Make Up For Ever Besleyici Makyaj Bazı



Günaydın! Bugün sizlere, aylardır kullandığım bir makyaj bazından bahsedeceğim. Make Up For Ever'ın yenilenen baz serisinden sarı olanı deneyip şuradaki yazımda detaylı düşüncelerimi paylaşmıştım. Ondan memnun kalmayınca, bu kez seriden cildimin ihtiyacını karşılayacak bir ürün denemek istedim ve nourishing, yani besleyici olan baza bir şans verdim.




Serideki en fazla nem veren bazın bu olduğunu belirterek başlayayım. Yorgun, donuk, nemsiz, aşırı kuru ve hassas ciltlerin kullanımına uygun bu beyaz tüp, toplamda 50 ML ürün içeriyor. İsminden de anlaşıldığı gibi; yıpranmış ve kurumuş ciltleri besleyerek onarıyor, nemlendiriyor ve makyaja hazırlıyor.




Mis kokulu bir losyon kıvamındaki bu ürünü başta gereksiz bulmuştum. Makyajımın altına ekstra bir kat nemlendirici sürmekten farkı yok diye düşünmüştüm ancak kış aylarında fikirlerim tamamen değişti. 

Bazen ne kadar iyi bakarsam, ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim, makyajımın tam oturmayacağı kadar kuru olabiliyor cildim. İşte tam da o zamanlarda makyajımın hemen altına bu ürünü uyguluyorum ve fondotenim çok daha nemli, pürüzsüz ve kalıcı oluyor. Göz altı kapatıcımın altına da biraz sürüyorum ve pudrayla sabitlemesem de kalıcılığı gözle görülür bir şekilde artıyor ve pul pul görünmüyor.

Kremsi yapısı sebebiyle yüzde ağırlık yapmıyor. İnce yapılı ama yoğun nem veren bir nemlendirici gibi hissettiriyor. Yapısı en kuru ten ürünlerini bile üzerine rahatça uygulayabiliyorum. Makyajımın kalıcılığını ve ışıltısını kesinlikle arttırıyor. Bu arada ışıltı dedim ama sim vb partiküller içermiyor.

Cildi kuru/çok kuru olup başarılı bir makyaj bazı arayanların mutlaka göz atması gerektiğini düşündüğüm bu ürünü benim gibi Sephora mağazalarından ya da MUFE mağazalarından 96 TL'ye satın alabilirsiniz. Yaşadığınız şehirde iki mağaza da yoksa, MakyajTrendi.com 'dan sipariş verebilirsiniz.

Sevgiler. <3

Görkem Karman

7 yorum:

  1. Görkem ablacım senin bilgine güvenerek sana bir şey sormak istiyorum cilt bakımı ve göz çevresi bakımına kaç yaşında başlamalıyım?

    YanıtlaSil
  2. Tam benlik bir ürünmüş o zaman. Özellikle yanaklarım oldukça kuru ve hassas. İnceleyeceğim mutlaka :)

    YanıtlaSil
  3. Nivea after shave balsamı buna benzetmişler nemlendirme açısında. Kuru ciltli olduğunu bildiğimden önermek istedim. Cosmeticada 13 lira şu an denemek için çok uygun bir zaman bence. Ben de bu sabah aman ne kadar iyi olabilir ki inadımı kırıp sipariş verdim fiyatı görünce :*

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. bende bu bazı yaklaşık 3 aydır kullanıorum ve dediğiniz gibi cilde nem veriyor ve makyajın kalıcılığı artırıyor. çok başarılı bir ürün olduğu kesin :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba benim bi sorum olacak sana görkemciğim
    Benim yaz kış devamlı terleyen bi cilt yapım var ama asıl sorun yüzümün terlemesi ve kısa sürede bb cream dahil yüzümdeki makyajımın kaybolması, benimle bu konudaki şahsi fikrini paylaşırmısın, mesela hangi ürünü denemeliyim
    Cildim karma, T bölgem yağlı
    Önerin üzerine nivea after shave aldım ve denemeye başladım
    Fakat daha kesin çözümlere ihtiyacım var
    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil