Yeni Favori Rujum || #gorkitooneriyor



Yeniden merhaba! Favoriler videoma kadar bekleyemediğim için, bugün size son zamanlardaki favori rujumu anlatacağım. Aslında tam olarak 1 senedir, yazısını şurada yazdığım rujdan başka bir şey sürmüyorum, bunu da sık sık dile getiriyorum. 

Bugün bahsedeceğim dudak kalemini de Kiko rujumla birlikte kullanmak için almıştım esasen, ancak yapısı ve rengi o kadar hoşuma gitti ki, tüm dudağıma ruj olarak kullanmaya başladım. Fotoğraflarda Kiko ruja benzese de, renk olarak çok daha soğuk ve içerisinde kahve/leylaklık hakim. Beyaz ve buğday ten için harika bir soluk dudak rengi diye düşünüyorum.




Flormar'ın asansörlü kalem serisi Style Matic'in 11 numaralı kaleminden bahsediyorum. Sürümü yumuşacık, kaygan bir kalem ancak sürdükten 30 saniye sonra sabitleniyor, bu yüzden üstünden tekrar tekrar geçilmiyor. Tüm dudağa kitlendiği için gün boyu dudağımdan asla silinmiyor. Görüntüsü hafiflemiyor bile.




Dudağımı çerçevelerken değil ama orta kısmına uygulamadan önce dudak nemlendiricisi uyguluyorum. Böylece biraz daha nemli ve parlak duruyor. Ben bir de 03 numaralı rengini almıştım. Pembe tonlarını sevenler bakabilir. 



Satış fiyatı 14,99 TL. Tam anlamıyla bir #gorkitooneriyor ürünü. Benim tavsiyem üzerine alırsanız, lütfen bu etiket altında ürünle ilgili düşüncelerinizi paylaşın ki hepimiz görebilelim. :)

Flormar mağazalarından ya da şuraya tıklayarak satın alabilirsiniz. Mutlu haftalar! 


Görkem Karman

6 yorum:

  1. Görkito ürün sende çok güzel durmuş lakin flormarın hayvanlar üzerinde deney yaptığını duymuştum bir aralar ben de artık ürünlerini hayatımdan çıkardım tıpkı maybeline ve loreal gibi... bu konu hakkında da bir blog yazısı yazar mısın? Düşüncelerini merak ediyorum. Sevgiyle kalın 💕

    YanıtlaSil
  2. Görkem rengi harika durmuş, pek çok ruja da uyacak bir renk ♥

    YanıtlaSil
  3. Yine, yeniden harika bir öneri! :) Teşekkürler ❤️

    YanıtlaSil
  4. Ben aldım ama sizdeki gibi durmadı asla çok kötü durdu

    YanıtlaSil
  5. Ürün sende çok güzel olmuşş😊

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel durmuş ama sende ya :)

    YanıtlaSil