Real Techniques Pudra Fırçası



Günaydın! Bugün sizlere son zamanlarda sıkça kullandığım pudra fırçamı tanıtmak istedim. Real Techniques benim 2 senedir kullandığım, diğer fırçalarımı bir kenara attıran markadır. 

Koleksiyonumda her fırçasından çifter çifter olmasına rağmen pudra fırçasına elim bunca zaman bir türlü gitmedi. Nihayet geçen haftalarda bir anda gaza geldim ve kozmela.com 'a girdim. Şansıma stokta yoktu. Ben de hevesim kaçmadan alayım diye dermomarket.com 'dan sipariş ettim. Ertesi sabah elimdeydi.




Markanın diğer fırçaları gibi yumuşacık, tüy dökmeyen, yıkaması, kuruması kolay olan bu pudra fırçası benim yüzüme epey büyük. Zaten bu kadar süre satın almamamın sebebi de buydu ancak fondotenimin parlaklığını tek hamlede alması çok hoşuma gitti. Şimdi iyi ki almışım diyorum.

Büyüklüğü sebebiyle göz ve burun çevresi gibi dar alanlarda hiç başarılı değil ancak alın ve yanaklarda doğal bir sabitleme yaratıyor. Her türlü pudrayla uyuşan bu fırçayı tüm yüzümü ve boynumu bronzlaştırmak için de kullanıyorum.




Tüyleri hem çok sık, hem de yu-mu-şa-cık. Kedim bile bayıldı. Patilerinin arasına alıp mırlıyor, siz düşünün. :)




Boyutunu görebilmeniz için Blush Brush ve Multi Task Brush'la da fotoğraflamak istedim. Hepsinin yeri ayrı ama kısıtlı zamanda tek fırça darbesiyle pudra uygulamak istiyorum Real Techniques Powder Brush bir adım önde. Sizin favori pudra fırçanız hangisi?


Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

11 yorum:

  1. Bende Power Brush ı yeni aldım daha kullanma fırsatım olmadı ama yapısal olarak çok beğendim. Fırçalarını güzel günlerde kullanman dileği ile Ebru

    YanıtlaSil
  2. merhaba Görkem,
    seni mümkün oldukça takip ediyorum ve oldukça yararlanıyorum.Ben Kahverengi göz makyajını çok seviyorum bana hangi mac farları tavsiye edersin?

    YanıtlaSil
  3. Benim de favori pudra fırçam budur!
    Tek hamlede ve hafif olarak un kurabiyesine dönüştürmeden pudra uygulamasına bayılıyorum!

    YanıtlaSil
  4. Ben blush brush ı pudra uygulamak için kullanıyorum ve seviyorum elmacık kemiklerim dar olduğundan allık uygulaması için çok büyük kaçıyor :)

    YanıtlaSil
  5. 2 aydır evde bu fırça ancak henüz kullanmadım :D Allık fırçasını çok seviyorum ayrıca expert face ve stippling fırçaları.

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle bu fırça tabiki :) Benim ilk fırçam Powder Brush dı. Ne bozulma oldu, ne kıl dökme ne de başka bir şey. Sende güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  7. İyi günler Görkem Hanım, pudra fırçası için bobbi brown sheer powder mı tavsiye edersiniz yoksa Real Techniques powder brush mı arada kaldım :/

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Ben kozmela'dan aldım ve beğenmedim hatta çakma mı acaba diye düşünmeye başladım tüyleri sık demenden dolayı, bence tüyleri sık değil hele de doğuş kozmetiğin pudra fırçasıyla karşılaştırılırsa.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Powder brush ile allık uygulaması Nasıl olur acaba?

    YanıtlaSil
  11. Merhaba ben bugun powder brush aldim bana gratisde satan kadina hangisi allik icin dedigimde powder brushi verdi allik icinde kullanilirmi

    YanıtlaSil