FAR KOMBİNLERİ, Eyeshadow Duos !


HELLO!


Dumanlı gözler yalnızca siyah ve gri olmak zorunda değil. Şimdi sizlere farklı renklerle yaptığım kombinleri göstereceğim. Unutmadan; ilk renk tüm göz kapağına, ikinci renk ise gözlerin dış köşelerine sürüp, dağıtılıp gölgelendirecek. Bu postta göreceğiniz tüm farlar MAC ürünüdür.

Smokey eyes don't always have to be done with grey and black. Now I'm going to show you different combines. By the way; the first color is going all over the eye lid and the second color is going on the outer corner of the eyes. Make sure you blend the edges well. All the eyeshadows that you see in this post are by MAC.


WOODWINKED & BRONZE


WOODWINKED & BRONZE


PATINA & MULCH


PATINA & MULCH


SATIN TAUPE & SKETCH


SATIN TAUPE & SKETCH


OMEGA & CHARCOAL BROWN


OMEGA & CHARCOAL BROWN


COPPERPLATE & CARBON


COPPERPLATE & CARBON


VEX & CLUB


VEX &CLUB


CRANBERRY & TWINKS


CRANBERRY & TWINKS



Görkem Karman

2 yorum:

  1. Woodwinked sevdiğim bir bakır tonu.Carbon da en çok kullandığım farlardan biri.Eyeliner olarak ta kullanıyorum.Retrospek te favori farım ama yapısı lustre ve biraz tozutuyor.Bronze'u çok beğendiğim muhakkak alacağım. Elektra farın var mı?Mac'ın en sevdiğim gümüş tonlarında gri farı ama metalik değil.Onunla da bir duo yapar mısın?:)

    YanıtlaSil
  2. Evet Electra da çok güzel ama Vex ve Electra'yı çok kullanmıyorum, kullansaydım Contrast ile kombinlerdim herhalde çünkü Electra'da hafif bir mavi - aqua ışıltısı var :)

    YanıtlaSil