Doğal Görünümlü, Meyve Özlü, Uygun Fiyatlı Fondoten!



Tabii ki de Bourjois! Türkiye'de Boyner'lerde ve anlaşmalı parfümerilerde satılan ve pek de tanınmayan bir marka olan Bourjois Paris'i yıllardır kullanan biri olarak, By Terry ve Chanel gibi markaların ürünlerini kullanmak isteyip de o kadar parayı gözden çıkaramayanlara düşünmeden tavsiye edebilirim. 

Daha önce Chanel Pro Lumiere fondoteni duydunuz mu ya da kullandınız mı bilmiyorum. Kendisi Chanel'in gelmiş geçmiş en iyi fondoteniydi, ancak Perfection Lumiere'i piyasaya sürmek için Pro Lumiere'i üretimden kaldırdılar. Tam 1 senedir 17 adet fondoten denedim ve yine Pro Lumiere'e benzer formüllü bir şey bulamadım. Ta ki çekmecemde bulduğum Bourjois fondoteni elime alana kadar. Bourjois Healthy Mix Fondotenin en açık rengini aylar önce alıp denemiştim. Make Up For Ever HD ve Chanel Vitalumiere fondotenim gelince de pabucunu dama atmıştım. Yaz zamanı hafif bir bronzluğum olduğu için çekmecemdeki tenime uymadı ve ben de gidip fondotenin 53 numarasını aldım. Son bir kaç gündür (evet hava bu kadar sıcak olmasına rağmen) Bourjois Healthy Mix'i evden çıkmadan uyguluyorum. Şimdi sizlere özelliklerini sıralayacağım.

Avantajları:

- Üretimden kaldırılan Chanel Pro Lumiere'in TIPATIP aynısı olması!
- Meyve özlü olması.
- Muhteşem kokusu.
- Akışkan yapısı.
- 16 saate kadar kalıcı olması.
- Cildi nemlendirmesi.
- Uygulamadan sonra gerçekten de sağlıklı bir görünüm bırakması.
- Yüzünüzde fondoten yokmuş etkisi bırakması.
- İçinde ne kadar ürün kaldığını görmenizi sağlayan saydam paketi.
- Uygun fiyatı; 59 TL.

Dezavantajı bana göre kesinlikle yok. Hatta şunu açıkça belirtmeliyim ki yıllarca Chanel'in fondotenlerine verdiğim dünya paraya şimdi acıyorum. Cildiniz kuruysa nemlendiricinin üstüne, normal ise günlük kreminizin üstüne ve yağlıysa makyaj bazınızın üstüne uygulayabilirsiniz. 

Şunu da söylemeliyim ki ne zaman Bourjois fondotenimi sürsem arkadaşlarım cildimin çok güzel olduğunu söylüyorlar ki bu da fondotenin ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor. Çünkü iyi bir makyaj; 'Kadının makyajı ne kadar güzel.' değil, 'Ne kadar güzel bir kadın.' dedirtmelidir. Umarım en kısa zamanda deneyip, güzel görüşlerinizi benimle paylaşırsınız! En kısa zamanda bu ürünü kullanarak yapacağım makyajı fotoğraflayacağım. 

        xx




Ben en iyi sonucu Sephora Mineral Pudra Fırçası ile alıyorum. Fondoteni cildimde daireler çizerek uyguladığımda ekstra doğal bir sonuç veriyor.


*

Görkem Karman

5 yorum:

  1. Merhabalar Görkem,

    Bu fondoten fotoğraflarda parlama yapıyor mu? Çünkü ben de yüz ürünlerinde doğal görünümü seviyorum ve bu yüzden la roche bb kremi günlük hayatımda çok severek kullanıyorum. Ancak fotoğraflarda yüzüm parlıyor hatta yağlı gibi görünüyor.

    Şayet bariz bir parlama yapmıyorsa hem fondoteni hem kapatıcısını almak istiyorum.

    Teşekkür ederim şimdiiden.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba!
      Bu ürün piyasadan çekildi, yerine yeni bir versiyonu, daha yağlı formüllüsü sürüldü.
      Ben kuru cildimde bile bu yeni formülü sevemedim. Sizde parlama yapar gibime geliyor :) ancak kapatıcısı harikadır!

      Sil
  2. Aslında benim de cildim kuruya dönük, o yönden bir sıkıntım yok. Kullandığım ürün de gün içinde çok iyi duruyor. Tek şikayetim fotoğraflarda parlaması. Ama healty mix'in yapısı yağlı ise dediğiniz gibi pek çözüm olmaz.
    Çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  3. ben bu ürüne hastayım daha doğrusu ben bourjois healthy mix serum kullanıyorum, bendeki rengi 53. o da 16 saat kalıcı ve o kadar doğal duruyoki gören herkes yüzün ne kadar güzel diyor. bu ürünü bulgaristana gittiğimde almıştım çok uygun bir fiyatı var türk lirasına çevirince 20 lira gibi bir fiyatı oluyor, türkiyede de ucuz olan bu ürünü orda bu kadar komik bir fiyata aldığıma çok sevindim, ilk gittiğimde stoklamam gerek...

    YanıtlaSil
  4. ben bu ürüne hastayım daha doğrusu bourjois healthy mix serum kullanıyorum. o da 16 saat kalıcı ve o kadar doğal bi görünümü var ki gören herkes cildin ne kadar güzel diyor. ürünün kapatıcılığı orta, çok sorunlu bir cildiniz yoksa ideal diyebilirim ürünün asıl özelliği serum olması yani hem kapatıcılık sağlarken hemde cilt bakımını gerçekleştiriyor. fakat uyguladıktan sonra sabitlemek adına pudra şart.bu ürünü çok merak ediyordum ve gittiğimde bulgaristandan almıştım türk lirasına çevirince 20 tl gibi komik bir rakam oluyor. bir daha gittiğimde birkaç tane alıp stoklamalıyım... :)

    YanıtlaSil