Note Sandy Pink Allık



Günaydın! Bugün sizlere uzun zamandır severek kullandığım bir allığı tanıtacağım. Söz konusu allık olunca kendime bir tek pembeleri yakıştırıyorum, biliyorsunuz. Şu anda dibini görmek üzere olduğum MAC Pink Swoon (üretimi durduruldu, bulursanız düşünmeden alın) ve adeta yediğim Chanel Inspiration varken başka allıklara dönüp bakmıyorum bile ancak birkaç ay önce elime geçen NOTE Cosmetics paketini kurcalarken, 'bu allığı da sevebilirim' diye düşündüm çünkü kokusu ve dokusu ipek gibi, yumuşacık. 




Bana gönderilen ürün maalesef hatalı. Kapağını babam bile zor açıyor. Bu sebepten her gün kullandığım haftalarda kapağını hafif aralık bırakıyorum. Bunun dışında allığın alt kısmından bir fırça çıkıyor. Çoğu allıkla birlikte gelen ve genelde iş görmeyen fırçalardan biri. 

Ürünün inanılmaz güzel bir kokusu var ve uygulama esnasında ve sonrasında hassas cildimi rahatsız etmiyor. Rengi ise göründüğü kadar toz pembe değil, daha çok kahvemsi bir pembe. Uygulaması kolay, pigmentasyonu fiyatına göre gayet iyi.




Benim yüzümde, fondoten üstünde 1-2 saat kadar kalıcı oldu. Diğer allıklarıma göre epey çabuk uçuyor, bu yüzden altına krem allık sürerek kalıcılığını arttırmayı tercih ediyorum.




En çok kahve alt tonlu rujlarla yakıştırdığım bu allığı ten rutinimde (okumak için buraya tıklayabilirsiniz) göstermiştim. Siz Note ürünlerini denediniz mi? Mutlu haftalar. <3


*Ürün Note Cosmetics tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir.

*Note ürünlerini Boyner mağazalarından satın alabilirsiniz.

Görkem Karman

6 yorum:

  1. Merhaba Sevgili Görkem :) Makyajla neredeyse hiç ilgim olmamasına rağmen seni izlemekten keyif alıyorum.. Başarılarının devamını diliyorum :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Çok yakışmış note ürünleri rossmann lara da gelmiş Güle güle kullan💕💕💕

    YanıtlaSil
  3. Tam bir kış rengi.. Çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. Gorkem, yazilarini okumayi cok ozlemisim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Gercektwn cok tatli bir pembe

    YanıtlaSil