Flormar Style Matic Siyah Göz Kalemi



Yepyeni bir haftanın ilk gününden günaydın! Bugün, her Pazartesi yaptığımız gibi, Anıl, Görkem ve Gözde üçlüsü olarak uygun fiyatlı bir ürünün 3 farklı rengini inceleyeceğiz. Geçen haftalardaki yazılara ulaşmak, yeni yazıları ve sürpriz hediyelerimizi kaçırmamak için arkadaşlarım Anıl ve Gözde'nin bloglarını da mutlaka takipte olun derim.

Dönelim bugünün yazısına. Flormar'ın asansörlü göz kalemi serisi Style Matic'in S02 New Black rengini anlatacağım. (S03 Violet Avenue rengi için buraya, S06 Blue Dusk rengi için ise buraya tıklayabilirsiniz.)




Yukarıda da belirttiğim gibi, kalem asansörlü bir sisteme sahip. Yani alttan çevirdikçe yukarıdan ürün çıkıyor. Sürekli kalemtıraşla uç açmaktansa bu tarz ürünler daha pratik oluyor.

Yapısına gelince, gerçekten çok yumuşak ve kremsi. Sürümü kolay ve işin güzel yanı, bu kadar kremsi olmasına rağmen, sürdükten birkaç saniye sonra sabitlenip siz silene kadar çıkmıyor. 

Eksilerine gelince, simsiyah olmamasından bahsetmeliyim diye düşünüyorum. Bu, yeşile çalan bir siyah ve ben göz kalemlerinde bu gri, yeşil ya da maviye dönüklük durumunu sevmiyorum. Siyah kalem arıyorsam kömür karası olmasını isterim. Bu anlamda bu kalem benim için eksi alıyor.

Yine göz kalemlerindeki kriterlerimden biri, akmaması, bulaşmaması. Gözümün üst kısmında bazsız tüm gün kıpırdamadan duran bu kalem, iç kısmından 3-4 dakika içinde akıyor. Bir de yapısı çok yumuşak olduğundan dolayı göz içine uygularken alt kirpiklerime bulaşıyor. Hani ten rengi kalemler parça parça olup kirpikleri batırır ya, öyle işte. Gözlerimin iç ve dış köşelerinde de birikme yaptığı için benim gözümde sınıfta kalıyor.




13,90 TL'lik fiyatı ve asansörlü formuyla çekici gelse de, benim hiç memnun kalmadığım ürünler arasına girdi bile. Siz Flormar'ın hangi ürünlerini kullanıyorsunuz? Sevgiler!






Görkem Karman

11 yorum:

  1. Gülücük dolu haftalar ...
    Sadece ten rengi göz kalemini kullanıyorum ve yukarıda bahsettiğin gibi kirpik diplerime geçmiyor diye sevindim yazını okurken :)) birde ojeler var tabii

    YanıtlaSil
  2. Ben flormar'ın pudrasını kullanıyorum, çok fazla makyaj yapmayan biri olarak. Bir de göz kalemini, ama malesef benim için de sınıfta kaldı..

    YanıtlaSil
  3. Flormarin matte rujlarindan 209 numarayi kullaniyorum. Begendigim bir ruj kalicilik acisindan. Cunku rujlarimi. Dayanikliligi hep problem oluyor. Ancak gun icerisinde topaklanmalar oluyor ve dudak kenarinda birikiyor. Ara ara tazelemek gerekiyor.

    YanıtlaSil
  4. Bu kalem serisinin ten rengi guzel, s04 u galiba numarasi, sevgiler.....

    YanıtlaSil
  5. Flormar göz kalemlerinde oldukça başarısız gerçekten

    YanıtlaSil
  6. Flormar oje işinde çok iyi bence, göz kalemi işinde şimdiye kadar aldıklarımın hepsi göz içinden aktı bende de artık almıyorum o sebeple :(

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Görkem Abla bize zamanını ayırıp bu güzel yazıları yazdıgın için sana mınnettarım çok işime yaradı.Bir ricam olacaktı acaba Anıl ve Gözde ablanın bloglarının linkini verebilir misin ? :*

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, yazılarınız, videolarınız çok hoş. Ancak belirtmek istediğim bir nokta var ki kozmetik dünyasının en canice yanı, hayvan deneyleri. Makyaj ürünlerinin hayvanlar üzerinde test edildiğini duymuşsunuzdur elbet. En üzücü olan şeylerden biriyse çoğu firmanın, en büyük ve ünlü markaların dahi bu deneyleri yapması. İnsanın kanını donduracak yöntemleri masum hayvanlar üzerinde deneyip, daha sonra onları çöp gibi bir kenara atıyorlar. Yaptıklarınızla binlerce kişi tarafından örnek alınıp, takip edilen birisi olarak sizden bu konuya dikkat çekmenizi rica ediyorum. Böylece birçok kişi en azından bu durumu öğrenmiş, farkına varmış olur. Lütfen bu vahşeti görmezden gelmeyin!

    YanıtlaSil
  9. Flormar'ın kas kalemi de oldukca iyi bence.

    YanıtlaSil
  10. muy muy lindo blog me gusta mucho leer tus viajes gracias! y pardoname por tanto comentirios pero si algien quiere viajar a estambul turquia puede visitar este sitio que muy util y guia de estambul por viajeros excursiones en estambul

    YanıtlaSil
  11. flormarın style maticlerinden mor rengi şimdiye kadar kullandığım en iyi göz kalemi, göz kapağım geniş olmadığı için kalemlerin üst kapağa geçmemesi benim için önemli ve flormarın bu kalemi bu konuda bir numara ve mor rengi de çok çok güzel, tavsiye ederim

    YanıtlaSil