MAC MSF Stereo Rose



Haftanın ilk gününden herkese günaydın! Hakkındaki fikirlerim epey değişken olduğu için Stereo Rose incelememi epey beklettim. Nihayet bugün blogumun konuğu kendisi. 

MAC'in koleksiyon ürünlerini sevmiyorum, bunu daha önce de belirttiğimi hatırlıyorum ancak aralarında bir MSF (Mineralize Skinfinish) var ki, birkaç sene önce koleksiyonla sınırlı sayıda geldiğinde almadığıma bin pişman olduğum tek ürün, herkesin allık olarak kullandığı Stereo Rose. 

Geçtiğimiz ay çıkan koleksiyonla, eski versiyonundan biraz daha farklı olsa da yeniden raflardaydı ve bu kez dayanamayıp satın aldım. Dediğim gibi, bu sınırlı sayıda gelen bir üründü. Bu sebeple şimdilik stoklarda yok ama MAC'in koleksiyonlarına yeniden dahil olur, eminim.




Ürün standart MSF gramajına sahip; 9 gram. Çok az bir miktarın yeterli ışıltı ve rengi verdiğini düşünürsek ürün epey bereketli. 

Rengi ise bakırımsı, mercanımsı şeftali diye tanımlayabilirim. İçindeki ışıltılar inanılmaz güzel ancak uygulandığında kuru bir his bırakıyor ve benim epey açık olan gözeneklerimi daha da büyük gösteriyor(du).

Farkettim ki şu ana kadar hep yanlış uygulamışım. Sıradan bir fırçayla değil de MAC 187, Real Techniques Duo Fiber Contour Brush gibi minimal uygulama yapan fırçalarla uygulandığında hem ışıltısı çok bariz durmuyor, hem ürünü az uyguladığınız için pudramsı görünmüyor, hem de gözenekleri daha da ön plana çıkarmıyor. 




Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz fırça, bence bu ürünü uygulamak için ideal fırça. Real Techniques Duo Fiber kontür fırçasıyla uyguladığımda yüzüm bir anda aydınlanıyor ve ekstra bir aydınlatıcı kullanmama gerek kalmıyor. Ben bu allığı en çok bakır/bronz göz makyajlarımla ve şeftali rujlarla kombinlemeyi seviyorum. 






Siz koleksiyon ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Almadığınıza pişman olduğunuz koleksiyon ürünü var mı? Sevgiler!


Twitter: urfacemycanvas8






Görkem Karman

14 yorum:

  1. Bende de var bu. Makeuphints Gozde Hanim 'in cekilisinden kazanmistim. Setting brush ile uygulanabilir mi ? Bende duo fiber yok. Setting brush alacaktim bu urun icin. Uygun olur mu ki ? Rumuz compilcated :))

    YanıtlaSil
  2. renk hoşmuş gerçekten koleksiyon ürünleri hemen bitiyor sitesinde hele ki ben gibi en yakın mac 70 km olan biri için dezavantaj bir çok ürün de tükenmiş oluyor daha çok güncellenmeli stoklar

    YanıtlaSil
  3. görkemmmm !!! biliyorum youtube'un kapatılması hevesini kırdı ama böyle kuru kuruya yazmak daha mı kolay ve takip medilir yetti gaariiiiiiiiiii :((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi de ben video yüklüyorum :) İki gün önce yükledim, akşam da bir tane yayınlayacağım.

      Sil
  4. Ben de bunu geçen sene yaz aylarında çıkan koleksiyondan almıştım, fotoğraftakinden daha koyuydu diye hatırlıyorum ve çok beğenmeme rağmen blog satışıyla elden çıkarmıştım. Yine de çok güzel olduğu kesin, hafif uygulama yapınca sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  5. allığın rengi oldukça güzel, fakat ben gözeneklerle ilgili bir yorum yapacağım. Ben de çenemdeki whitehead ler için Kiehl's in Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque isimli beyaz kil maskesini aldım. Yurtdışı bloglarda oldukça övmüşler ürünü. Şimdilik ben de memnunum. Hatta serinin pore minimizing amaçlı bir ürünü daha var, istersen bir göz at Görkem :)

    YanıtlaSil
  6. Rica etsem mac face and body fondotenle ilgili de bir yazi yazabilir misin Gorkem :) son zamanlardaki kullandigin fondoteninmis galiba kendisi :) bende sans vermek istiyorum ama senin yorumlarin benim icin onemli :)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan iyi günlerde :) Ben sanki rengine Benefit Colaristaya benzettim öyle mi? Bu ara onun rengine bayılıyorum da ondan herşeyi ona benzetiyorda olabilirim... :D

    YanıtlaSil
  8. Son videoda da kullanmıştın zaten ve kesinlikle harika. Sana çok yakışmış. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. Bu renge yakın yapısı da oldukça benzer bir allığım olduğu için pas geçtim ama sana çok yakışmış Görkem güle güle kullan =)

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Gorkemcim sen yapilan sitemlere sakin alinma. Senin videolarini tabiki ozledik. Ama video yuklemeyince sana sitem etmeye hakkimiz yok aslinda. Seviyoruz seni iyiki varsin.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. yine cok guzel bir post olmus! bu arada sana nereden yazayim bilemedim, sahte mac satan hesaplardan birine rast geldim, sen benden daha iyi duyurursun diye bunu buraya birakiyorum. https://www.facebook.com/kozmetikparkk
    bu arada yazmaya devam etmelisin, cunku senden cok sey ogreniyoruz :)

    YanıtlaSil
  13. Görkem, en sevdiğin 5 allık yazısı bekliyorum:) 6 da olabilir:) yazmayı düşünüyor musun?

    YanıtlaSil