Yeniden merhaba! Bu kez kaybolmamak üzere döndüm. Isınan havaları blogumla ve sizlerle karşılamak istedim, bu yüzden bugünün teması SARI.
Benim için ideal makyaj 4 mevsim bronzlar, kahveler, kızıllar. Beni artık tanıyorsunuz. Youtube kanalımı açmadan önce renklerden korktuğumu da biliyorsunuz.
Video yapmanın en güzel yanı aldığınız geri dönüşler, öneriler, fikirler. Renkli farlar ve şu bir türlü cesaret edemediğim, kendime yakıştırmadığım kuyruklu eye liner.
Yazmadığım süre boyunca hiç beklemedim şeyler yaşadım (iyi, kötü) ve şu anda endişelerim olmasına rağmen içim kıpır kıpır. Benimle birlikte makyajım da renklendi ve işte Görkem'de bahar böyle…
Yazısını henüz yazmadığım BH Cosmetics far paletime bakmak bile içimi açıyor. Sarı far olarak numarası ya da adı olmayan bir rengi seçtim ve MAC Soft Ochre Paint Pot'la makyaja hazırladığım göz kapaklarıma MAC 217 numaralı fırçamla uyguladım. Eyeliner olarak kullanımı aşırı kolay olan Alix Avien Pen Liner'ımın siyah rengini kullandım. Bir şeyler yapmaya ç a l ı ş t ı m.
Gözümün içinde ise Rimmel London Scandal Eyes serisinin ten rengi göz kalemi var. Maskaram ise Clinique High Impact.
Ojem ise yaz boyu favorim olacak olan AVON Limoncello. 2 katta tamamen örtüyor, jel bitişi ise ışıl ışıl.
Ne düşünüyorsunuz? Size bahar geldi mi? :)
Twitter: urfacemycanvas8
Bir de kuyruklu eyeliner yakismiyor diyordun. Harika olmus.
YanıtlayınSilEğer kuyruklu eyeliner sürmeye devam etmezsen elimde eyelinerlarla koşarak Istanbul'a geliyorum!
YanıtlayınSilÖzellikle bu yazıyla birlikte sarı far arayışına girenler olursa the Balm'ın Balm Voyage paletindeki -şu an adını hatırlamadığım- sarı renkteki farı veya Sephoranın tekli olarak/palet halinde satılan farlarından Sarı olanlara bakabilir ^_^
BH Cosmetics paletinde de gözüm var :P Öpüyorum güzellik ♥
Çooook çooook çokkk yakışmış kuyruklu eyeliner harika olmuş :))
YanıtlayınSilyeni yazını görünce bana da bahar geldi çok yakışmış sarılar
YanıtlayınSilSarı rengi anca bu kadar hoş durabilirdi teninde!
YanıtlayınSilBence harika olmuş.Sarıyla mesafeli bir ilişkisi olan biri olarak benim bile deneyesim geldi.
YanıtlayınSilÇok yakışmış sarı renk far tam baharlık bir tonmuş bu kullandığın. Kuyruklu eyeliner hoş bi seçenek ama kuyruksuz eyeliner alt kirpik diplerinde ve gözünün içinde yoğun siyah kalemler kulandığın makyajar sanki daha mı güzel?
YanıtlayınSilHergün bloguna bakip yollarini gozledik gorkemm.tekrar hosgeldin.
YanıtlayınSilGüzel olmuş Görkem, döndüğüne sevindim :)
YanıtlayınSilBir insana kuyruklu eyeliner ancak bu kadar yakışabilirdi. Gözlerini daha büyük göstermiş ayrıca sarı farıda çok beğendiğimi söylemeliyim hemen deniyeceğim ;)
YanıtlayınSilBahar gelince her türlü yeni fikir kaçınılmaz oluyor. Sanırım baharla beraber sende klasik görkem çerçevesini bırakıp yeni şeyler denemek için kocaman bir adım atmış bulunuyorsun. Yazılarını bekliyorum büyük bir yenilik arzusuyla :)
YanıtlayınSilGörkem seni ısırmak istiyorum :D
YanıtlayınSil10 gündür her sabah bloguna bakıyorum ve yeni yazı olmadığını görünce şu hale giriyorum ------> :(
YanıtlayınSilSen kendine yakıştırmadığını düşünüyorsun ama bence kuyruklu eyeliner sana çoook yakışmış. Zaten şahsi fikrim, eyeliner kuyruklu olunca bayanları daha çekici gösteriyor. Makyaj tarzını bence bu yönde değiştir. Sevgiler...
Sarı farın bu kadar hoş durabileceğini hiç düşünmemiş olmam... :)
YanıtlayınSilBH Cos. inşallah yakında ülkemize gelir almak istediğim çok ürünü var.. Makyaj çok güzel olmuş renk de açmış sizi bahar gibi olmuşsunuz sevgiler ....
YanıtlayınSilGorkeemmm inanmiyorum sanaaa . Cok yakismis kuyruklu eyeliner. Lutfen daha cok kullam boyle. Ayricaaa sari da cok hos durmus. Hayatinda hep iyi seyler olsun , yuzun hep gulsun . Her mevsim cicekler acsin senin icin :))
YanıtlayınSilohhhhh be seni görünce bahar geldi
YanıtlayınSilÇok yakışmış bence :)
YanıtlayınSilPalette ne kadar itici duruyorsa gözlerinde de o kadar çekici :) Bayıldım.
YanıtlayınSilNe zamandan beri o kadar '' kuyruklu eyeliner bende güzel durmuyor ! '' dedin ki artık bende - kuyruklu eyeliner hastası biri olarak - ümidi kesmiştim Kİ ! bu fotoğrafını görene kadar ! Acayip yakışmış.Ve bence artık makyajlarında kuyruklu eyeliner'e yer verme vakti geldi :) <3
YanıtlayınSilohh sonunda kuyruklu bir eyeliner!!!yakışmış ama her zaman olmaz tabi.Tekrar hoşgeldin...
YanıtlayınSilÖzletmiştin kendini sarı renk ve eyeliner çok yakışmış ! <3
YanıtlayınSilGorkiiiiiiii hep bu tarz makyaj yap <3 sana çok yakışmış eyeliner :)
YanıtlayınSilÇok yakışmış bayıldım <3
YanıtlayınSilen sevdiğim renktir sarııı :) çok yakışmış sana. ayrıca kuyruklu eyeliner da harika !
YanıtlayınSilSarı favori bahar renklerimdendir sana da çok yakışmış ve tekrar söylüyorum kuyruklu eyeliner gözlerinin güzelliğini ön plana çıkarmış =)
YanıtlayınSilYeniden hoşgeldin aramıza!
YanıtlayınSilSeni bu kadar seven kitle için senden ayrı kalmak biraz kırdırmıştır ama elbette ayrı kaldığımız süre içinde neler gelişip yaşandı bilemeyiz. Kavuşmamıza sevindim!
Yenilikler var. Bazı korkularımızın üstüne gitmeliyiz kesinlikle senin kuyruklu eyelinerın üstüne gittiğin gibi! Gözlerinin şekli çok daha iyi ortaya çıkmış, her zaman bu değişikliğe gitmelisin!
Sarı farı demiyorum bile.. Cuk!
Yağmurlu bir günde gerçekten çok güzel bir blog yazısı olmuş :) sarı renk içimi açtı :) renklerden bu kadar korkmamalısın bence :) ayrıca sana da çok yakışmış
YanıtlayınSilHer sabah bloğa bakıp seni görememekten sıkılmıştım yahu :) bu aralar sarıya taktım ben de hiç de sevmezdim kendilerini :) takdım dediysem kıyafet çantada kalmıştım, sende görünce far fikri beni bile cezbetti :)
YanıtlayınSilHer sabah bloğa bakıp seni görememekten sıkılmıştım yahu :) bu aralar sarıya taktım ben de hiç de sevmezdim kendilerini :) takdım dediysem kıyafet çantada kalmıştım, sende görünce far fikri beni bile cezbetti :)
YanıtlayınSilBence kuyruklu gozlerini daha dinc gostermis ve cok daha guzel olmus.oje ise mukemmel bi renk ...sari rengi bu kadar begenecegim aklima gelmezdi.
YanıtlayınSilÇok yakışmış.. Bayıldım gerçekten :))
YanıtlayınSilAcaip güzel olmuş bayıldım !
YanıtlayınSilnasıl güzel romantik bir makyaj olmuş kuyruklu aylaynırda şahane
YanıtlayınSilKuyruklu eyeliner yakışmıyor mu? şaka yapıyor olmalısın. gayet hoş olmuş.
YanıtlayınSilBayıldım!
Sevgiler :)
Özlemiştik Hoşgeldin :)
YanıtlayınSilvideolarınızda o eyeliner ı kuyruklu çekse yaaa diyodum kendi kendime işte bu süper olmuşş :))
YanıtlayınSilÇok yakışmış :) Sarı renkler ve kuyruklu eyeliner gerçekten yakışmış :)
YanıtlayınSilYakışmış cidden, bence kuyruklu eyeliner a günlük makyajında bile yer vermelisin çok hoş görünüyor! :)
YanıtlayınSilCook begendim yakismadigindan degil de gözün alismadigi icin farkli geliyor sana lutfen bir dahaki videoda kuyruklu olanindan cek fotograf yetmiyor çünkü:) " nolursa olsun morelini bozma gorkem abla bizi ihmal etme senden ogrenecegimiz cok sey var hoscakall:))
YanıtlayınSilKuyruklu eyeliner bence çok yakışmış. Sarıyla yazı da getirmişsin Görkem Abla
YanıtlayınSilKuyruklu eyeliner bence çok yakışmış. Sarıyla yazı da getirmişsin Görkem Abla
YanıtlayınSil