MINI MAC HAUL, Ufak Bir MAC Alışverişi :)




          Went to MAC pro store today and got myself these lovely pieces! Two pans of eyeshadows for my palette, three lipsticks (I know, couldn't decide and bought all 3 of them!!!) and a duo fibre foundation brush. I'll give you the details with the pictures below.

          Bugün MAC pro store'a gittim ve kendime bu harika şeyleri aldım! Paletim için iki parça far, üç adet ruj (Biliyorum, karar veremedim ve kendimi tutamayıp üçünü de aldım!!!) ve duo fibre dediğimiz sentetik bir fondöten fırçası. Size detayları çektiğim fotoğraflarla birlikte aşağıda vereceğim.





          These are the lovely lipsticks that I bought. Creme Cup with a Cremesheen finish, is a beautiful natural pink, gorgeous for a daytime look. Honeylove is a honey colored, Matte finish lipstick, it's so lovely! And Captive is an amazing, unique color. I would describe it as a pinkish plum. Also, I'm loving the Satin finish it has. These are the lipsticks, taken with flash and without.

          İşte aldığım muhteşem rujlar! Kremsi bir yapıya sahip olan Creme Cup oldukça doğal ve güzel bir pembe, gün içinde kullanmak için harika. Honeylove ise bal renginde, mat bir sonuç veren muhteşem bir ruj! Captive ise benzersiz bir renk, tarifi gerçekten çok zor. Anlatmak için pembeli mürdüm diyebilirim. Saten bir sonuç vermesi de hoşuma giden taraflarından biri sanırım. İşte rujların flaşlı flaşsız halleri.


Captive - Honeylove - Creme Cup with flash.



  
Captive - Honeylove - Creme Cup without flash. 
         

          And here are the eyeshadow pans for the pro palette. The first color is Copperplate; it's a muted tone of grey with a bit of brown. It's a very good lid color for those with fair skin like mine. The second color is Sketch,which is a shimmery, purply burgundy color. I love the dark bits that it's got.

          Ve bunlar da profesyonel paletim için aldığım farlar. İlki mat ve içinde bir parça kahve tonu bulunan sadeleştirilmiş bir gri olan Copperplate. Göz kapağı'nın tamamına uygulanmak için harika bir renk. Benim gibi beyaz tenlilere tavsiye ediyorum. İkinci renk ise parıltılı bir şarap rengi olan Sketch. İçindeki açıklı koyulu kısımları seviyorum.



Copperplate and Sketch



          And finally the brush of my dreams! It was in my March Wishlist (click here to see that post). It's 130 brush by MAC. It's the best foundation brush I've used so far. It's got these real black hair and synthetic white bristles. It's very dense and its being duo fibre makes it so much easier to blend the foundation with a stippling method. I love love love it!

          Ve nihayet rüyalarımın fırçası! Mart Ayı Dileklerimde de olan (Mart Ayı Dilek Listem'i buradan görüntüleyebilirsiniz.) MAC'in 130 numaralı fırçası. Şu ana kadar kullandığım en iyi fondoten fırçası. Alt kısımdaki siyah tüyler fırçanın gerçek saçtan yapılan kısmı, beyaz tüyler ise sentetik. Tüyler oldukça sık ve yoğun ve fırçanın duo fibre olması fondoteni cildinize daha kolay yaymanızı sağlıyor. BA YIL DIM!


MAC 130 BRUSH

Görkem Karman

1 yorum:

  1. güzel günlerde kullan çok beğendim :) honeylove un rengi ne kadar güzelmiş oylee :)

    YanıtlaSil