MAC Etkinliği Kazananları




MAC ekibinin belirlediği 2 talihli; İrem Tansu ve sbnmkrkrz.

Kazananları tebrik ediyoruz! Talihlilerden dönüş alamazsak yeni kazananlar belirleyeceğiz. Herkese katılım için teşekkürler! Sevgiler :)



Görkem Karman

9 yorum:

  1. Kazananları tebrik ediyorum :)) Gerçekten çok şanslılar :))

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler gerçekten çok şanslılar :) Görkemcim sana birşey sormak istiyorum düğün makyajı videondaki gibi düğün makyajım için Mac Snob ruj aldım göz makyajımı da The Balm' ın Nude Tude Far paletiyle yapacağım ama daha allık seçemedim hangi allık en uygun ve kalıcı olur o gün için sana danışmak istedim. Nars Mata Hari, Chanel İnspiration, Mac Pink Swoon, The Balm Down Boy ? Nolur yardım et kafamda deli sorular..?? =)

    YanıtlaSil
  3. Ahh ahh ben katilamadim bile. Ben Istanbul'dayken olsaydi bu etkinlik ne olurdu :))

    YanıtlaSil
  4. nayırrr nolamazzz.. :) kazananlara tebrikler,güzel bir gün olsun :)

    YanıtlaSil
  5. cok istiodum bunu ama yaa :(

    YanıtlaSil
  6. tebrik ederim kazananları çok şanslılar! :)

    YanıtlaSil
  7. Aldığın, tanıttığın ürünlerin hiç birini alma şansım olmasa da ilk izlediğim günden beri hiç sıkılmadan tekrar takrar seni izlemek, takip etmek ne büyük bir keyif. Sen bir şeyler paylaştıkça sanki ben yapmışım gibi mutlu oluyorum Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş zaten (seni çekemeyenlere bakma sen makyajsızda çoo..k güzelsin) ailen harika bir evlat yetiştirmiş duruşun hiç değişmesin başarıların daim olsun. Allah bahtını, yolunu açık etsin...

    YanıtlaSil
  8. Görkem! her gün yazmıyorsun ve bir boşluk oluşturuyorsun bunu bil cnm:) Bende geçen gün mufe mağazasına gittim ilk kez(sephoradan ne kadar fazla çeşit varmış ben aynı zannediyordum) bunu tavsiye etti. Bazlarla ilgili bi post yapsan ne güzel olur aslında..

    YanıtlaSil
  9. Yanlış yere yazdım cnm ya silebilirsin..

    YanıtlaSil