Kiehl's Hydro Plumping Serum



Günaydın! Bugün sizlere, geçtiğimiz Mart ayında Gözde'nin tavsiyesiyle aldığım bu serumu anlatacağım. Aldığım günden beri, yani yaklaşık 1 senedir, çoğunlukla sabah akşam kullandığım bu ürünü iki hafta önce bitirdim ve bu inceleme yazısını hazırlamaya karar verdim.

Yazıya başlamadan önce Kiehl's markasına ait memnun kaldığım tek ürünün Avokadolu Göz Çevresi Kremi olduğunu belirtmek isterim. Mağazalarının ferahlığını ve çalışanlarının ilgisini çok beğensem de, ürünlerinin çoğunun fazla abartıldığını düşünüyorum. Firmanın şu ana kadar gönderdiği ve benim kendi paramla alıp deneyimlediğim ürünleri hakkındaki tecrübelerim hep bu yönde oldu. (Özellikle Midnight Recovery serumun fiyasko olduğunu düşünüyorum.)




Her kış olduğu gibi, geçen sene de cildim kuruluktan kese kağıdı gibi oldu ve en yoğun nemlendiriciler bile yetersiz gelmeye başladı. İşte tam bu yüzden nemlendiricimin altına destekleyici bir serum arayışına girip arkadaş önerisiyle bu seruma bir şans verdim ve markanın; göz çevresine de uygulanabilen tek serumu olan bu ürünü sabah akşam nemlendiricimin altına sürmeye başladım. 




Başlıca vaatleri; cildin kaybettiği nemi geri kazandırmak ve ciltteki yorgun görünümü ve ince çizgileri alarak yaşlanma belirtilerini minimize etmek olan bu ürünün içerik bilgisini yukarıya ekledim.




Tüpten dışarı jel olarak çıkan bu ürün yüze değdiği an su oluyor. Kalın yapıda bir yağ veya krem gibi olmadığından 'bu mu nem verecek şimdi?' dedirtiyor. 

Lafı hiç uzatmadan deneyimlerimi özetlemek istiyorum. Göz çevremde olumlu yönde bir değişim ve pürüzsüzleşme sezdiğimi geçtiğimiz yıl Instagram'dan paylaşmıştım. Okuyucularım sebebinin bu serum olduğunu söylemişlerdi. Kesinlikle katılıyorum. Hatta ürünün en başarılı bulduğum yönü bu. Tabii ki morluklara etkisi olmadı ama göz çevremin dokusunda bir dolgunluk yarattı ve çukurluğu gözle görülür bir biçimde azalttı.




Hiç atlamadan, gayet düzenli bir şekilde kullandığım için olsa gerek, gerçekten nem anlamında da faydasını gördüm. En önemlisi; kullandığım nemlendirici krem epey yoğun ve yayılması zor olduğu için bu serumu destekleyici olarak kullandım. Serumu yüzüme sürdükten iki dakika sonra kremimi uyguladım. Bu şekilde yayılması en zor krem bile hafif nemli zeminde çok daha rahat ve ince bir şekilde yayıldı.

Paraben ve parfüm içermeyen bu ürün tüm cilt tiplerine uygun ve bence makyajın hemen altına uygulanabilecek başarılı bir makyaj bazı. 

Unutmadan, Kiehl's internet üzerinden satış yapmaya başladı. Satış fiyatı 149 TL olan bu serumu buraya tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Sevgiler!


Görkem Karman

13 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ta daaaa! İşte aradığım ürün bu olsa gerek. Peki Avokadolu göz çevresi kremiyle beraber kullanılabiliyor mu? Yani çok ağır gelmez değil mi?

    YanıtlaSil
  3. Cildim karmadan yağlıya dönük, şu an yves rocher serisini kullanıyorum, sabahları matlaştırıcı serum ve kremini, akşam da derinlemesine nemlendiren serum ve kremi uyguluyorum, hepsinden inanılmaz memnunum, şu an baby face olarak dolaşıyorum ve neredeyse makyaj yapmayı bıraktım, sadece dısarı cıkarken pudra kullanıyorum yağlanmayı bıraz daha gecıktırsın diye. Sizin cildinizin kuru oldugunu biliyorum o yuzden kıehls ın bu serumuna o kadar para vermek yerine yves rocher nin nemlendirici serum + nemlendiricisini alıp denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Belki jel olan kremı sizin için daha uygun olabilir bir de sabah akşam uygularsanız cok daha etkili olacagını düşünüyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. göz altında böyle bir etkisi varsa almalıyım. Avokadolu göz kreminin verdiği nem bile yeterli gelmedi :( Göz altım çukurlaştı hafif, ne iyi gelir diye araştırıyordum ve de çok kuru. Krem ne önerirsin?

    YanıtlaSil
  5. görkem abla bloguma bekliyorum seni :)

    YanıtlaSil
  6. güzel bir ürüne benziyor denemekte fayda var.

    YanıtlaSil
  7. Acana göz altımdaki nokta nokta minicik bezemsi seylere iyi gelir mi? Sende bu sorun var miydi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ayni sorun bende de yillarca devam etti.duzenli olarak estetistenlere gidip igneyle aldirdim ama 6ayda bir falan tekrar goz cevremde birikiyolardi.sonunda ogrendim ki;goz cevresinde yag dokusu olmazmis ve bu bolgeye surdugum yogun kremlerin fazlasi minik yag bezeleri seklinde toplaniyormus.goz cevresine yogun beyaz dokulu kremler yerine daha hafif jel kivamda kremler surmem gerektigini dermatologum soylediginden beri yves roche nin goz cevresi jel kremini kullaniylrum ve yillar suren sorunum bitti.Umarim yorumu gorursunuz ve faydasi olur.Sevgiler..

      Sil
  8. Görkem kullandığın yoğun kıvamlı nemlendirici nedir :)

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Gorkem ve Gozde en sevilen iki blogger ❤

    YanıtlaSil
  11. Gercekten cok guzel bir urune benziyor. Keske bu kadar pahali olmasa:(

    YanıtlaSil
  12. gorkem ve sebibebiyi takip ediyorum zevkle. arkadaslar sebi hanim alassala diye bir marka tanitmis fas kili deniyeniz vsr mi guzel urune benziyor

    YanıtlaSil