My Favorite Foundations

           
        

          I've got 4 different favorite foundations,each from a different brand. This post is a personal review of them. Here we go. The first one is Chanel Vitalumiere Aqua, which is a water based, light textured but a pigmented one. You have to shake the bottle before you use it and apply it with your fingers or with a duo fibre brush(like MAC 187) or a flat synthetic foundation brush.(like Louise Young Foundation Brush or any flat brush will do!) It's a light foundation but gives you a great coverage when applied properly. I love this product.

         4 farklı markalardan alınmış 4 farklı favori fondötenim hakkında yazacağım. Bu yazı bu 4 ürün hakkındaki kişisel fikrimle ilgilidir. Birincisi su bazlı ve ince bir yapıya sahip olmasına rağmen oldukça pigmentli bir ürün olan Chanel Vitalumiere Aqua. Uygulamadan önce kutusunu iyice çalkalamalı ve parmaklarınızla ya da duo fibre dediğimiz fırçalarla(MAC 187 gibi), ve ya düz sentetik yapıdaki herhangi bir fondöten fırçasıyla uygulamalısınız.(Louise Young Fondöten Fırçası gibi.) İnce yapılı olmasına rağmen doğru uygulandığında tam kapatıcılık özelliğine sahip bu ürüne bayılıyorum.


          
          The second one is a product that I CAN NOT LIVE WITHOUT. It's Laura Mercier Mineral Powder, which is actually a mineral foundation with a powder formula. I remember I first hesitated before I buy this foundation. Just because it is a powder and I have extremely dry skin. But it never looks like powdery or cakey or anything. It gives light but effective coverage. You get the best finish when applied with a dense, fluffy brush.(Like MAC 109 or Illamasqua fluffy face brush.)

          İkincisi ise onsuz ASLA yaşayamayacağım bir ürün. Aslında pudra formüllü mineral fondöten olan Laura Mercier Mineral Powder. Bu fondöteni almadan önce çok kararsız kaldığımı hatırlıyorum. Sırf pudra formüllü olduğu ve cildim zaten çok kuru olduğu için. Ancak sürpriz bir şekilde asla pudramsı gözükmüyor. Hafif ancak etkileyici bir kapatıcılık bırakıyor. Tüyleri sıkı ve yoğun bir fırçayla(MAC 109 ve ya Illamasqua'nın büyük yüz fırçası gibi) uygulandığında en muhteşem sonucu alıyorsunuz.





     

           And the third; MAC Studio Sculpt Foundation SPF 15. Honestly I don't like MAC foundations, because I find them thick and super duper full coverage, which I don't like and don't need at this age. But this one is good for dry skin so I keep repurchasing it. Best finish when applied with fingers and a sponge.

           Ve üçüncü olarak; MAC Studio Sculpt Foundation SPF 15. Dürüst olmak gerekirse MAC fondötenlerle pek aram yoktur, çünkü yapılarını çok kalın ve gereğinden fazla kapatıcı özellikli buluyorum ki bu, bu yaşta istemediğim ve ihtiyacım olmayan bir şey. Fakat bu ürün kuru ciltler için çok iyi, bu yüzden satın almaya devam ediyorum. Size en iyi sonucu parmaklarınızla ve ya makyaj süngeri ile uyguladığınızda verecektir.






          The last one, Make Up Forever HD Foundation, which is used by most of the celebrities,including Kim Kardashian and Sienna Miller and many more. Full coverage product and lasts all day long. Suits all skin types. Don't forget to use a primer if you've got oily skin. Best finish when applied with MAC 187 - 188 or Sigma Flat foundation brush.

          Sonuncusu; içlerinde Kim Kardashian ve Sienna Miller'ın da bulunduğu bir çok ünlü tarafından kullanılmakta olan Make Up Forever HD Foundation. Tam kapatıcı özellikte ve etkisi tüm gün sürüyor. Tüm cilt tiplerine de uygun. Eğer cildiniz yağlıysa uygulamadan önce primer kullanmanız gerekmekte. En iyi sonucu MAC 187 - 188 ve ya Sigma Flat fondöten fırçası ile veriyor.

Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder