Golden Rose Velvet Matte Ruj || 23





Yepyeni bir haftanın ilk gününden herkese günaydınlar! Geçen hafta şuradaki yazımda belirttiğim gibi, bundan sonra her Pazartesi, Gözde, Anıl ve Görkem üçlüsü olarak, bir ürünün üç farklı rengini bloglarımızda inceleyeceğiz. Bugün serinin ikinci yazısında da, Golden Rose Velvet Matte serisinden 6 farklı renk ile tanışacaksınız. Ben sizlere 23 numaralı bordo rengi anlatırken Gözde 5 ve 10 numarayı, Anıl ise 2, 14 ve 16 numaralı renkleri tanıtacak. Gözde'nin blogu için buraya, Anıl'ın blogu için ise buraya tıklayabilirsiniz.




Daha önceki yazılarda bu rujların yapılarını uzun uzun anlattığım için bugün tekrardan detaylara girmeyeceğim. Yine de kısa bir özet geçmem gerekirse, Velvet Matte serisi; dudakları kurutmayan matlıkta, sürümü oldukça kolay, kalıcı ve renk skalası harika olan bir seri. Bu seriden bir de koyu renk rujum olsun diyerek Golden Rose'un online satış sitesinden bu rengi de sipariş etmiştim. Şimdi gelelim 23 numaralı ruj hakkındaki düşüncelerime.






Bu seride en az sevdiğim ruj bu oldu sanırım. Renk çok güzel, kararında bir bordo olsa da, sürüm kolaylığı, doku ve duruş açısından diğer renkler kadar başarılı olmadığını düşünüyorum. Serideki açık ve orta tonlar dudak çizgilerime dolmuyordu, dudaklarımı kuru göstermiyordu ve kat kat sürsem de kalıp gibi görünmüyordu ancak bu renk dudaklarıma bir türlü homojen bir biçimde dağılmadı.




Bu denli kirli bir görüntüyü normalde paylaşmazdım ama duruşunu neden sevmediğimi görmeniz açısından bu fotoğrafı yüklemeye karar verdim. Dudaklarım aslında kuru değil. Tamamen rujla alakalı bir görüntü bu. 

Bu renk kat kat sürülecek bir renk değil. Tek katta rengi istediğim kadar koyu durmuyor ancak ikinci katı geçince de renk parça parça oluyor, pütür pütür görünüyor. Bu sebepten 23 numarayla pek anlaşamadım diyebilirim.

Golden Rose ürünlerini markanın kendi standlarından, Watson's ve Gratis'lerden ve tabi ki Golden Rose'un online satış sitesinden 15 Lira'ya satın alabilirsiniz. Şu ana kadar yazdığımız tüm Golden Rose rujların linkleri işe şu şekilde:




Mutlu haftalar! :)





Görkem Karman

5 yorum:

  1. renk şahaneymiş ama o pütür pütür görüntüden nefret ediyorum ben de

    YanıtlaSil
  2. Incecik dudaklarinda bile muhtesem goruntuyu yakalayan sen ve boylesine bir fotograf.sende bu görüntüye hiç alışkın değilim pismiş o at onu :)

    YanıtlaSil
  3. Koyu renk rujlarında var bu sorun bende kullanamadım :(

    YanıtlaSil
  4. ben 2 aydır kullanıyorum hiç böyle bi sorun yaşamadım.

    YanıtlaSil