NARS Portobello Eyeshadow Duo / İkili Far



Herkese merhaba! Bir kaç gün önce denemeden alıp da inanılmaz beğendiğim bir ürünü paylaşacağım bugün. Öncelikle bu benim Nars'tan aldığım ilk ikili göz farım. Far denince Mac ve Urban Decay listemin baş sırasında gelir, ancak Nars'ın allıklarına olan aşkım da Yeni Zelanda'dan bile duyulmuştur, eminim. İlk defa bir farı, ne yapısına, ne rengine, dokusuna, ne de fiyatına bakmadan direkt alıp kasaya gittim. Sebebi de en ama en sevdiğim blog EssieButton'ın sahibi Estée. Aslen Kanada'lı olup erkek arkadaşı için İngiltere'ye taşınan 22 yaşında, kozmetik bağımlısı biri olan bu kıza güvenim sonsuz, çünkü; teni benimki kadar beyaz, cildi benimkisi kadar kuru ve zevklerimiz birebir aynı! Blogunda bahsettiği her şeyi gözüm kapalı alırım, alıyorum da zaten. Eğer yabancı bir blogun Türk versiyonu olma şansım olsa, bu blog kesinlikle EssieButton olurdu.

Hello everybody! Today I'm going to show you a purchase, that I did a few days ago and fell in love with! First of all, this is my first Nars eyeshadow duo ever and the first time I didn't bother swatching the colour on my hands or checked how much it was or anything and directly jumped in to it and bought it, without a doubt. The reason is this blog right HERE, called EssieButton, written by a Canadian girl, now living in England and she's over in to make up just like me. She's as pale as me and her skin is as dry as mine, and I trust her so much, so this is why I can buy every single thing that she raves about. Love you Estée!




Gelelim yeni ikili farıma. Yine aşık oldum kauçuk, şık Nars ambalajın içinde geliyor. İçinde minik bir aynası var. Fiyatı ise 79TL. Mac tekli farların 45TL civarı olduğunu düşünürsek, 2 adet oldukça pigmentli ve kaliteli farı 79TL'ye almak oldukça cazip bana göre.

Comes in the lovely, classy Nars packaging, which I LOVE. Has a tiny mirror in it and these eyeshadows are really pigmented.




İkisi de bej-sütlü kahve tonu olan muhteşem (benim için) farlar. Yapıları aşırı yumuşak ve kremsi. Sürümleri inanılmaz kolay. Bazsız bile baya kalıcılar. Soldaki renk bana MAC Omega ve Urban Decay Naked paletteki Naked'i, sağdaki renk ise MAC Wedge ve Urban Decay Naked paletteki Buck'ı hatırlatıyor.

Both colors are beige under toned browny colors and they're just the perfect shades for me. They're both silky, very easy to apply and lasts very well, even without a primer. The color on the left reminds me of MAC Omega and Naked from the Urban Decay Naked palette. The one on the right is more like MAC Wedge and Buck from Urban Decay Naked palette, again.




Gözlerimde soft renkleri çok seven biri olarak bu tatlı sütlü kahve renklere, farların yapısına gerçekten bayıldım. Sanırım Nars'ı yeni favori far markam ilan edeceğim. Mat olmasına rağmen bu kadar kolay sürümlü bir çift far aldığım için ayrıca mutluyum.

As I'm someone who likes wearing soft and natural shades on the eyes, this is the perfect duo for me. I also love the silky and creamy texture of these matte eyeshadows. I'm so happy about this purchase and deff. will be purchasing more Nars eyeshadows.


Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com


Bu arada 10 Aralık Pazartesi günü sabah saat 10:00'da çekiliş sona eriyor. Aynı gün içinde hem blogdan hem de e-mail ile kazananı duyuracağım. Hala katılıp Urban Decay Naked Paletimi kazanma şansınız var!!! İşte BURADAN

Herkese iyi haftasonları. :)



Görkem Karman

17 yorum:

  1. Görkemmm, ne yaptın seeeenn?!
    Bayıldım ben buna, iyi günlerde kullan. Ne kadar hoş renkler, dediğin gibi ne kadar kremsi... Fotoğraflardan bile oluyor. Bu yakınlarda yaptığım Nude Makyaj yazımı görmüş müydün? İşte o makyaj için biçilmiş kaftan bunlar!
    Bence de Mac'ten alana kadar, NARS'tan bu ikiliyi almak çok daha mantıklı.
    Fotoğrafları ilk gördüğümde, Naked kalksın çekilişten, yerine bu gelsin diyecek oldum. :D Şaka şaka! Naked de çok güzel ve daha çok rengi var. Onu hediye et bize. :)
    Bunu hemen istek listemin en tepelerinde bir yere not alıyorum. Ah muhteşem, ahhh! Yorumu sonlandıramıyorum bir türlü, ne yazsam az gibi geldi.
    Çok güzel, çok mutlu makyajlar yapman dileğiyle...
    Sevgiler,
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Tannesi, senin bu pozitif yorumların yüzüme kocaman bir gülümseme katıyor:) sanki karşılıklı sohbet tarzı içten yorumları çok seviyorum. Nars Portobello aslında çok sade ve sıradan ama doğal makyajlar için mükemmel. Alırsan memnun kalacağından eminim. :)

      Sil
    2. O pozitif ve icten yorumlari, senin yazilarin cagiriyor.
      Bu ikili icin ozel bir makyaj uygulama yazisi isterim de, isterim! :)
      Essie seviyorsun madem, bir ara sana benim takip ettigim diger bloglardan da onereyim. Iclerinde takip etmedigin ve seveceklerin vardir belki...
      xxx

      Sil
  2. ahhh benim de uzun zamandır listemde bu ikili far :) kesinlikle günlük harika bir ikili. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda alıp senin de güle güle kullanman dileğiyle:)

      Sil
  3. super gorunuyor tam benlik gunluk olarak bayiliyorum mat acik kahvelere bejlere bir de bol rimel ve eyeliner :)) gule gule kullan sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, ben de kahverengi kalem ve bol maskara ile kombinledim:)

      Sil
  4. Görkem, bu farı ben de EssieButton'da görmüştüm ve bu blogla ilgili fikirlerini aynen paylaşıyorum. Kesinlikle çok çok başarılı! Hatta, NARS Sin'i ben de Estee sayesinde aldım :))

    Farın renkleri gerçekten çok güzel ve doğal makyaj için ideal! Güle güle kullan, sevgiler :) Başak

    NOT: İzleyici sayın için "wohooooo" diyorum :) Kesinlikle hakettiğin bir sayı, daha nicelerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiim:) İzleyici sayısına ben de şaştım kaldım, bu kadarını beklemiyordum. Bu Urban Decay Naked neymiş ya diyorum haha:) Sevgiler!

      Sil
  5. Far şahane, güzel makyajlarda kullan :) Ben de 'Messy Wands'in ve 'Front Row Beauty'nin hastasıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ediyorum Makyajli Anne:) Nars far koleksiyonumu genişletmeyi düşünüyorum, bu dediklerine de ilk fırsatta bakacağım:)

      Sil
  6. Ne kadar doğal renkler böyle..inanılmaz merak etmekteyim tende duruşunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda duruşu gösteren bir fotoğraf çekip yazısını yazacağım öyleyse:)

      Sil
  7. Sana da sormuştum ya MAC ten palet yaptırmayı, bir farın 45 lira olduğunu şimdi gördüm ve "yok artık daha neler" diyorum kesinlikle. Tek artısı renkleri tek tek kendin seçmen herhalde. Yoksa dörtlü far paleti yaptırsan kutusuyla beraber bir Tom Ford'dan bile pahalıya geliyor ki Tom Ford'a verecek param varsa kalkıp MAC'e vermem ne kadar mantıklı olur şu an hiç çözemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mac'in palet için olan farları 37TL diye biliyorum aslında, ama Nars'ın kalitesine de hayran kalmadım değil:) Tom Ford olayında da haklısın, gerçi ben hiç farlarını denemedim ama Tom Ford yani, ismiyle bile Mac'i sarsmıyor değil:)

      Sil
  8. ZENGİn süppesi olduğun nasılda belli senin ama şımarık !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şımarıklığı yazının neresinde yapmışım anlamadım. Bir derdin varsa ulu orta hakaret ederek değil, direkt bana söyle; yourfaceismycanvas8@gmail.com

      Eğer bu şekilde hakaretlerine de devam edersen sadece blocklamakla kalmayıp yasal süreci başlatırım, senin gibi mahalle ağzıyla dalaşa girmem.

      Sil