Bana Ulaşın

twitter logo instagram logo youtube logo google+ logo email logo

Görkem Karman

122 yorum:

  1. bir de yeni başlayanlar için bir bölüm yaparsanız harika olurdu. Mesela ilk alınması gereken ürünler, markalar, yüz temizliği ve kullanılması gerekenler hatta şu anda soracağım allah aşkına garnier temizleme sütü ile suyu arasında ne fark var??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. :) Yeni başlayanlar için bir yazım var. http://gorkemkarman.blogspot.com.tr/2013/02/makyaj-dunyasna-giris-makeup-starter-kit.html
      Garnier'in içeriği Bioderma kadar temiz değil ancak gramajı daha fazla ve fiyatı daha uygun. Bioderma makyajı 10/7 çıkarıyorsa, Garnier 10/5 çıkarıyor. Başka da bir fark yok.

      Sil
    2. görkem abla seni çok seviyorum ve seninle görüşmek istiyorum gerçekten çok büyük bir hayranıyım

      Sil
  2. Görkem merhaba,
    Senden ,almayı düşündüğüm ama kararsız kaldığım Clinic'in yeni fondoten serisi "Clinique Anti Blemish Solutions Fondöten " ile ilgili inceleme yazısı yazmanı rica ediyorum. Ben testerını kullandım ve memnun kaldım ancak yine de senin fikirlerini duymak istiyorum. Senin gibi açık bir tenim var o yüzden sendeki duruşunu da merak etmiyor değilim. Umarım kabul eder ve yakın zamanda yazarsın. Çok öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Görkem merhaba,
    Aradım taradım ama bulamadım dişlerinin bu kadar beyaz olmasını nasıl sağlıyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      Günde 2 kez Signal White Now (bir sürü seçeneği var ama ben birkaç senedir orjinal mavi olanı kullanıyorum) ile fırçalıyorum. Haftada 1 de karbonat ve tuzla fırçalıyorum. Bir de Lusterine'in diş beyazlatan gargarasını her gün kullanıyorum. :)

      Sil
    2. Görkem Abla karbonatla fırçalamak diş minesine zarar veriyor diye biliyorum dogru mu acaba ?

      Sil
  4. bu kadar hızlı yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim :) Lusterine'ini bugün alıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Blogumda tesekkur ettim, bir de buradan edeyim dedim. Yazilariniz icin tesekkur ederim Gorkem Hanim..

    YanıtlaSil
  7. mrb görkem hn,
    göz altlarım için çok iyi kapatan (morluklarım var ) ve ince çizgilere dolmayan ürün öneriniz ne olur acaba ? teşekkürler...

    YanıtlaSil
  8. Merhaba görkem abla fondöten almak istiyorum ama cildim oldukça yağlı ve sivilce çıkabiliyo hangisini önerirsin

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Görkem final projem için küçük bir yardıma ihtiyacım var. Sana mail attım (cansuozkan@gmail.com) bakabilirsen çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  10. Görkem abla gözenek sıkılaştırmak için ne önerebilirsin? seninde bu konuda sıkıntın olduğunu biliyorum ve yaşım geç olmadığı için kurtarabilirim diye düşünüyorum. 16 yaşındayım ve burun kenarı yanak kısmında açık gözeneklerim var. Uygun fiyatlı doğal ya da kozmetik bildiğin bir şey varsa çook çok memnun kalırım ve mutlu olurum sevgilerimle hep mutlu ol :) <3

    YanıtlaSil
  11. merhaba görkem benim gözenek açıklıklarım çok fazla fontöten filan uyguladığımda açıklıklara doluyor ve iğrenç oluyor hangi tür kapatıcı fontöten kullanmam gerekiyor. göz kapaklarımda kapalı göz makyajı nasıl birey uygulamm gerekiyor ve hiç fırçam yokkkkk :(

    YanıtlaSil
  12. merhaba görkem abla 15 yaşındayım sence makyaj yapmalı mıyım? yapmalıysam ne kadar yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görkem'in genç kızlar için makyaj videosu var onu izle :)

      Sil
  13. Görkemcim danışmak istediğim bir konu var. Ten rengim aşağıdaki linkteki kızın ki gibi ;
    http://www.imdb.com/media/rm50115328/nm0601553?ref_=nmmi_mi_all_evt_30
    Geçen gün Mac store da NW20 önerdiler ancak sen bir süredir NW15 te karar kılmıştın. Doğru renk Mac pro longwear conc. benim için hangisi olurdu hiç bilemiyorum ve senin makyaj uygulamalarında ki gibi aydınlık ** ve sağlıklı bir görüntü elde etmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  14. Görkemm merhabaa !! Yaklaşık bir aydır takipteyim seni iyiki varsın her sabah senin videolarını açıp uyanmaya çalışıyorumm 😀😀 sana bir saç maskesi önerim olucak sanırım kullanmamışsın ben inanılmaz sevdim saçlarımı yumuşacık yapıyor uçtan tepeye kadar ve kokusu yumuşakllığı uzun süre geçmiyor mis gibi bir kokusuu varr fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle deyiyor : Rapunzel Secret beyaz kömür özlü saç maskesi.Umarım en kısa sürede denersin beğeneceğinden adım gibi eminim 😊😊

    YanıtlaSil
  15. görkem abla vloglarını fuşya rengindeki bir kemarayla çekiyorsun adı nedir kameranıın

    YanıtlaSil
  16. Merhaba,
    Yüzüm ve gözlerim oldukça hassas, bu nedenle cok kaliteli ürünler bile alerjik reaksiyon gösteriyor.(gecen gun make up forever'in aquaeyes göz kalemi gözlerimi balon gibi sisirdi ve egzama benzeri yaralara sebep oldu.) Cok alerjik oldugum ve sadece organik ürünler kullanmam gerektiği söylendi. Benim gibi bünyeler icin organik makyaj ürünleri tanıtan, makyaj yaparken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan bi video veya yazı yayınlarsanız gercekten hayatımızı kurtarmış olacaksınız :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Merhaba Görkem Hanım, size burada yer alan e-mail adresiniz üzerinden mail gönderdim. Ama junk/spam/önemsiz kutusuna düştüğüne dair şühelerim var. İsmin Tuba, Rica etsem e-mailinizi kontrol eder misiniz?
    Teşekkürler, iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  19. Merhaba, Görkem Abla ben kullandığın programı merak ediyorum. Kullandığın program dışında başka önerdiğin video düzenlemek için program var mı ? Acaba.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba Görkem Hanım,
    Gelin makyajı ile ilgili başka videolarınız var mı? Baktım ancak sadece kır düğünü başlıklı bir video gördüm. Bundan başka video çekmeyi düşünüyor musunuz?

    YanıtlaSil
  21. Merhaba bu linkteki rujları hala satmayı düşünür müsünüz?
    http://www.koyu-kahve.com/web/read/Post/37548/blog-satisi
    russian red ve kinda sexy:)

    YanıtlaSil
  22. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  23. merhaba görkem abla mac çekilişinin ve avon çekilişinin sonuçları açıklandı açıklandı ise bu kişiler kimler

    YanıtlaSil
  24. Görkem hn merhaba ,

    Naked far paletlerinden satın almak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  25. Diorskin airflash sprey fondoteni için de blog yazısı hazırlayabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  26. mrb görkemcim uzun süredir videolarını blogunu takip ediyorum ve çok şey öğrendim senden diyebilirim. çok tatlı güleç bi kişiliğin var. Senden bi ricam olucak firmaların gönderdiği veya bi süre sonra kullanmak istemediğin kullanmadığın ürünlerini bizimle paylaşırmısın? kullandığın ürünleri çok beğenıyorum fakat bunlar ne ülkemizde olan ürünler nede fiyatları uygun. bu konuda bizlere yardımcı olursan çok sevinirim .şimdiden tşk ediyorr öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  27. mrb görkem abla ben uzun süredir seni takip ediyoruz kullandığın malzemel çok güzel ve çok hoş seni çok seviyoruz ve çekilişe katılmak istiyoruz

    YanıtlaSil
  28. max factor 2000 calorie dramatic volume (twitter: yagmurfiidan)

    YanıtlaSil
  29. Görkem merhaba iyi günler kullanmadığın cildine uygun bulmadığın yada firmanın gönderip de beğenmediğin ürünleri hiç satmayı düşündün mü ?
    Böyle bir uygulama yaparsan hem sende fazlalıklarından kurtulmuş hemde bizim ürünlerden yararlanmamızı sağlarsın
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  30. Merhaba Görkem,
    ben almanyadan bir takipcin. Sana iki sorum olacakti. Yaz tatilinde Türkiyeye geldigimde Sephoradan Fondaten almak istiyorum, benim cildim kuru karma bir cilt , bana önerebilecegin markalar varmi? Ayrica yaz tatili oldugundan dolayo teni bronzlasmis olacak bu nedenle kendi normal ten rengimi bulmakda güclük cekicem. Bana nasil kendi ten rengime uygun fondaten secebilecegime yardim edebilrmisin ? Önerilerin varmi?

    PS: Türkcem icin özür diliyorum fakat dedigim gibi Almanyada yasiyorum kusura bakmayin.<3
    Simdiden Tesekkürler<3<3<3<3

    YanıtlaSil
  31. Merhaba Görkem Abla,

    Ben 13 yaşındayım,neutrogena yüz temizleme jelini kullanmak istiyorum.Sence yaşıma uygun olan bir ürün mü ?

    Şimdiden Teşekkürler :*

    YanıtlaSil
  32. Merhaba. Ben Buse . 11 yaşındayım ve özellikle sınav haftaları sivilcelerim boy gösteriyor . Bana önerebileceğiniz temizleme şekli ve kapatıcı nelerdir ?

    YanıtlaSil
  33. merhaba,
    ben mac fast response eye cream kullandım. oldukça kuru, ince ve koyu gözaltım var. üründen çok memnun kaldım, sabah sürdüğüm kremin yumuşaklığını akşama kadar hissedebiliyordum. ürünü kullanmaya başladığım süreç içerisinde gözaltı morluklarımın azaldığını hissettim. fakat sürekli aynı ürün kullanmalımıyım, bu alacağım 3. kutu olacak. herkesin önerdiği kiehls creamy eye treatment baya kafamı karıştırıyor onuda denemek istiyorum sizce ürünümü değiştirmelimiyim

    YanıtlaSil
  34. Görkem abla merhaba instagram üzerinden de yolladım fakat görmezsin diye yorum olarak bir kez daha atmak istedim.Ben de blog yazıyorum ; duyguylaeniyiler.blogspot.com ben de sayfa mı senin gibi yapmak istiyomdirum tasarım olarak nasıl yaptığını buradan yorum olarak,instagramdan ya da duyguylaeniyiler@gmail.com'a yazabilir misin ? Bloğumun sayfa düzeni çok önemli benım için senden yardım almak istedim cevaplarsan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  35. Görkem selam,
    Blogger olma yoluna yeni girdim. Sayfamı takip edersen sevinirim. :)

    http://ojelisayfalar.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  36. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  37. Merhaba Görkem abla facebookta makyaj ürünleri satılan bir sayfa var. Mesela mac 120 mlt yüz ve vücut fondoten 35 tl satılıyor. ve buna benzer bir çok ürün uygun fiyata satlıyor. rica etsem linkten bu sayfaya bakıp alışveris yapmak için uygun olup olmadığına bakar mısın ? https://www.facebook.com/kozmetikparkk/timeline

    YanıtlaSil
  38. Görkem Hanım merhabalar beauty blender almayı düşünüyorum ama çeşitli renkleri var. bu renkler ne oluyor pembesi moru falan ne farkı ve özellikleri var. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  39. merhaba görkem abla :) bu kadar makyaj malzemesi size pahalı gelmiyor mu? yoksa geneli hediye mi?

    YanıtlaSil
  40. merhaba ben 22 yaşındayım ve genetiik kaynaklı göz altı torbalarım var çok rahatsız oluyorum o sürekli şiş, çizgili kocaman torbalı görüntüden.. sence ne yapmalıyım o göüntüden kurtulmak için yada en azından makyajla o şişliği kapatabilir miyim ? bu arada ben öğrenciyim senin kullandığın nars,bobbı brown gibi gibi markaları alabilecek bütçeye sahip değilim :) bunu da göz önünde bulundurarak cevap veriren sevinirim :) :)

    YanıtlaSil
  41. merhaba görkem abla ben makyaja yeni başladım. Aslında daha 14 yaşındayım cildime zarar vermicek ürünler kullanmak istiyorum hangi markayı önerirsin?

    YanıtlaSil
  42. görkem hanım size makyaj firmalarından hediyeler geliyor. Makyaj konusunda ünlü olduğunuz için mi yoksa o firmadan çok alışveriş yaptığınız için mi

    YanıtlaSil
  43. merhaba görkem abla senin kadar iyi olmasada ben de yazıyorum yazılarıma bir göz atarsan çok sevinirim,teşekkürler

    YanıtlaSil
  44. merhaba görkem abla yüzüm çok yağlı özellikle t bölgem çok yağlı ve 15 yaşındayım bana bir ürün önerirmisiniz şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  45. Görkem abla merhaba bende bir blog açtım sanırım tavsiyelerine ihtiyacım var :)
    http://michonneunhaletiruhiyesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  46. görkem ablacım your face , my canvas adını nasıl keşfettiniz yada neden yaptınız merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  47. Görkemcim sana mail attım. Bi ara vakit bulursan oku. Tamam mı canım

    YanıtlaSil
  48. Görkem'cim chanel le volume de chanel mascaran waterproof mu yoksa normal olanı mı bir de seninki akma dökülme yapmadı yazmıssın en fazla kac saat için deneyimledin? tesekkürler. öpüyorum...

    YanıtlaSil
  49. gorkem abla meraba adim fatma kardesimin adiyla yaziyorum sana bi kere yorum yazdim amma cavab yazmadin sebeb.Ben cok uzuldum bi kere denemek istedim uarim yazarsin seni ve buket ablayi cok seviyorum kanalina abone oldum seni sevdiyimi unutma...

    YanıtlaSil
  50. Görkm abla bloğun tabletimdende telefonumdanda en son 28 eylülde yazılmış gibi görünüyo ve yeni yazıları göremiyorum

    YanıtlaSil
  51. Görkem merhaba
    bilgilerinden yararlanmak isterim çok başarılısın senden bir ricam olucak benim yanaklarım geniş ve elmacık kemiklerim yok gibi bu yüzden tombul diyebiliriz yanaklarıma allık kullanamıyorum bana sürüş tekniği olur veya ne kullanmam gerektiği hakkından bilgi verirsen cok sevinirim

    YanıtlaSil
  52. Merhaba Görkem ben mac ruby woo almak istiyorum ama gönlüm russian red e de kayıyor:)sitede beşli palet buldum butun sevdiğim kırmızılar var.biliyorsun retro matların sürümü oldukça zor.sence fırçayla kullanmam zor olurmu?

    YanıtlaSil
  53. gorkemcım merhaba (:
    snapchattan sıkı takip edıyorum seni. bloga donus yapman harıka oldu!
    gecenlerde snapchatte bahsettıgın falcının bılgılerını kacırdım tekrar snapte buna yer verebılır mısın tesekkurler . senı sevıyoruzz (:

    YanıtlaSil
  54. Görkemcim meraba bi süredir takip ediyorum seni ve makyaj tekniğini çok beğeniyorum. anlatım şeklin ve dilin çok samimi :) çok yoğun makyaj yapmıyorum fakat göz altlarım maalesef genetik olarak mor ve şiş bununla baş edemiyorum bobbi brownu öneriyosun biliyorum ve alıcam onu fakat daha farklı ne önerebilirsin? merakla takip ediyorum:) şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  55. Görkemcim meraba bi süredir takip ediyorum seni ve makyaj tekniğini çok beğeniyorum. anlatım şeklin ve dilin çok samimi :) çok yoğun makyaj yapmıyorum fakat göz altlarım maalesef genetik olarak mor ve şiş bununla baş edemiyorum bobbi brownu öneriyosun biliyorum ve alıcam onu fakat daha farklı ne önerebilirsin? merakla takip ediyorum:) şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  56. Görkem merhabalar.. Ben yeni bir sivilce tedavisine başladım ve bu süreçte doktor Avene markasının temizlik ürünlerini kullanmamı önerdi. Sen bu marka hakkında ne düşünüyorsun sence temiz içerikli ve etkili mi ? Yanitlarsan çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  57. Merhaba :)

    Düğünüm için kalıcı tüm gün çıkmayan bir ruj arayışındayım. Loreal İnfalliable nasıl bir ürün ya da onun benzeri tavsiye edebileceğin bir ürün var mı? Teşekkür ederim şimdiden :* :*

    YanıtlaSil
  58. sevgili görkem seni takip etmek kendimi iyi hissettiriyor öncelikle bunu belirtmek istedim
    sana bir konuda danışmak istiyorum make up forever ultra hd fondöten satın almak istiyorum yalnız bulunduğum ilde olmadığı için internetten online alacağım ama hangi rengi seçmem gerektiği konusunda kaygılarım var tan rengimin beyaz mı buğday mı olduğunu bilmiyorum :( fondöten aldığımda genelde en açık rengin bir ton koyusunu alıyorum ama şimdi ne yapacağımı hangisini seçeceğimi bilemedim :(

    YanıtlaSil
  59. Merhaba :)
    Şu aralar çok taktığım ve bir türlü sonuçlandıramadığım bir konuda sana danışmak istiyorum.Uzun süredir iyi bir nemlendirici arayışındayım.Özellikle kışın da gelmesiyle kuru olan cildim iyice kurumaya başladı ve elimdeki tüm nemlendiriciler yetersiz geliyor.Takip ettiğim kadarıyla sen de kuru ciltli bloggerlardan birisin.Önerebileceğin serum,nemlendirici vs. var mıdır?

    YanıtlaSil
  60. Sen gerçekten mükemmel bir insansın videolarınıda izliyorum yazılarınıda okuyorum uslubun olsun herşeyinle mükemmelsin :)

    YanıtlaSil
  61. kuru ciltler için bir video yapabilirmisiniz

    YanıtlaSil
  62. Merhaba:)
    26 yaşındayım kuruluktan kaynaklanan oluşan minik göz çizgileri için mac mineralize charged water moisture eye cream mi yoksa kiehl's avocado eye cream mi önerirsiniz yoksa başka önerebiliceğiniz bir krem var mı ? blogunuzda ikiside iyi diyince seçemedim. Tşkler :)

    YanıtlaSil
  63. Merhaba Görkemcim videolarını izliyorum blog yazılarını okumaya çalışıyorum gerçekten çok güzel hepsi emeğine sağlık. Belki daha önce yapmış olabilirsin ama en sevdiğin ürünlerin videosu ya da blog yazısı olabilir. Mesela tek fondötenin olsa hangisi olurdu, en iyi concealar en iyi makyaj bazı, far bazı vb.

    YanıtlaSil
  64. Merhaba Görkem!Çok merak ettiğim bir konu var.Bu aralar çok trend olan her markanın uygun fiyatlı veya daha pahalı olarak çıkardığı bu profosyonel yüz temizleme aparatları.Daha önce test etme fırsatın oldu mu?Olduysa nasıl buldun,birden çok denediysen favorin ne oldu veya hiçbir şekilde ihtiyaç yok diyorsan bunu bizimle paylaşır mısın?Tahmin ediyorum ki bu konu sadece benim ilgimi çekmiyor :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  65. snapchat adresiniz varsa öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
  66. merhaba görkem;
    karma ve yaglıya donuk cıltler hakkında tonık nemlendırıcı ve kılo alıp vermelerden kaynaklı yanak sarkmalarını onlemek için hangı marka hangı urun kullanılmalı. bu konuyada cevap verirsen sevinirim..

    YanıtlaSil
  67. mac farlarının uygun fiyatlı muadillerini paylaşırmısın

    YanıtlaSil
  68. birde yeni çekilişler yaparmısın

    YanıtlaSil
  69. Görkem abla ; uygun fiyatlı , topak topak olmayan bide kirpikleri tek tek ayıran bir rimel önerebilirmisiniz???? Sevgilerle😇😇💞💞😘😘🎀

    YanıtlaSil
  70. Merhaba Görkem ! :)
    Benim saçlarımla alakalı problemim var şöyle ki ince telli,kıvırcık-dalgalı ama fazla kabaran aynı zamanda da dökülen benim pek haz etmediğim bir cins :) Daha önce youtubede kullandığın bir şampuanı paylaşmıştın ve sana iyi geldiğini. Eğer blogunda ayrıntılı(uygulama,şampuan-krem içeriği fiyat vs. ) yazısını yazarsan çok memnun olurum yorumunu okuduktan sonra satın almak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  71. Merhaba Görkem ! :)
    Benim saçlarımla alakalı problemim var şöyle ki ince telli,kıvırcık-dalgalı ama fazla kabaran aynı zamanda da dökülen benim pek haz etmediğim bir cins :) Daha önce youtubede kullandığın bir şampuanı paylaşmıştın ve sana iyi geldiğini. Eğer blogunda ayrıntılı(uygulama,şampuan-krem içeriği fiyat vs. ) yazısını yazarsan çok memnun olurum yorumunu okuduktan sonra satın almak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  72. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  73. iyi günler görkem abla, uzun zamandır lorac pro far paleti almak istiyorum sephorayı sevil parfumeriyi gezdim ama onlarda bulunmadıgını soylediler.Nereden alacagımı hala bulamadım, internetteki sitelere de ne kadar guvenebilirim emin olamıyorum. bana onerebilecegin bir yer var mı guvenilir bir internet sitesi de olabilir. Yanıtlarsan cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  74. Açıkçası yazıların bana ilham verdi ve blog açmaya karar verdim umarım senin kadar başarılı olurum,sevdiğim konularda yazmaya yeni başladım okumak isterseniz beklerim:) Desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim:))

    http://myworldmycomment.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  75. Size özel olarak mail yollamak istiyorum.Veya siz bana ulaşır mısınız?

    YanıtlaSil
  76. https://zinprogress.wordpress.com/
    Yeni açtığım bloguma beklerim!

    YanıtlaSil
  77. Merhaba Görkem abla.
    Ben yeni bir blog açtım. blogumu erkek bakımı ve moda üzerine düzenledim.
    Blogum'da ürün incelemede yapmak istiyorum. ama hangi ürünü incelemem gerekği hakkında hiçbir fikrim yok.
    sence hangi ürünün incelemesini yapmalıyım erkek bakım üzerine?

    YanıtlaSil
  78. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  79. MErhaba, cilt bakım rutinin hala MİSSHA ürünleri ile mi devam ediyor? Memnun musun ? Yorumlarınızı paylaşır mısın ?

    YanıtlaSil
  80. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  81. MUFE Aqua Rouge Likit Mat Ruj 4 muadili bulabilir misin lütfenn :)

    YanıtlaSil
  82. Görkem abla merhaba :) çat diye soru sormak istemezdim ama cok kararsız kaldığım bir sorum var. NARS pro prime instant liner pore perfector mu yoksa NYX pore filler mı almalıyım (mimik çizgilerini ve gözenekleri kafaya takmış durumdayım.) şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  83. Merhaba gorkem abla kullanip memnun kaldigin uygun fiyatli gunes kremi varmi acaba

    YanıtlaSil
  84. Merhaba Görkem nasılsın? Snapchatte ön kameranın halini gördüm geçmiş olsun moralinin bozulmadığını ve enerjinin azalmadığını görmek sevindirici. Umarım en kısa sürede bu sorunu çözersin ;) Soruma gelince; yaptığım makyajın yüzümde maske gibi durmasından rahatsızım genellikle The Body Shop ürünleri kullanıyorum ve şuan elimde cildime uyumlu fakat renkli pudrası var. Normalde TBS'un Çay Ağacı Serisinin 2 numaralı BB kreminin rengini, Yves Rocher'nin 30 Spf'li Güneş Koruyucu Kremiyle açarak yüzüme uyguluyorum Bunu yapmamın sebebi sürekli güneş koruyucu sürmem gerektiğini unutmam. Ayrıca BB kremin rengini cildime göre ayarlayabiliyorum güneş kremiyle saydamlaştırarak. Fakat parlama yapıyor. Güneş kreminden dolayı olduğunu düşünüyorum. Transparan pudra kullanmam gerekiyormuş. T bölgesi yağlı biri olarak bana transparan pudra önerebilir misin?
    -Kontur paleti kullanıyorum fakat sivilce izleri için yeşil ve göz altım için somon fakat bunları BB krem + Fondöten karışımını sürdükten sonra mı uygulamalıyım yoksa önce mi?

    Okuduğun için teşekkürler, cevabını bekliyorum
    :)

    YanıtlaSil
  85. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  86. Görkem hnm merhaba. :) beauty blenderı kesip kullanmaya devam ettiniz mi? Benim bu 4. beauty blenderım ve artık para vermekten bıktım. Bir daha kesınlıkle almayacapım. h&m de kine denk gelmeye çalışıyorum, mağlum hemen bitiyor. :) 3 süngerim artık küflenme ve pislenmeyi geçtim, içie çökmeye çukurlaşmaya başladı. Gittim 4.yü aldım. ama 3.yü öylesine kestim. İçi tertemiz çıktı. Bu şekilde kullandınız mı hiç. sizce mantıklımı? Görüşünüz önemli. Çom iyi muadil öneriyorsunuz.

    YanıtlaSil
  87. Gorkem merhaba. Ben senın yayınladığın vıdeoyu bulamadığım ıcın yazıyorum . clarıns exfolıatıng varya portakal ozlu. ondan daha ıyısını buldum demıstın. markası neydı? acıl donermısın?

    YanıtlaSil
  88. Merhabaa.Benim merak ettiğim 2 ürün var biri Yves Rocher kayısılı peeling bir diğeri ise Nivea Canlandırıcı Tonik yorumunuz varsa paylaşırsanız sevinirim veya blog yazısı varsa linkini atarsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  89. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  90. Merhabalar Görkem
    Seni severek takip ediyorum her yerden :) Sıcak tavrın samimi oluşun çok hoşuma gidiyor :) Fikirlerine ve bilginede güveniyorum o yuzden sakıncası yoksa bir kaç soru sormak istiyorum. Cevaplarsan çok sevinirim.
    27 yaşındayım bu zamana kadar hiç cilt bakım ürünü kullanmadım açıkcası çoğu markaya güvenmiyorum sadece pazarlama ve reklamdan ibaret olduklarını düşünüyorum. Bu sebepten dolayı hangi cilt bakım ürün ve marklarını kullanabilirim.Onu sormak istiyorum.Benim aşırı göz altı morluklarım var cildim yağlı akneli ve yüzümde renk eşitsizliği var. Bir kaç marka araştırdım fakat sana sormadan yapamadım :) ve çoğuda pahalı markalar açıkcası paramı hem çöpe atmak istemedim hemde kötü bi sonla karşılaşmak istemedim.Bana bu konuda yardımcı olursan çokkkkkkkkk sevinirim. Şİmdiden teşekkür ederim:) mail adresim: tgcakbas@yahoo.com.tr

    YanıtlaSil
  91. merhaba size bir sorum olacaktı yıllardır tam olarak aradığım nemlendiriciyi bulamadım... Cildim karma T bölgemde yağlanma oluyor ama her ne kadar da nemlendirici kullansamda T bölgemde pullanma oluyor bunun sebebi ölü deriler mi kuruluk mu çözebilmiş değilim belki de kullandığım fondöten yüzünden bir türlü anlayamadım bana yağsız hangi nemlendiriciyi ve fondöteni önerirsiniz acaba? yardımcı olursanız çok memnun olurum

    YanıtlaSil
  92. Merhaba Görkem abla.roaccutane tedavim bitmek uzere ama lekelerim kipkirmizi.ayrica yuzumde cukurlar meydana geldi.bana ne tavsiye edebilirsin? Sevgilerr :)

    YanıtlaSil
  93. Bir videonuzda kilo almak için kullandığınız bir destek ürününü açıklamıştınız. Viedoyu çok aradım fakat bulamadım. Eğer video linkini ya da ürün ismini paylaşabilirseniz çok mutlu olurum, çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  94. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  95. Görkem merhaba, sanırım senin bi videonda görmüştüm ama tam emin olamıyorum. Cilt lekeleri için kullandığın bi krem vardı galiba, hatta yüzümün rengini beyaza cevirdi falan demiştin. Acaba kremin ismi neydi ve kremden memnun kaldın mı?

    YanıtlaSil
  96. blog nasıl yazılır bu konu hakkında bilgi verirmiiniz nasıl yzılıyor neler yazılıyor nelere dikkat ediliyor...

    YanıtlaSil
  97. Merhabaaa :)

    Biz yeni bloggerlar nasıl keşfedilebiliriz bunun hakkında bir yazı yazar mısınız?
    Bir de blogger keşif etkinliğine blogunuzda yer vermeyi düşünür müsünüz?

    Sevgiler! ♥

    YanıtlaSil
  98. Görkem Merhaba, bende göz altı morluklarından yana muzdariptim ve hangi ürünü kullansam içime sinen sonuç alamıyordum. hatta şöyle söyleyim göz altlarım bir o kadar da emiciler ve her seferde 3 kat ince ince sürmek durumunda kalıyordum. (önce maybelline affinitone,
    ardındanmac pro long wear ve ardından tekrar maybelline... :) ama artık kısa bir yolunu buldum ve tam kapatıyor. bu süreçte gratis ve watsonslardaki hemen hemen tüm bilinen markaların kapatıcılarını kullandım loreal true match de dahil :) ama en iyi sonuç aldığım catrice in camuflage adlı kapatıcısı oldu. çok çok az miktarda sadece parmağıımı değdirmemle bile çok yoğun kapatılık alabiliyorum üründen. bu arada altına senin blogundan cesaretle gidip aldığım dirty works ün 2li kapatıcısının pembe tonunu uyguluyrum. bu da biraz daha nemlenmesini sağlıyor ve hem de kontürlemiş oluyorum. benim deneyimim bu şekilde, belki denemek isrersin. tüm bloggerlar bir yana sen bir yana. sevgiler <3 <3 <3

    YanıtlaSil
  99. merhaba görkem nasılsın :)Biz yeni bloggerlar nasıl keşfedilebiliriz bunun hakkında bir yazı yazar mısın?
    Bir de blogger keşif etkinliğine blogunuzda yer vermeyi düşünür müsün? arkadaşın bu yorumuna katılıyorum bu konu hakkında ciddi desteğe ihtiyacımız var görkemcim :)

    YanıtlaSil
  100. Görkem Hanım merhaba www.fagem.com.tr inceler misiniz ? Kendi firmamız marka bilinirliliği için yardımlarınızı talep ediyoruz

    YanıtlaSil
  101. Merhaba güzel bi baz arıyorum gözenek küçültücü önerebileceğiniz bir marka var mı ?

    YanıtlaSil
  102. blog açmak ve bunu ilerletmek , bundan nasıl para kazanacağını da anlatan bir video çekermisin youtube var bide bunu istiyoruz.. çok da teşekkür ediyoruz ve seni seviyoruz en iyi arkimsinnnn.

    YanıtlaSil
  103. Görkem merhaba.Ben uzun zamandır loreal true match kapatıcı kullanıyorum.Seni de takip ediyorum ve senin videolarını izleyip aldığım ve memnun kaldığım çok fazla ürün oldu teşekkür ederim :) Sorum şu,yeni bir gözaltı kapatıcısı almak istiyorum sence ne almalıyım? 30-40 lira arasında olabilir yani kısmen uygun fiyatlı olabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  104. Merhabalar,
    Saç bakım rutininizle ve yeni çıkan ya da yeni denediğiniz saç bakım ürünleriyle ilgili yeni bir video çekerseniz ya da blog yazısı yazarsanız çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
  105. Görkem Hanım reklam için görüşebilir miyiz?
    Erkan YILDIZ
    0544 332 81 10

    YanıtlaSil
  106. Blogumu yeni açtım inceleyebilir misiniz

    YanıtlaSil
  107. merhaba,tek farla göz makyajını izledim.çok beğendim.mac clup far gibi iki renk veren başka hangi makyaj tavsiye edersin.

    YanıtlaSil
  108. Merhaba, üniversite öğrencisiyim ve bi ödev kapsamında şöyle bi çalışmamız var;
    Sosyal medyanın sosyal hayata etkisi konulu bir araştırma yapıyoruz sadece fenomenler üzerinden yürüttüğümüz bi çalışma rica etsem atacağım linkteki formu doldurup gönderebilir misiniz?
    https://t.co/tKuybQEn4Q?ssr=true

    YanıtlaSil
  109. Merhabalar,benim size birkaç sorum olacaktı şimdiden teşekkür ediyorum :)
    Yaşım gereğiyle yoğun makyaj yapmak istemediğimden göz altlarını kapatan ancak ağır bir formülü olmayan bir kapatıcı önerebilir misiniz?
    Pembe-bronz tonlarında önerebileceğiniz mat ve sedefli farlar nelerdir?
    Bir de paraben ve talc gibi maddeleri içermeyen ürünleri tanıtan bir yazı yazarsanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  110. Görkem abla merhabalar;
    Uzun zamandır videolarını takip ediyorum ve sıkılmadan izliyorum.
    İki yıldan beri cildime hangi bakım ürünlerini alacağımı kararlaştıramadım ve zaten bu zamana kadar bir bakım ürünü kullanmadım ciddi ciddi. Yüzümü temizlemek için yalnızca sabun kullanıyorum makyaj temizlemede dair. Çünkü hangi markayı deneyeceğimi bilmiyorum malum fiyatlarda o kadar uygun değil istesem de alamıyorum bu tamamen korkudan kaynaklı cildime bir şey olur korkusu. O kadar çok bakım makyaj videoları izliyorum ki hiç biri bana senin gibi samimi gelmiyor. SANA GÜVENİYORUM... GÜVENİYORUZ...
    Bu yüzden senden yardım istiyorum
    Bana yardım edersen çok mutlu olurum. Sence cildime hangi ürünleri kullanmalıyım nasıl bir bakım yapmalıyım nasıl bir düzen yaparım kendime ne olur yardımcı ol banka Görkem abla. Yoksa cildime birinin tavsiyesi olmadan bir şey alamayacağım ve cildim çok kötü olacak daha 20 yaşındayım

    YanıtlaSil
  111. Merhaba!Burada yeni blogger olma yolunda ilerleyen bir hayalperest var siteme göz atıp çabalarımın değerlendirmesini yapmama yardımcı olursanız çok sevinirim :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. not: linki http://thekosif.blogspot.com.tr :)

      Sil
  112. görkito lütfen babyliss hakkında görüşlerini yazar mısın ve saçının yapılmış halini gösterir misin ürünü alacağım ama kararsızım

    YanıtlaSil
  113. görkem abla çok çok uygun bir ürün listesi yapsan lütfen <3

    YanıtlaSil