MAC'le Doğru TEN Makyajı!



Günaydın! Geçtiğimiz haftalarda sonuçlanan MAC etkinliği çekilişimin ilk kazananı İrem'le buluştuk, tanıştık. Tatlı dilli ve deneyimli makyaj artistimiz Zeliha Hanım'dan doğru ten ve göz makyajı yapmayı öğrendik ve tüm bunları iki video halinde kaydettik. 

Bugün sizlerle videonun ilk kısmı olan ten makyajını paylaşacağım. Lütfen videoyu beğendiyseniz beğen butonuna tıklayıp yorum bırakmayı unutmayın. Zeliha Hanım başta olmak üzere tüm MAC Palladium ekibine, çekim boyu yanımda olan arkadaşım Gözde'ye, çekilişe katılan herkese ve tabii ki sabırla beni takip eden güzel modelim, takipçim İrem'e sonsuz teşekkürler. Hepinizi çok seviyorum. Mutlu günler! 





Görkem Karman

8 yorum:

  1. dün telefondan yorum yazamadım buradan hemen yazayım :))
    arkadaşımızın cildi, teni zaten o kadar güzel ki bir ruj sürse bile aynı böyle olurdu :)
    Ama tabi ki makyajda çok güzel bence yaşına uygun oldu :*

    YanıtlaSil
  2. Urban decay göz bazini almak istiyorum fakat bulunduğum şehirde yok internetten nerden alabilirim gıttıgıdıyordan orjinelligine güvenmiyorum önere bilcenız bir site var mi

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle kız gerçekten çok güzel . Ve çok yararlı bir video ölmüş.Ayrıca bir şey sormak istiyorum.Ben size instagramdan istek gönderdim.Kabul ederseniz çokkkkkk sevinirim

    YanıtlaSil
  4. sade ve çok güzel olmuş çok beğendim

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görkem merhabaa
      Ben geçen gün herhangi bir kozmetik mağazasından real techniques fırça aldım. Ama saplarının rengi pembe değildi beyazdı . Ve üstünde mal 138 gibi bişey yazıyodu. Fiyatı ise 15 tl idi. Niye bu kadar ucuz sahte mi bunlar dedim. Yok bu marka mağazaya yeni geldiği için süper indirim yaptık dediler . Aldım bende . Kabı real techniques gibi görünüyo ama içindeki fırçada mal 138 yazıyo . Sence sahte mi? Yoksa RT'in böyle bi fırçası var mı?
      Not: yapısı çoooook yumuşak

      Sil
  6. Çok guzel ve tenine uyumlu olmuş :))

    YanıtlaSil