Maybelline Brow Satin Kaş Kalemi



Günaydın! Bugün sizlere, şu ana dek kullandığım en başarılı kaş kalemini anlatacağım. Beni Snapchat (@gorkemkarman) üzerinden takip edenler hatırlayacaktır. Yaklaşık 2,5-3 ay önce bu ürünü yeni yeni deneyimlediğimde ne kadar memnun kaldığımı ve kaş kalemi arayışında olanlara tavsiye ettiğimi söylemiştim. Bugün biraz daha detaya ineceğim.




Brow Satin; bir tarafı kalem, diğer tarafı ise renkli kaş pudrasından oluşan bir ürün. Bir kaş kalemini sevmem için iki önemli faktör var. İlki; çok sert ya da çok yumuşak yapıda olmaması. Çok sert olduğunda gereğinden fazla bastırma ihtiyacı duyuyorum, bu da bir süre sonra kaşlarımda yer yer dökülmelere sebep oluyor. Çok yumuşak uçlu bir kalem ise, uygulama anlamında kolay ve kremsi olsa da, hem kalıcı olmuyor, hem de kaşlarımla bütünlük sağlamıyor. Diğer bir etken ise şüphesiz ürünün rengi. Doğal kaş rengim küllü bir kumral tonu olduğu için çoğu kaş kalemi ve farı fazla kızıl ya da fazla sarı kalıyor. 

Brow Satin'in bendeki rengi Dark Blonde, yani koyu sarı. Bu ürünü kullanmaya başladığımda saç ve kaş rengim çok açıktı. Kaşlarımın rengini biraz fazla kırdırdığımdan oldukça soluktu ve bu kalemle birebir uyumluydu. Şimdilerde kaş rengimi doğal haline çevirmeye çalıştığım için boyatmıyorum, dolayısıyla biraz koyuldular ancak önceki boyalardan kalan sarılıklar da hala mevcut. Anlayacağınız, dibi gelmiş röfle gibiler.

Neyse, kalemin yapısı çok önemli dedim ya, bu ürünün dokusu, sürümü, sertliği o kadar ideal ki...




Asla yapay durmadan, kaşlarımı dökmeden, sağa sola bulaşmadan harika bir şekilde doldurabiliyor. Ucu ne çok sert, ne de çok yumuşak. Rengi ise şu sıralar bana açık kalıyor. Yine de kullanıyorum. Kendi kaş rengime tamamen döndüğümde kesinlikle koyu rengini alacağım.

Ben normalde sadece kalem kısmını kullanıyorum ve kaşlarımı dilediğim şekilde dolduruyorum ancak zaman zaman daha keskin bir görüntü istediğimde, kalem kısmıyla kaşlarımı dıştan çerçeveleyip, sonrasında kalemin arka tarafındaki farla dolduruyorum.




Açıkçası ben far kısmının duruşunu sevsem de, şeffaf kaş maskarasıyla sabitlediğimde sağa sola bulaşmasından hoşlanmıyorum. Bana göre kalem kısmı çok daha başarılı ve benim için tek başına yeterli. Bildiğim kadarıyla 3 farklı rengi var ve indirimsiz fiyatı 21 Lira. Ürünü Watson's ve Gratis'ten satın alabileceğiniz gibi bazı online alışveriş sitelerinde de bulabilirsiniz. Satın almak isteyenlerin buraya tıklaması yeterli. 

Mutlu günler. <3



Görkem Karman

28 yorum:

  1. Bende yazimi dun yazdim fakat haftaya programladim. sizden duydugumu da belrtmistim. kesinlikle cok cok basarili ve dusuncelerim sizin dusuncelerinizle birebir hemen hemen.. tesekkurler

    YanıtlaSil
  2. Senin snapchat tavsiyenle aldim ve elimden dusuremiyorum😊

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir kaş kalemine benziyor ben de bakayım akşam Gratis'ten. Teşekkürler ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
  4. Boyle asansorlu kalemleri ben kullanisli bulmuyprum cok cabuk kirilma oluyor. Ama performans olarak basariliysa denenebilir. Tesekkurler yine fayxali bir paylasim olmus Gorkem ☺

    YanıtlaSil
  5. Boyle asansorlu kalemleri ben kullanisli bulmuyprum cok cabuk kirilma oluyor. Ama performans olarak basariliysa denenebilir. Tesekkurler yine fayxali bir paylasim olmus Gorkem ☺

    YanıtlaSil
  6. Ürünün tükenme hızı nasıl ? kalem şeklindeki kaş kalemleri çok çabuk bitiyor. Bu ürünü kullandığınızdan beri ne kadar azaldı ?

    YanıtlaSil
  7. alınacaklar listemin görkem karman sayfasında ilk sırada ki ürün:)

    YanıtlaSil
  8. Önerdiğin bütün ürünleri gözü kapalı alıyorum hep memnun kalıyorum cok basarılı olduguna eminim hemen bakıcam :)

    YanıtlaSil
  9. Bende yıllardır kullandığım Flormar kaş kaleminden başka bir şey denemek istiyordum. Mutlaka deneyeceğim..

    YanıtlaSil
  10. Görkemcim seni severek takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim. Benim sayfama da bir göz atarsan sevinirim. gzlklb.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Görkemcim seni severek takip ediyorum. Başarılarının devamını dilerim. Benim sayfama da bir göz atarsan sevinirim. gzlklb.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Ben uygun fiyatlı ama iyi de sonuc alabileceğim kontur paketi arıyorum flomar çıkarmış ama tam anlamıyla eminde olamıyorum bu konuda video cekersen cok sevinirim .

    YanıtlaSil
  13. Ben uygun fiyatlı ama iyi de sonuc alabileceğim kontur paketi arıyorum flomar çıkarmış ama tam anlamıyla eminde olamıyorum bu konuda video cekersen cok sevinirim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar'ın o ürününü Fashiolala YouTube'da incelemişti istersen bir bak sayfasına☺️

      Sil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. görkem abla videolarını ve bloglarını severek okuyup izliyorum seni çok beğeniyorum ama aradığım bir konuda birsey bulamadım da acaba kirpiklerimi çok uzatacak ama çok da pahalı olmayacak bir rimel arıyorum bununla ilgili bir blog yazarmısın veya kanalında video paylaşabilirmisin?

    YanıtlaSil
  17. Corrector nedir concealer nedir ? isimli yazımı yorumlarsanız mutlu olurum. severek takip ediyorum sizi :) betultanik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  18. makyajlı kızlardan nefret ederim doğal olun :D
    http://www.guncelicerik.com

    YanıtlaSil
  19. Kesinlikle cok basarili bir kalem bende cok begeniyorum :))

    YanıtlaSil
  20. Kesinlikle cok basarili bir kalem bende cok begeniyorum :))

    YanıtlaSil
  21. flormar'ın kaş kalemini kullanıyorum ben de. Normal bir kalem orta dereceli. Bu kalemi de merak ettim. Elimdeki bittiğinde bunu da deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  22. http://www.ulusoyvarannakliye.com/mutlukent-evden-eve-nakliyat/

    YanıtlaSil
  23. sitemi yeni açtım.incelerseniz sevinirim :) güzelblog.net

    YanıtlaSil
  24. DOGAL OLUN BİRAZ.. www.cavusoglunakliye.com/‎

    YanıtlaSil