Yeni Clinique Pop Rujlar || Beige Pop



Günaydın! Haftanın son yazısında sizlere, Clinique'in yeni rujlarından bahsetmek istedim. Elime tam bir hafta önce geçen bu yeni serinin adı Clinique Pop. Benim bugün sizlere anlatacağım ruj ise Beige Pop rengi. 

Yazıya geçmeden önce, Clinique'in ne cilt bakımı, ne de renkli kozmetik ürünlerini pek beğenmediğimi belirtmek isterim. Zaten farkettim ki, markaya ait tüm yazılarım olumsuz yönde. (Hatırlamak için buraya, buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.) Alt kirpik maskarası ve Dramatically Different nemlendirici losyonu dışında hiçbir ürünü 'Aman Allah'ım' dedirtmedi bana ama bu Clinique Pop'lar gerçekten şa-ha-ne olmuş. Çok şaşırdım ve çok sevdim.




Clinique Pop'lar; tatlı mı tatlı birer mini-ruj formunda geliyor, hem dudak bazı, hem de ruj olarak tanımlanıyorlar. 'Dudak bazı' tanımını duyunca, 'tamam, bunlar kesin çok renk vermez' demiştim ancak deneyince pigmentasyonlarına epey şaşırdım. Tek katta çokça renk veren bir lip balm (dudak kremi) görevi görseler de, ikinci katta MAC'in Cremesheen serisi kadar parlak ve opaklar. Ruj bazı olarak kullanılmak için de fazlaca pigmentliler. Bu yüzden Lip Primer damgasını yersiz buldum.




Bana gönderilen iki renkten ilki, adeta benim için üretilen bu bej-pembe nude (çıplak) ton olan Beige Pop. Hani çoğu nude ruj ölü gibi gösterir, ya da fazla pembedir, fazla şeftalidir, kahvedir. Beige Pop tam aranılan, nude olmayan nude ve asla göründüğü gibi pembe değil. Hem koyu göz makyajlarını dengeleyecek, hem de makyajın çekilmediği yaz aylarında biraz maskarayla günü kurtarabilecek harika bir ton.




Clinique Pop yoğun nemlendirme sağlasa da, şu ana kadar denediğim nemli bitişli rujlar arasında çizgilere en az dolan ürün diyebilirim. Islak bitişli olmasına rağmen epey kremsi ve dudağa oturuyor. Yemek yiyip içtiğim zaman bile 3-4 saat kalıcı oluyor ancak bu, Beige Pop için geçerli. Mercanımsı kırmızı olan rengi adeta dudağa yapışıyor. Kış için koyu renklere de bakılabilir.




Yukarıdaki kolajda görüldüğü gibi dudakta yumuşacık, pürüzsüz, nemli ve opak duruyor. 




Burada da rujun transparan pudrayla sabitlenmiş halini görüyorsunuz. Rengini çok sevdiğim rujlarımı matlaştırmak ve daha kalıcı kılmak için tercih ettiğim bir yöntem olan sabitlemeyi, Beige Pop'ta da denemek istedim ve ortaya böyle bir sonuç çıktı. Kesinlikle pudra geçilmemiş halini tercih ediyorum. Özellikle de yaz için. 

Rujun farklı renklerinin dudaktaki duruşları için buraya, Clinique Pop'ları Clinique'in websitesinden incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Clinique Pop'lar şu an için sadece Clinique.com.tr 'de satışta. Nude Pop ve Fab Pop renkleri de harika görünüyor. Sevgiler!

*Satış fiyatı 74 TL.

*Ürün Clinique Türkiye tarafından gönderilmiştir. Teşekkürler Clinique!



Görkem Karman

8 yorum:

  1. Çok beğendim çok yakışmış beyaz tenine de :))

    YanıtlaSil
  2. Aaa bayıldım! Ben de Dramatically Different Moisturizing Lotion+'u çook beğendim, sonrasında Clinique 7 Day Scrub Peeling'i denedim ama hiiiç sevemedim. Chubby Stick'lerin bazılarını, rimelini, kremlerini seviyorum ama.. Yazınca farkettim bi hayli ürününü denemişim meğerse ; yok yok seviyorum ben :)))

    Bu rujlarını ilk defa sende gördüm, ve oldukça başarılı buldum fakat fiyat olarak baktığımda neden Mac'in harika rujları yerine Clinique rujları tercih edelim ki diye düşünüverdim. Ama sende harika durmuş o aynı! :) Çoook teşekkürler smimi-içten yazın için.

    Çok Sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. This color looks so gorgeous <3 I need it too :)

    YanıtlaSil
  4. görkem sana her ruj gibi buda çok yakışmış keşke senin gibi olsa benim dudaklarımda onlar o kadar kuruki ruj sürünce iğrenç görünüyolar hiç bir lipstick dudak kremi dudaklarımı iyileştirmiyor ;((

    YanıtlaSil
  5. bayıldım görkem abla çok yakışmış rujlar yakıyooo

    YanıtlaSil
  6. Ben de Clinique rujlarına bayılıyorum! Çok güzel bir yazı olmuş. Bloğuma mutlaka beklerim!

    YanıtlaSil