Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow



Tünaydın! Bugün sizlere, İngiliz makyaj artisti Charlotte Tilbury'nin Filmstar Bronze & Glow isimli paletini anlatacağım. Tam 3,5 ay önce, İngiltere'ye giden bir arkadaşım vasıtasıyla edindiğim bu paleti severek kullanıyorum. Yorumlamanın tam zamanı diye düşünüyorum.

Çoğumuz bu isme ve hatta bu ürüne, yabancı bloglar sebebiyle uzun zamandır aşinayız sanırım. Özellikle CT'nin, kendi Youtube kanalında, tamamen kendi markasının ürünlerini kullanarak çektiği videolar inanılmaz iştah açıcı. Bir marka kendi PR'ını anca bu kadar başarılı yapabilir diye düşünüyorum. Öyle ki, videoda gösterdiği her ürünü almak istiyorum. Şuraya tıklayarak neden bahsettiğimi anlayabilirsiniz.








Dönelim Filmstar Bronze & Glow palete. Herhalde şu ana kadar sahip olduğum en şık ambalajlı ürün bu.




 Kaliteli, göz alıcı ve zarif olan bu kutuyu açtığımızda karşımıza; bir kısmı bronzer, diğeri ise aydınlatıcı olan bir palet çıkıyor. 




Sculpt, yani yüzü boyutlandırmak için olan kısımdan başlayalım. Rengi o kadar güzel ki. Benim için ideal bronzer rengi. İçinde turunculuk, kızıllık ya da sarılık yok. Neredeyse pembemsi diyebileceğim çok çok açık bir sütlü kahve diye tanımlayayım size. Dokusu ipek gibi, yumuşacık. Ürün, adeta kendi kendini dağıtıyor tende. Çok pigmentli, çok kremsi ve işin en güzel yanı; ister küçük, ister büyük bir fırçayla sürün, ister tek kat, ister 5 kat geçin, asla ve asla yapay ya da çamurumsu durmuyor. NARS Laguna, MAC Harmony, MAC MSF Medium Dark, Benefit Hoola, Rimmel London Sun Shimmer, Bourjois Chocolate, Sleek Contour Kit gibi birçok bronzer deneyimlemiş biri olarak, CT Bronze&Glow'u; denediğim en yumuşak dokulu ve en doğal duruşlu bronzer ilan ediyorum.

Geliyorum kontür konusuna. Bildiğiniz gibi, yüzüm aşırı zayıf ve kemikli olduğundan kontür yapmıyorum ancak yapıyor olsaydım da bu işlemi kesinlikle mat ve ışıltısız bir pudrayla yapardım. (Mesela yazısını şurada yazdığım Hoola'yla.) Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız ve bu paleti kontür amaçlı satın almayı düşünüyorsanız, almayın derim çünkü nedense hiçbir videoda bahsedilmeyen bariz ışıltılar var içerisinde. Bronzerda ışıltıyı seviyorum aslında, yüzü daha aydınlık gösteriyor, daha sağlıklı ancak sevdiğim ışıltı NARS Laguna'daki gibi; fırçadan yüze pek transfer olmayan ve 'simli' gibi durmayan. Bu yüzden CT Bronze & Glow elime ulaştığında biraz şaşırdım açıkçası çünkü severek izlediğim ve bu ürünü ballandıra ballandıra anlatan hiçbir yabancı vlogger içindeki koca ışıltılardan bahsetmemişti. Tıpkı Burberry Fresh Glow fondoten ve Estee Lauder Brush On Glow BB göz altı kapatıcısında olduğu gibi…

Toparlarsak; çok ışıltılı olması dışında her şeyine hayran kaldığım bronz bu pudrayı çok severek kullanıyorum. Evet, ışıltısına rağmen.




Highlight, yani aydınlatıcı kısmı ise rüya gibi. Gerçekten ıslak duruşlu, burnumun ucu, dudaklarımın üstü ve elmacık kemiklerimin tepelerine uyguladığım an yüzümü kat kat aydınlık ve sağlıklı gösteren ve yine yüzümde kendi kendine dağılıp, oturması gereken yeri bulan bir ürün. Her iki pudranın da ne kadar yumuşak olduğunu yeterince iyi ifade edemeyeceğim sanırım. O yüzden uzatmayayım. 

The Balm Mary Lou Manizer'a (buraya tıklayın) kıyasla daha altınımsı olan ama küçük bir far karıştırma fırçasıyla uygulandığında sarı sarı durmayan bu aydınlatıcı, tıpkı paletin bronzer kısmı gibi, beyaz ve buğday tende harikalar yaratacaktır.








Ülkemizde satışı olmayan bu ürünü, şuraya tıklayarak sipariş edebilir, ya da benim gibi yurtdışına giden tanıdıklara aldırabilirsiniz. Sevgiler. <3



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Ülkemize gelse hemen gidip alacağım bi ürün.göz pınarına bile sürerim bu aydınlatıcıyı. Çok güzel ya. Güle güle sür sürüştür görkemcm

    YanıtlaSil
  2. Görkem Abla bende senden esinlenerek bir blog açtım. Bakıp yoruma da bloğumu nasıl bulduğunu ve neleri geliştirmem gerektiğini söylersen çok sevinirim. :)

    YanıtlaSil
  3. magazin ve kadın neden hep iç içedir :)

    YanıtlaSil
  4. kendi bloğumda beklerim görkem abla

    YanıtlaSil
  5. Nacizane ricam . Face&body Make up forever fondten hakkında ki inceleme görüşleriniz için bir post yazar mısınız? Çünkü düğünüm için almayı düşünüyorum. Sizin inceleme postunuzu bekliyorum ne zamandır. Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Harika bir yazı olmuş yine. Keşke birileri yurtdışı seyahatine çıksa da aldırsam dedim içimden :)

    http://byshaima.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Fameandyoung.wordpress.com/summer-outfit/
    Bloğuma göz atmayı unutmayın :)

    YanıtlaSil
  9. MUFE nin camouflage paletini denemeyi dusunuyor musunuz acaba? Yorumlariniz cok bilgilendirici. Herkez bu paleti cok begeniyor fakat ben sizden de bir yorum okumadan almak istemiyorum.

    YanıtlaSil
  10. Iyi gunler gorkem ablacim ben uygun fiyatli bir mascara almayi dusunuyorum fakat karar veremedim acaba yardimci olur musunuz ?

    YanıtlaSil
  11. Estetik cerrahi konusunda operasyonlar hakkında bilmek istediklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim, öncelikli önerim (hastalarımıza ön tavsiyemizdir ) psikolojik açıdan göğüs büyütme
    ya'da kepçe kepçe kulak estetiği vb operasyona kendinizi hazır hissetmenizdir.

    YanıtlaSil
  12. @murderweb , göğüs büyütme ve Cerrahi estetik operasyonlar hakkında bilgi almak isterseniz bize'de bekleriz.Bu tarz operasyonlar için karar verme aşamasındaysanız mutlaka uzman görüşü alın, söylencelerle hareket etmeyin.
    www.gogusbuyutme.com.tr

    YanıtlaSil
  13. http://beautyboom16.blogspot.com.tr/ Bloğumu ziyaret ederseniz çok sevinirim. :)))

    YanıtlaSil
  14. Benbotoks uygulamaları yaptırmak istiyorum. En uygun merkez neresi acaba ?

    YanıtlaSil