Bitenler #4



Bu yazı boyunca göreceğiniz (*) ile işaretlenmiş ürünler firma gönderisidir.


Günaydın! Bugün sizlerle, Gözde, Anıl ve Görkem üçlüsü olarak biten ürünlerimizi paylaşmak istedik. Anıl'ın blogu için buraya, Gözde'ninki için de buraya tıklayabilirsiniz. Benim daha önceki bitenler yazılarım için ise; buraya, buraya ve şuraya. :)


İlk olarak Missha Near Skin Nutritive Nemlendirici kremle başlayalım. Bu, bitirdiğim iki ya da üçüncü kutuydu. Milyonuncu kez söylüyorum ama evet, cildimi çok kurudan karmaya çeviren krem buydu. İlki firma gönderisiydi ancak çok memnun kalınca sonraki kutuları kendim satın aldım. Geçtiğimiz ay Missha Türkiye bana jest yapıp, aylardır stokta olmayan bu kremi gönderdi ve bu kremle ilişkimi kesmeye karar verdim çünkü Missha, bu kremin yapısını, dokusunu ve kokusunu değiştirmişti. Yüzümü geriyor ve eskisi kadar nem vermiyordu. Formülü eski haline dönmedikçe bir daha satın almayacağım.

Clarins One Step Gentle Exfoliating Cleanser ise, yazısını şurada yazdığım, yüzümdeki tüm pürüzler ve beyaz kabarcıkları, makyaj yapınca o kuru, pullu görünüme sebep olan pütürleri yok eden ürün. Bir peelingi bu kadar seveceğimi düşünmezdim. Bitirir bitirmez tam boyunu satın aldım. 

Moshos Garden Kil Maskesi (Amber&Gül) (*) ise elimdeki tester maskeleri (Kiehls'a ait) bitirmeye çalıştığım için tekrardan satın almayı ertelediğim ancak kesinlikle tekrar satın alacağım bir ürün. Neden mi? Buraya tıklayın.




Maskara, kapatıcı ve misel sular, en sık tükettiğim ürünler sanırım. 4 maskara bitirmişim. Senelerdir alt kirpiklerime kullandığım Clinique Bottom Lash Maskara maalesef üretimden kaldırıldı. Aylardır hiçbir yerde bulamıyorum. Bu elimdeki de sondu, vedalaştım. Benefit Rollerlash (*) yazısını şurada yazdığım, oldukça sıradan bulduğum bir ürün. Akma yapmadığı için bitene kadar kullandım. MAC'in şeffaf kaş maskarası da yıllardır bitirdikçe satın aldığım ürünlerden. Revlon 3D Volume (*) ise yine yazısını şurada yazdığım, günlük kullanım için güzel bir ürün. 




Lorac Behind The Scenes Far Bazı, ülkemizde olsa hiç düşünmeden 10 tane birden alıp stoklayacağım bir ürün. Bu benim ikinci tüpümdü ve bulabilsem yeniden satın alırım. Yağlı göz kapaklarımı kurutmadan matlaştıran, makyajımı tüm gün sabit tutan ve hiç ağırlık yapmayan bir ürün. MAC Peach Blossom bitirebildiğim nadir rujlardan. Fotoğrafta plastik aparatı görünüyor. MAC Pro Longwear ise yine bitirdikçe aldığım kapatıcılardan. En sevdiğim kapatıcı. Yazısını şurada yazmıştım.




DKNY Pure, annemin hediye ettiği ve kendisi de dahil, herkesin 'sana çok yakışmış' dediği bir koku. Yıllardır hiç değiştirmediğim iki parfümüm var. Onlardan sıkılırsam arada buna uğrarım diye düşünüyorum. NARS Radiant Creamy Kapatıcı da yine bitirdikçe aldıklarımdan. Özellikle yüzdeki lekeler ve kızarıklıklar için harika. Batiste kuru şampuan da, kuru şampuanların şahı. Ağırlık yapmadan hacim veren, saçın ikinci gününü kurtaran mükemmel bir ürün bence. Yine bitirdikçe aldıklarımdan.

İşte böyle. Siz bu sıralar neler bitirdiniz? Mutlu haftalar!



Görkem Karman

11 yorum:

  1. ruj bitirmek gerçekten büyük başarı :)

    YanıtlaSil
  2. Masallah sadece bakim urunu degil renkli kozmetik urunu de bitirmissin hem de bol bol:)

    YanıtlaSil
  3. Kullandigin iki parfum hangisi Görkemcim :)

    YanıtlaSil
  4. ben de Batiste'yi çok beğeniyorum.Yağlı saçlar için çok güzel bir ürün :)

    YanıtlaSil
  5. Tavsiyen uzerine golden rose 27 yi ve yillardir aradigim ki4mizi ruju 25i aldim daha paketini acmadan kaybettim o kadar uzgunum ki :((

    YanıtlaSil
  6. Tavsiyen uzerine golden rose 27 yi ve yillardir aradigim ki4mizi ruju 25i aldim daha paketini acmadan kaybettim o kadar uzgunum ki :((

    YanıtlaSil
  7. Rimmelleri nasıl bu kadar hızlı bitirebiliyorsunu :O ben hergün kullanmama rağmen 5-6 ay gidiyor :)) keşke daha çabuk bitseler de merak ettiğim diğer ürünlere geçsem :)))

    YanıtlaSil
  8. Görkemcim yolun düşerse Cevahir Avm deki YKM de Clinique standına bir uğra. Minik bir indirim köşesi yapmışlar, geçen hafta oradan aldım Bottom Lash Maskarayı. Zannediyorum 39 TL gibi bir fiyatı vardı. Hala kaldıysa tabii :) Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Dolu dolu bir bitenler klubu olmuş notlarımı aldım <3

    YanıtlaSil
  10. NARS radiant creamy concealer bende cok cabuk bitti, bir tek benim aldigim urun mu kotuydu anlamadim, icinden kalan kapaticiyi da cikarmanin yolu yok gibi :(

    YanıtlaSil
  11. merhaba Görkem:) blogunda kuru şampuanlara hakkında pek bir şey bulamadığım için üzüldüm ama anladımki batistin seni kurtardığı için başka ürün deneyimlemeye kalkışmamışsın doğal olarak :) benim saçlarım koyu bu yüzden batist beyazlık bırakıyo çevrende koyu saçlı olup ve kriterleri saçı ağırlaştırmadan hacim veren ve beyazlık bırakmayan biri var ve buna göre bi ürün önerebilecekse eğer benimle paylaşır mısın şimdiden teşekkürler :))

    YanıtlaSil