AFFORDABLE MAKE UP BRUSHES, Uygun Fiyatlı Makyaj Fırçaları!








          Hello everybody! I've been searching for a good topic to post on my blog and I thought it might be really helpful if I told you some affordable make up brushes. I love MAC, Louise Young and Illamasqua brushes but I know that they're really expensive and people that are interested in make up can't start doing it professionally because of the super high prices. So here are some affordable options for you guys.

          Herkese merhaba! Bloguma koymak için bir konu ararken uygun fiyatlı makyaj fırçalarının faydalı olabileceğini düşündüm. MAC, Louise Young ve Illamasqua fırçaları çok seviyorum ve kullanıyorum ama biliyorum ki oldukça pahalılar ve bu yüksek fiyatlardan dolayı, makyaja ilgisi olduğu halde bu işi profesyonelleştirme fırsatı bulamayan insanlar var. İşte uygun fiyatlı fırça seçenekleri.





         SIGMA BEAUTY BRUSHES

          This brand is the most similar one to MAC, I guess. The bristles are dense and soft and pretty good quality. But the brushes are heavier than the MAC ones. I love the SIGMA F80 Flat Kabuki Brush (click here to see and buy the brush) the most. You can click HERE to order your brushes because they ship WORLDWIDE! 

            Bu marka MAC'e en yakın olan marka sanırım. Fırçaların tüyleri oldukça yoğun, yumuşak ve çok kaliteli. Ancak MAC fırçalardan daha ağırlar. En sevdiğim fırçası SIGMA F80 Flat Kabuki Fırça (fırçayı görmek ve satın almak için burayı tıklayın). Fırçalarınızı sipariş etmeye BURAYA tıklayarak başlayabilirsiniz çünkü dünyanın HER YERİNE kargoluyorlar!
       




    ELF BRUSHES

          ELF is the most affordable brand of make up brushes. Brushes are soft, handy and there for you to apply your make up without using fingers! You can't believe how cheap these brushes are! My suggestion is the Professional Brush Set Of 12 Pieces for ONLY 12$!!! You can see the set and order it HERE. This is the cheapest alternative of those who want to be in make up in an affordable way.

          ELF makyaj fırçaları konusundaki en hesaplı seçenek. Fırçalar yumuşacık ve makyajınızı parmaklarını kullanmadan uygulamanız için sizleri bekliyorlar! Ne kadar hesaplı olduklarına inanamazsınız! Benim tavsiyem YALNIZCA 12 DOLAR olan 12 parçalık Profesyonel Fırça Seti!!! Sete BURADAN ulaşıp sipariş verebilirsiniz. Makyaj dünyasına katılmak isteyenler için en ucuz alternatif kesinlikle bu fırçalar.




SEPHORA BRUSHES

          They are really high quality products and you can find anything you like in MAC stores right here in Sephora! At the moment I'm loving the Angled Blush Brush (which is right HERE) to apply my bronzer to pop my cheekbones. You can order your brushes from HERE, or go and buy it in your local SEPHORA store.

          Bu fırçalar oldukça kaliteli ve MAC'te beğendiğiniz her fırçayı SEPHORA'da bulabilirsiniz. Bu aralar Sephora'nın Açılı Allık Fırçası'nı (fırça için tıklayın!) elmacık kemiklerimi ön plana çıkarmak için bronz allık uygularken kullanmayı seviyorum. Sephora fırçalarınızın siparişini BURADAN verebilir ya da yaşadığınız yerdeki SEPHORA mağazalarından alabilirsiniz.

Görkem Karman

7 yorum:

  1. Suppeer bir post olmus, tesekkurler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim:) Bir önceki yorumunuzu da gördüm, ELF fırçaları tercih ederseniz çok komik bir bütçe ayırarak profesyonel makyaj dünyasına adım atmış olursunuz.:)

      Sil
  2. Ecotools fircalarla bir deneyiminiz var mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ecotools'un bamboo bronzer fırçasını kullandım, hayatımda gördüğüm en yumuşak fırçaydı. Şimdilik yalnızca onu kullandım ama duyduğuma göre 5li setleri filan oldukça iyiymiş.

      Sil
  3. Sigma yada elf den nasil alisveris yapariz ne kadar gumruk kargo oderiz oyle bilgileri paylasirmisiniz acaba firca istiyorum ama nasil alirim cok pahaliya mi gelir bilmiyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil