NARS Just Dewy It! Set - Bol Işıltılı



Temmuz'un ilk gününden günaydın! Bugün sizlere, yine #3urun3yorum ekibi olarak, NARS'ın yaza özel setlerinden seçtiklerimizi tanıtacağız. Anıl'ın yazısı için buraya, Gözde'nin yazısı için ise buraya tıklayabilir, Just Dewy It! set hakkındaki görüşlerimi merak ediyorsanız, bu yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. 








Bu seti bana aldırtan ürünle başlayalım. NARS Super Orgasm Illuminator; içinde altın yansımalar bulunan, pembemsi şeftali bir aydınlatıcı. Bu ürün; allık, aydınlatıcı ve hatta fondotene karıştırılarak ışıltılı baz olarak kullanılabiliyor ancak içerisindeki büyük altın simler ve belirgin rengi sebebiyle ben fondotenime karıştırmayı uygun bulmuyorum. Benimle olan yolculuğuna; yaz akşamlarında bronz tenime biraz parıltı katmak istediğimde, allığımın üzerine kullanacağım bir ürün olarak devam edecek. Minik not: Renk bronz ten için muazzam ancak sim sevmiyorsanız, almayın.






Yine ışıltılı bir ürün, bu kez bir dudak parlatıcısı. NARS Super Orgasm Lip Gloss; beklediğim gibi yapış yapış bir yapıya sahip olmayan, yine içinde altın rengi sim parçacıkları bulunduran, sürümü kolay, ağırlık yapmayan bir dudak parlatıcısı. NARS bu rengi; böğürtlen pembesi olarak tanımlamış. 

İçerdiği altın simler (ışıltı demiyorum, çünkü bunlar bariz sim) sebebiyle, özellikle fotoğraflarda ışığı inanılmaz güzel yansıtıp dudakları olduğundan daha dolgun ve ıslak gösteriyor ancak sürdükten 15-20 dakika sonra uçup gitmesi ve tüm yüzüme simlerini bırakması sebebiyle sevemedim kendisini.






Setteki son ürün ise bir göz kalemi. Hem de kendisini siyah sanan ve NARS'ın en çok satan kalemlerinden biri olduğunu iddia eden bir kalem. NARS Black Moon Eyeliner Pencil; çok kolay sürülen ve bir fırça yardımıyla çok kolay dağıtılabilen bir kalem ancak ben bu renge siyah demem. İki üç kat geçsem bile çok silik kalıyor, üstelik gözümün içinden ve dış köşelerinden birkaç dakika içinde akıyor. En sevdiğim siyah göz kalemi hala AVON Supershock. Siyahlığı ve kalıcılığını tek geçerim.

İşte böyle. Şu 3 ürün arasında en çok Super Orgasm likit aydınlatıcıyı sevdim. Siz bu ürünlerden herhangi birini denediniz mi? Çok sevgiler! <3


-Bu seti buraya tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. 


Görkem Karman

11 yorum:

  1. Görselleriniz çok hoş zevkle takip ediyorum hem bloğu hem youtube kanalınızı başarılılar:-)

    YanıtlaSil
  2. Görkem Abla sana instagramdan mesaj attım Eskişehir seyahatin ile ilgili. Lütfen bakar mısın İnstagram Hesabım : cerenceylinn

    YanıtlaSil
  3. Görkem Abla sana instagramdan mesaj attım Eskişehir seyahatin ile ilgili. Lütfen bakar mısın İnstagram Hesabım : cerenceylinn

    YanıtlaSil
  4. Merhaba instagramdan epey bir süre önce kuru ciltle nasıl başa çıktıginiza dair uzuun bir yazı yazacaginizi söylemiştiniz o yazı yayınlandı da ben mi bulamıyorum yoksa ertelediniz mi ?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba instagramdan epey bir süre önce kuru ciltle nasıl başa çıktıginiza dair uzuun bir yazı yazacaginizi söylemiştiniz o yazı yayınlandı da ben mi bulamıyorum yoksa ertelediniz mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de o yazıyı büyük bir merak içerisinde bekliyorum

      Sil
  6. Merhaba oldukca alakasiz olacak ama en son bunu baylastigin icin belki gorur umuduyla yaziyorum.odandaki pembe yatak olabilen koltugun linkini yq da en azindan adini soyler misin?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba oldukca alakasiz olacak ama en son bunu baylastigin icin belki gorur umuduyla yaziyorum.odandaki pembe yatak olabilen koltugun linkini yq da en azindan adini soyler misin?

    YanıtlaSil
  8. Instagramda rahatsiz oldugunu gordum instagram hesabim olmadigi icin burdan yazmak istedim cok gecmis olsun en kisa zamanda eski sagligina kavusursun insallah♡

    YanıtlaSil
  9. Size Dior'un waterproof göz kalemini de tavsiye edebilirim.. Çok yumuşak ve kullandıklarım arasından hiç akma yapmayan tek kalem.. Sevgiler

    YanıtlaSil