Wet N Wild - Just Peachy



Günaydın! Bugün sizlere yeni favori rujumu tanıtacağım. Öncesinde Wet N Wild'la tanışma ve bu rujla kavuşma hikayemden bahsetmek isterim. 

Wet N Wild henüz ülkemize gelmeden, zarif arkadaşım Aslı sayesinde Think Pink isimli rujunu deneme şansım olmuştu. Başka bir arkadaşım Think Pink'e el koydu ve tam 1 hafta sonra Gratis Wet N Wild'ın ülkemize geleceğini duyurdu. Bir geldi, pir geldi. Uygun fiyatlı ve fiyatına göre başarılı ürünleri olunca raflar çabucak boşaldı. Bloglarda far paletleri, rujlar, ojeler havada uçuştu. Bense markayı her zamanki gibi geç kavradım ve son indirimde attım kendimi Gratis'e. 

Bir indirim düşünün. Yere düşen bir paket pamuk için kıyametlerin koptuğu, rafta kalan son Brule far için izdihamın çıktığı bir indirim… Elbette Gosh gibi Wet N Wild rafının da dolu olmasını beklemiyordum ancak ilk günden yağmalanmasına da şaşırdım. Neyse ki birkaç parça bir şey alabildim. Just Peachy ruj da aldıklarımdan biri.




Öncelikle ambalajdan başlamak isterim. Gerçekten çok ama çok kullanışsız. Şeffaf kapak asla tam oturmuyor, otursa da rujun gövde kısmı sallanıyor. Ruju açıp kapadıkça ürün şeffaf kapağa bulaşıyor. 




Wet N Wild'ın bu ruj serisinin yapısı epey kuru ancak mat rujların duruşunu ve kalıcılığını benim kadar seviyorsanız bu sizi pek rahatsız etmeyecektir. Yine de arzu ederseniz altına bir dudak nemlendiricisi uygulayarak sürümü kolaylaştırabilirsiniz.




Mat rujlar genel anlamda zaten kalıcıdır ancak Just Peachy, dün sabah 8:30 civarında uygulamama, tonla şey yiyip içmeme rağmen 15:00'e kadar hala taptaze göründüğü ve sonrasında da tazeleme gerektirmediği için (ben yine de sürdüm ama o haliyle de güzel görünüyordu) beni kendine hayran bıraktı.

Renk gördüğünüz gibi çok güzel, her tene uyumlu. MAC Kinda Sexy'e çok benzetilse, hatta 'dupe' yani muadil gösterilse de bence tıpatıp aynı değiller. Evet ikisi de mat ve ikisi de şeftali ancak Just Peachy'nin sürümü daha kolay, kalıcılığı daha başarılı ve rengi biraz daha pembemsi/somonumsu. Kafanızda soru işareti kalmaması açısından iki rujun karşılaştırmasını da aşağıya bırakıyorum. Ne düşünüyorsunuz? Sizce de herkese yakışmaz mı? Mutlu haftalar. <3




*Wet N Wild ürünlerini Gratis mağazalarından satın alabilirsiniz.

*Ürünün normal fiyatı 9 TL ancak ben %50 indirimle 4,5 TL'ye aldım.


Twitter: urfacemycanvas8




Görkem Karman

9 yorum:

  1. Ben bunu alıp kullanamamıştım dudakta duruşu çok güzel olsa da. Sanki pastel boya sürmeye çalışıyormuşum gibi hissettiriyordu ^^ Sana çok yakışmış ama!

    YanıtlaSil
  2. Ben de cok cok once almistim bu rengi fakat dudaklarim o kadar ince ki surdugum zaman sanki dudak tamamen yok oluyor hissine kapiliyorum ama genede kaliciligi ve renkleri sahane wetn wild in rujlarinin(:

    YanıtlaSil
  3. Alışveriş videonda mürdüm tonunda bir ruj almıştın onun ismi ve numarasını söyleyebilirmisin görkemcim Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Bende bayılarak kullanıyorum kalıcılığı harika ilk fırsatta gidip baska renklerini de alicam :)

    YanıtlaSil
  5. Yazını yine çook keyifle okudum :) naçizane bir tavsiyem olucak wet n wild rujlardan kinda sexy e dupe gösterilen 'bare it all ' rengi ve birebir aynısı gerçekten hemde indirimle onda bir fiyatına geliyor şiddetle tavsiye ediyorumm :-*

    YanıtlaSil
  6. Kinda sexyi daha çok beğendim ve sanırım kinda sexy daha mat.
    Just peachy de güzel bir renk lakin dudak çizgilerine dolup topaklanma yapmış sanırım.
    Tabiki fiyatı itibari ile alıp denenebilinir :)

    YanıtlaSil
  7. Ruj lara karsi bir zafim var bu yuzden durmadan ruj aliyorummm bunu da hemen aldimmm cok tesekkurler GORKEMMMM.... bu arada eos lip balm nerden bula bilirimmm

    YanıtlaSil
  8. Blogunuzu bugun kesfettim ve cook begendim. Daha onceden bilmemenin uzuntusunu, artik takip ediyor olmanin da mutlulugunu yasiyorum :) Herseyi detayli detayli yaziyor olmaniz ne de guzel.

    Bu ruju da yeniyil alisveris listeme yazmistim :) ya bu ya bare it all ya da ikisini birden alacagim, tabi bulabilirsem. Sizin de begenmis olmaniza sevindim.

    Bu arada benim de bir nail art blogum var. Sadece nail art calismalarimi ve zaman zaman da begendigim ojeleri yaziyorum. Gormek isterseniz http://nailartinwonderland.blogspot.com adresinden ulasabilirsiniz.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. www.makeuploverslife.blogspot.com.tr
    Banada beklerim :))

    YanıtlaSil