Rimmel London Lash Accelerator Maskara



Günaydın! Cuma gününün yazısı son zamanlarda severek kullandığım maskaram üzerine olsun dedim ve karşınızda, son 1 aydır her gün kullandığım Rimmel London Lash Accelerator. 




Uygun fiyatlı maskaralar beni her zaman memnun etmiş, pahalı ürünlere göre beklentilerimi daha iyi karşılamıştır. Özellikle Maybelline ve Rimmel London'ın hangi maskarasını denediysem memnun kalmış olduğumdan sıra Lash Accelerator'a gelmişti. Birkaç ay önce Watsons'tayken bir tane kaptım. Kullanmaya başladığımda yapısı ıslaktı ama buna rağmen benim makyaj tutmayan gözlerimden akmadığı için çok sevmiştim. Bugün tam 1 aydır kullanıyorum, zerre kurumadı, topaklanma, dökülme yapmadı ve hala akmıyor. Kıvırdığım kirpiklerimi tüm gün kıvrık tutuyor, biraz sertleştirse de kalıcılığı hoşuma gidiyor. 






Fırçası ince uzun ve sık tüylü. Kirpiklerime çok az hacim, bol tarama ve uzunluk veriyor. Yeterince siyah ve Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ile kolayca çıkıyor. Günlük maskaram olarak keyifle kullanıyorum. Çoğu vlogger bunu alt kirpiklerine bile sürüyor ama ben denediğimde akma yaptı ve biliyorsunuz rakun gibi gezmeye hiç tahammülüm yok. Bu yüzden üst kirpiklerime kullanmaya devam. Sizin son zamanlarda kullandığınız günlük maskara hangisi? Sevgiler! <3


*Satış fiyatı yanılmıyorsam 14 TL civarı ve tabii ki Watsons'lardan alabilirsiniz.



Görkem Karman

10 yorum:

  1. Görkemmmmm!
    Her gün yazı yazıyorsun ya nasıl seviniyorum. :)
    Elimdeki maskara stoğu bittiğinde bakacağım kesinlikle. Güle güle kullan güzel gözlü kadın. :)

    YanıtlaSil
  2. Benim su siralar favori maskaram Loreal False Lash Wings. Etkisinden cok memnun kaldim Gorkemcigim. Silikon firca seviyorsan denemeni oneririm:)

    YanıtlaSil
  3. Seni cok severek takip ediyorum.Bana ilham kaynagi oldun,ve tüm cesaretimi toplayip bende yazmaya basladim,tanismiyoruz ama yinede tesekkür ederim..:).
    Bu arada sans eseri sahip olup cok begenerek kullanmistim bu rimeli,türkiyeye geldigimde kesinlikle stoklicam..:).
    gülizbeauty

    YanıtlaSil
  4. Benim günlük mascaram da the balm :) http://www.thebalm.com/whats-your-type-handsome.html
    Silikon fırça cılız kirpiklerime iyi geliyor. Görkemcim bunu sen de beğenirsin eminim. Kirpik kıvırmadığım zamanlarda bile çok hoşuma giderek kullanıyorum. Çünkü 2. katında kıvırma çok kolay oluyor ve bioderma ile de kolayca temizleniyor. Hatta taa ne zaman paylaşmışım blogumda kullandığım zaman :) http://endlessharing.blogspot.com.tr/2013/07/makyaj-uygulamas-gunluk.html

    Belki seçenek olur kullanmak isteyenlere, sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Benim günlük maskaram maybelline the falsies flared senin önerin ve tavsiyenle almıştım çook memnun kaldım.Tamda yeni bir maskara arayışındayken bu yazınla karşılaşmam çok süper oldu.Her zamanki gibi süpersin :)))

    YanıtlaSil
  6. Canım seni çok seviyorum. Bu arada arkadaşlar bloğuma bakarsanız çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  7. Ben de uzun kiprikerime ve ela gozlerime bu maskarayi cok yakiscagini dusunuylrum

    YanıtlaSil
  8. Bu arada gorkemcim bn henuz yeniyim bu islerde de eos lip balm nerden bulabilirimmmm acaba bana yardimci olabilirmisin????????

    YanıtlaSil
  9. Ayyy ilk "gerçek" rimelim :) Yıllaaar önce daha "rimmel" nasıl okunur çözememişken, insanlara markasını söyleyemiyoken :D Ama hala bir yedeği mutlaka olur. Çünkü diğerlerinden sıkılıp ona dönüyorum hep :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba gorkem abla. Yardimina ihtiyacim var lutfen yorumuma cevap ver :(

    YanıtlaSil