MAC Plumful Lipstick



Herkese merhaba! Urban Decay Naked Palet çekilişime katılan herkese tekrardan teşekkür ederek başlamak istiyorum yazıma. Paletim an itibariyle Manisa yollarında. Yollar yollamaz kazanan kişi Kübra'yı aradım ve ne kadar şaşırıp sevindiğini duyunca bu blog işine iyi ki girmişim dedim. Hayatıma bir sürü tatlı insan kattığı için çooook mutluyum. Bundan sonra her ay en sevdiğim makyaj ürünlerini gıcır gıcır ambalajlı, hatta fişli faturalı haliyle sizlerden birine yollayacağım. Dolayısıyla beklemede kalın.:)

Hello everybody! My first giveaway has just ended and my Urban Decay Naked palette is on its way to its new owner. Now let's jump in what I got today!




Diş tedavim hala sürmekte ve beni oldukça zorlamakta. Geçen günkü acılı seansı başarıyla atlattığım için kendimi ödüllendirmek istedim. (Hep bir bahane bulurum.) Ve Kadıköy Bahariye'deki MAC'e dalarak Plumful adlı lipstiki (lipstiği?!?!?) aldım. MAC lipstickler 49TL.

I'm still seeing my dentist twice a week and it's very painful and terrifying for me. So I wanted to give myself a gift for my braveness and I got MAC Plumful lipstick.




Yine EssieButton'ın blogunda görüp aklıma taktığım, hatta 2013 dilek listeme yazdığım bir üründü bu ve alır almaz sürdüm. Sürüş o sürüş. Renk, yapı, doku tam istediğim gibi. Koyu gibi görünse de çok ince bir yapıda ve dudakta kalıp gibi, ruj gibi değil de lip stain dediğimiz daha ince yapıdaki dudak ürünleri gibi bir duruş bırakıyor. Lustre yani parıltılı dediğimiz sonuç veren rujlardan. Ne çok mat, ne ışıl ışıl parlak. Yalnızca hafif bir ıslak duruş veriyor. Kuruyan dudaklarıma da çok iyi geldiğini söylemeliyim. Kalıcılığı ise; 3-4 saat. 

This is an EssieButton inspired purchase again and I'm so glad I did. Plumful is just the right colour and the right texture for me. It's a lustre finish, which is not matte but not totally shiny at all. Moisturizes my lips and stays put for a good 3-4 hours. It looks dark in the pan but comes out very sheer. You can always build it up.




Bu da dün akşam Plumful'u kullanarak yaptığım hafif makyajım. Umarım beğenmişsinizdir!

This is how Plumful looks on me! Hope you like it. xx


Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow: Urban Decay Primer Potion (Göz makyajı bazı)



Görkem Karman

19 yorum:

  1. renk çok güzel kendini ödüllendirmen de süper olmuş ben de hep yaparım bunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de en sevdiğim şey kendi kendime hediyeler almak, yılbaşı da geliyor, hayırlısı:)

      Sil
  2. Güle güle kullan; çok istediğin bir şeyi almış olmana çok sevindim :)

    Bu arada, google görsellerde aratınca, cart pembe gibi görünüyor bu rujun rengi. Halbuki çok doğal, nefis bir ton olarak durmuş sende. Şaşırdım! Hatta Estee'de gördüğümde bana daha da koyu gelmişti. Sanırım bu lustre yapılı rujların rengi ve duruşu kullanan kişiye göre epey değişiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Valla ben de şaştım kaldım, ambalajda vişne çürüğü gibi duruyor ama çok ince olduğu için bende Nivea Cherry gibi durdu:) Kesinlikle tavsiye ediyorum ama!

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Di, daha güzelleri senin olsun:)

      Sil
  4. Renk güzelmiş, ben de seviyorum bu tonları... Güle güle kullan. Diş tedavisinden sonra, iyi bir ödül olmuş bence de...
    Bu aralar hep, ruj/allık ağırlıklı makyajlar yapıyorsun... Göz ağırlıklı makyajlar da görmek istiyorum ben. Ayrıca video istiyorum, çok istiyorum, ısrar ediyorum! :D
    Öpüyorum. :)

    YanıtlaSil
  5. Evet Görkem; biz Tannesi ile aramızda konuşup anlaştık. Ban söz vermiş olduğun gibi -vaktiyle-, 50 mm lensini de kullanark yakın plan çekeceğin makyaj videoları için sana baskı yapmaya karar verdik :) Hazır ol bu baskıya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görkem, video çekmeni istiyoruz, demiş miydik? :D
      Evet evet, biz video isteğinde bulunuyoruz. Üzme bizi, video çek lütfen. :)

      Sil
    2. Sizin istekleriniz benim için emirdir hahaha tamam söz veriyorum en en kısa zamanda 50mm lensimle video geliyor:) Ve evet bu ara gözlerime hiç bir şey sürmüyorum çünkü ağrıdan genelde ağladığım için akıyor :( Bir de iyi ki sizi tanımışım!

      Sil
    3. Heyyttt bee! Söz de aldık ya, tamamdır! :) Senin sözün senettir bizim için. :) Nasıl iştahım kabardı, bir bilsen... :)
      Ve lütfen ağlama artık, geçsin şu diş sıkıntıların. Çok çektim, çok bilirim; sen diş dedikçe içimde bir yer sızlıyor. Umarım tez zamanda bu diş sıkıntından kurtulur, hem de göz makyajı yapmaya başlayabilirsin.
      Ben de iyi ki tanımışım sizi! :)

      Sil
    4. Off... ağlamana ben de üzüldüm Görkem :(

      Ve evet, iyi ki tanışmışız :)

      Kocaman sevgiler!

      Sil
  6. seninle telefondan da olsa tanışmak çok güzeldi..bu soğuk kış gününde sesin içimi ısıttı:)ayrıca kazağınla rujunda çok uyumlu olmuş..sen bu işi cidden iyi biliyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninle bu vesileyle tanışmak, gerçekten istediğin şeyi sana kargolamak benim için büyüüük bir mutluluktu. Tekrar güle güle kullanman dileğiyle:) Ve bu arada çok teşekkür ederim:)

      Sil
  7. Bu rujun rengi dehşet güzel sana da çok yakışmış. Pembeli morlu rujlara bayılırım özellikle de Plum tonlarına. Zaten bir ürünün ismi içinde plum geçiyorsa hemen alasım geliyor denemeden. Rengi buna benzeyen bir rujum var ama kalıcılığı sıfır. Bunun rengi daha güzel, not ettim muhakkak ziyarete gidecem bu rengi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, eminim size de çok yakışacaktır.:)
      Benim de yakın tonda bir rujum vardı ama pabucunu çoktan dama attım sanırım:)

      Sil
  8. Bugun denedim hakketen super bi renkmiis fekaaaat kalmamis :/alamadim. Sanirim doganin bana bir isaretiydi bu. Ellerim bos ciktim mac ten aferin bana;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğayla alakası yok valla ben de bulana kadar 5 farklı Mac'e bakmıştım, çok satıyor galiba:)

      Sil
  9. bende o kadar kalıcı olamadı ama rengi çok tatlı durdu,alabilitem çok yüksek :)

    YanıtlaSil