MAC Plushglass Ample Pink || Dolgunlaştırıcı Parlatıcı



Günaydın! Bugün sizlerle, son birkaç gündür severek kullandığım bir ürünü paylaşacağım. Bundan 5 ay önce MAC için yaptığımız bir çekimde, makyaj artistinin 'kızım senin dudakların yok, gel bakayım buraya' diyerek beni sandalyeye oturtmasıyla başladı hikayemiz…

MAC Plushglass'lar MAC'in diğer dudak parlatıcılarına göre daha minik tüplerde geliyor, kıvamları biraz daha koyu ve kokuları daha ağır. Ağır derken rahatsız edici bir kokudan bahsetmiyorum. İştah açıcı bir vanilya aromasından söz ediyorum. 




Dönelim hikayemize. O gün çekim için dudaklarıma en sevdiğim rujlardan biri olan MAC Faux'u sürmüştüm. Makyaj artisti Zeliha Hanım, olmayan üst dudağıma biraz daha şekil ve dolgunluk kazandırmak için raftan Ample Pink'i kaptı ve dudaklarıma uyguladı.

Yaklaşık 40 saniye sonra dudaklarımda minik karıncalanmalar (asla rahatsız edici değil) başladı ve buuuum! Birkaç dakika sonra aynaya baktığımda artık benim de üst dudağım vardı. Gerçi şunu netleştirmek gerek; bu tip ürünlerle asla bir Angelina Jolie olamıyorsunuz ancak geçici de olsa gözle görülür bir fark yarattığı kesin.

Yıllar önce ağır bir ergenken, bu dudak dolgunlaştırıcı, kolajenli ürünlerin ilk çıktığı zamanlarda hemen bir tane kapmış, rüzgarda savrulan ve dudaklarıma yapışan saçlarım sayesinde dudağımdaki dolgunlaştırıcıyı göz kapağıma bulaştırmış, alerjiden kudurmuş ve iki gün şiş gözle gezmiş bir insan olarak MAC'in Plushglass'larının o kadar güçlü bir dolgunlaştırıcı etkisi olmadığını ve dudaklarınızı rahatsız etmediğini belirtmek isterim.




Dönelim Ample Pink rengine. İçinde ışıltı bulunmayan, gül kurusu diyebileceğim doğal bir pembe tona sahip. Tek başına uygulandığında doğal bir pembelik verirken, rujun üstüne uygulandığında (özellikle MAC Faux'un üstüne) harika duruyor. Çıplak dudağa uygulandığında karıncalanmayı daha net hissedebiliyor, dolgunluğu görebiliyorsunuz. 




'Amaan, bu kadar anlatın, bu mudur yani?' diyorsanız beni yakından görmediniz demektir. Normalde üst dudağım gerçekten YOK ve yukarıdaki görsel, Plushglass'ı uyguladıktan sadece 2 dakika sonra çekildi. Mis gibi kokusunu, şirin tüpünü, rengini ve dürüst olalım, dudaklarımı şişirmesini seviyorum. 

Karıncalanma hissi benim gibi suya alerjisi olan birini bile rahatsız etmedi ancak yine de uygulamadan satın almayın derim. Bu kadar minik bir dudak gıdıklanmasının kimseyi rahatsız edeceğini düşünmüyorum ancak yine de en yakın MAC mağazasında uygulatmanızı tavsiye ederim. MAC ürünlerin maccosmetics.com.tr ve MAC mağazalarından alabilirsiniz. Ürünün satış fiyatı 65 TL ve bence tek dezavantajı bu. Sevgiler!




Görkem Karman

5 yorum:

  1. Ben de dudak dolgunlaştırıcılara çok meraklı biri olarak en çok Sally Hansen Lip Inflation ı beğendim. Hem şeffaf hem renkli olanları gerçekten etkili ve güzel. Tahminimce Mac den daha çok yanma yapıyor ve biraz yapıl yapış. Ama verdiği görünüm çok iyi, tavsiye ederim. Bunu da denicem;)

    YanıtlaSil
  2. The Balm'ın böyle bir serisi var. Daha ucuz olsun diyenlere öneririm. Abartı bir yanma yapmıyor o da.

    YanıtlaSil
  3. Bence fotoğrafı gulumsemeden cekmeliydin, gulunce dudaklarimiz inceliyor kendinden:)

    YanıtlaSil
  4. Yakın zamana kadar gloss ürünleri hiç sevemiyordum ancak nude bir gloss denedim ve anında dolgun göstermesine bayıldım! Bu ürün de gerçekten başarılı duruyor.

    YanıtlaSil
  5. görkem, sen bir ara cok sevdigin bordo bir ojeden bahsediyordun. flormar'dan idi sanirim. tam olarak hangi renkti o, bulamadim blogunda.

    YanıtlaSil