powder and for the blusher I went for MAC Mocha.




Göz kapaklarımdaki damarların belli olmasını sevmiyorum bu yüzden ten rengimle aynı renk mat bir farı tek kat olarak geçtim; MAC Brule. Daha sonra üst ve alt kirpik diplerime MAC 263 açılı fırçayı kullanarak MAC Typographic koyu gri/siyah farla çerçeve yaptım. Gözün üst ve alt iç kısmına da Make Up For Ever Aqua Eyes siyah göz kalemini çekerek kirpiklerimi kıvırıp en sevdiğim maskaramı uyguladım.

I hate my veiny eyelids so I cover them with MAC Brule eyeshadow. Then lined my top and bottom lash line with MAC Typographic eyeshadow using the angled brush 263 by MAC. Lined top and bottom water line with my Make Up For Ever Aqua Eyes black eye kohl. Curled my lashes and applied my favorite mascara.




Dudaklara uçuk pembe bir renk olan MAC Creme Cup ruj ve Boy Bait lip gloss geçerek makyajı bitirdim.

For the lips I went for a soft baby pink MAC Creme Cup and Boy Bait lip gloss and finished off.



Görkem Karman

4 yorum:

  1. hersey guzelde neden makyajın fotosu yok:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Face of the day postlarında fotoğraf koymuyorum, sadece kullandığım ürünleri göstermek için:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. sanırım bundan sonra fotoğraf koymam gerekecek haha <3

      Sil