Benefit Erase Paste Kapatıcı - 01 Fair



Günaydın! Bugün sizlere her şeyi örten, göz çevrenizi kurutmayan, nemli bitişli bir kapatıcı tanıtacağım. Benefit Erase Paste üzerine ilk izlenimlerimi şuradaki videomda paylaşmış, paketi ilk defa kamera karşısında açıp uygulamıştım. 3 haftalık kullanım sonrası detayları sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle ilk izlenim videomu izlemeyenler için paketin içeriğinden bahsedeyim.




Ürünü nasıl kullanmanız gerektiğini anlatan minik bir klavuz, kapatıcıyı hijyenik bir şekilde almanız için ufak bir spatula ve tabii ki Erase Paste! Bendeki rengi 01 Fair.




En açık rengi epey somonumsu, bu sebeple corrector olarak kullanır, üzerine daha açık renkli bir kapatıcı geçerim diye düşünmüştüm ancak kapatıcılığı o kadar mükemmel ve yapısı o kadar güzel ki her şeyi örtüyor, üzerine başka bir ürün kullanmama gerek kalmıyor.

En iyi sonucu kapatıcıyı parmaklarımla ısıtıp yüzük parmağımla tampon hareketlerle uyguladığımda alıyorum. Bitişi epey ıslak olduğu için de muhakkak pudrayla sabitliyorum. Şimdi göz çevremdeki duruşuna bakalım...






Göz altlarımın kapatıcısız hali…




Erase Paste uygulanmış hali…




… ve Erase Paste'in pudrayla sabitlenmiş hali. Az miktarda kullanıp pudrayla sabitlediğimde çizgilere dolmuyor. Daha doğrusu sadece sol gözümdeki derin sayılabilecek çizgim dışında hiç bir yere dolmuyor, birikme yapmıyor.

Son olarak bana sıkça sorulan soruların yanıtını verip gideceğim. 

1) Bobbi Brown corrector mı, yoksa Erase Paste mi? 

Göz altı morluklarımı silsin ama birazcık çizgilere dolsun, ben nasılsa üzerine aydınlık bir şey daha uygularım derseniz Bobbi Brown corrector. (Yazısı burada) Tek bir ürün kullanayım, her şeyi kapatsın, hem corrector, hem kapatıcı, hem de aydınlatıcı olsun, yapısı yoğun olsun derseniz Erase Paste.

2) MAC Pro Longwear kapatıcı mı, yoksa Erase Paste mi?

Güzel soru. İkisi de koleksiyonumdan asla çıkartmayacağım ürünler ancak şöyle özetleyip seçimi size bırakabilirim. MAC Pro Longwear likit yapıda, siz silmeden çıkmayan, nemli bir süngerle uygulandığında çizgilere dolmayan, epey de fazla renk seçeneği bulunan ama maalesef göz çevresini kurutan bir kapatıcı. Erase Paste ise kurutmayan, aksine nemlendiren, ıslak bitişli, Pro Longwear'den biraz daha kapatıcı ama fiyat olarak daha yüksek bir kapatıcı ve yalnızca 3 rengi var. 


Ben Erase Paste'i Akasya AVM Sephora'dan 93 TL'ye almıştım. İyi ki de almışım. Siz bu ürünü denediniz mi? Sevgiler!




Görkem Karman

23 yorum:

  1. Kapatma oranına bayıldım ayrıca nemli ve ışıltılı gözükmesi artısı bence. Denemek için sabırsızlandım simdi :)

    YanıtlaSil
  2. Tam zamanında tam istediğim soruların yanıtı olmuş , teşekkürler Görkem...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba aslinda benim sorum nars cream concealer mi yoksa erase paste mi oluck 2sini kiyaslarsak hangisi cizgilere daha az dolma yapiyor

    YanıtlaSil
  4. Ben de 02 medium kullanıyorum ve çok memnunum ama mac pro longwear da denemek istiyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Çok şükür göz altı morluğum yok bu yüzden fake up bana yeterli geldi göz altlarını kurutmaması da cabası ^^ =)

    YanıtlaSil
  6. videondada izlemiştim gözaltı morlukları bendede var . bir an önce denemek isterim

    YanıtlaSil
  7. Denemek için sabırsızlanıyorum :) benim bloguma da beklerim görkemcim :*

    YanıtlaSil
  8. harikaymış kapatıcılığı, kuru göz altları için ideal sanırım, Bodrum da satan bir yer yok, nereden alabilirim?

    YanıtlaSil
  9. görkem abla senin hiçbir videonu izleyemiyom acaip oldum

    YanıtlaSil
  10. Kapatması harikaymış. İlk fırsatta deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  11. Ceyda fake me up'i alip goz altlarimi kurutmadi diyince benim gozum de fake me up'a kaydi. Kati formlu kapaticilari uygulamak bana cok zor geliyor :))

    YanıtlaSil
  12. görkem ablaam uzun zamandır youtube video yüklemedim çok özledik umarım bir sorun yoktur umarım iyisindir ve mutlusundur sevgiler

    YanıtlaSil
  13. Gorkemcim merhaba senin tavsiyene ihtiyacim var.esim isvicre ye gidiyor makyaj malzemesi aldirmak istiyorum bana yardimci olur musun en azindan marka olarak ne alabilirim sen bilirsin

    YanıtlaSil
  14. Bence bir de daha yaşlı göz çevresinde denemek lazım :) Ben Sephora'da denedikten 5 dakika sonra bütün çizgilerim ben buradayım diye bağırıyordu :( Kapatıcılığı, aydınlatması ve ilk etaptaki nemli duruşu konusunda katılıyorum; ama çizgi ve kurutmama konusunda aynı fikirde değiliz ne yazık ki... Öperim!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak ben bu arada, diğer hesapla girmişim :))

      Sil
  15. Bloğunuza bayıldım geceden beri dolanıp duruyorum:)) çok makyaj yapmam anlamam da ama malzeme almaya bayılırım niyeyse birşey sormak istemiştim bloğunuzda bir arama butonu var mı ben mi göremedim eğer yok ise faydalı olur diye düşünüyorum o kadar çok yazınız var ki arayıp bulmak kolay olur gibibenim gibi teknoloji özürlülere
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  16. meraba görkem bayadır youtube da yoksun sana bi sorum olcak wake me up fondoten alıcam senin övgülerine güvenerek fakat alcagım yerde tester yokmuş ten rengim senden biraz daha bugday 100 ivory almayı düşünüyorum ne dersin? sende 100 ivory en açık ton olmasına ragmen biraz koyu kaldıgını anımsar gibiyim en yakın zamanda geri dönüş yaparsan çok sevinirim öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  17. Benefit etlerinde çıkan boy gayet yeterli oluyor çok uzun zaman yetti bana. Orijinalini almaya gerek duymadım. Söylediklerine katılıyorum burada..

    YanıtlaSil
  18. Kızıl göz makyajlarını seninle birlikte sevdim..

    YanıtlaSil
  19. Bence gözaltlarınızın kapatıcıya ihtiyaci yok sizin söylediğiniz kadar bir morluğu da yok güzel duruyor bence

    YanıtlaSil
  20. Bunun muadilini bulsan senden kralı olmaz Görkem :)

    YanıtlaSil
  21. Fiyatı ne kadar görkem abla

    YanıtlaSil