Laura Mercier



Laura Mercier ürünlerinin hayranı olarak bu yazıyı yazmakta geç bile kaldım. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Laura Mercier profesyonel ve oldukça kaliteli ürünler üreten bir marka. Özellikle fondoten ve allık konusunda çok başarılı. Buraya tıklayarak Laura Mercier'in resmi twitter sayfasına ulaşabilir, ürünleri internet üzerinden sipariş verebilir ya da Boyner mağazalarından satın alabilirsiniz. İşte Laura Mercier'in en sevdiğim 3 ürünü.




Laura Mercier Moisturizing Foundation nemlendirici özelliğe sahip olan bir ürün. Renk seçeneği de oldukça geniş. En açık rengi olan Porcelain Ivory'i almıştım. Sarı alt tonlu olduğu için pembe alt tonlu olan beyaz tenime yarım ton kadar koyu geldi. Cildi kuru ve normal olanlara tavsiye ediyorum. Tek eksisi tuhaf kokusu ve yapışkan yapısı.









Laura Mercier Cheek Brush diğer fondoten fırçalarına göre daha kısa, daha yoğun ve daha oval uçlu bir fırça. Fondoten ve krem allık için müthiş.




Ve gelmiş geçmiş en iyi pudra formüllü (ama kesinlikle pudramsı durmayan) mineralli toz fondoten; Laura Mercier Mineral Powder. Çoğu mineralli fondoten her ne kadar mineralli dense de kimyasal içeriyor ama bu ürün tamamen minerallerden oluşuyor. Her cilt tipine uygun. Cildiniz için de çok yararlı. Yüzümde sivilce leke ve ya kızarıklar oluştuğunda bir iki gün arka arkaya bunu sürüyorum ve hiç bir şey kalmıyor. Tek kelimeyle muhteşem. 









Görkem Karman

1 yorum:

  1. pudranın fiyatını öğrenebilirmiyim acaba bide yurtdışından getirtmek mümkün değil diye biliyorum:-)??

    YanıtlaSil