İlk İzlenim: FLORMAR Kaş Ürünleri



Günaydın! Bugün sizlere, geçen hafta elime geçen Flormar paketinden çıkan kaş ürünlerini tanıtacağım. İlk izlenim videolarını çekmeyi çok seviyordum ancak bildiğiniz gibi bir süreliğine video çekmeyeceğim için bu kez yazı şeklinde sizlere aktarmak istedim. Başlamadan önce, nihayet uygun fiyatlı kaş ürünleri piyasaya sürüldüğü için mutlu olduğumu belirtmeliyim.

3 farklı kaş ürününü de toplamda 2 kez kullandım ve ilk izlenimlerimi sizlere açmaya hazırım. Ürünler sırasıyla; Eyebrow Primer (kaş bazı), Eyebrow Liner (kaş linerı) ve Eyebrow Fixator Mascara (kaş sabitleyici maskara).




Kaşları sonraki işlemlere hazırlamak için kaş bazıyla başlayalım. Bu stik, vazelin kıvamında, kalem formda bir ürün. Vazelin kıvamında dedim ya, dolayısıyla kaşları yapıştırıyor. Bir kaş fırçasıyla tarayarak istediğiniz şekli veriyorsunuz ancak ben kaşlarımda bıraktığı hissi hiç sevmedim. 




Kaşlarımın uygulama öncesi hali.




Kaş bazı sürdükten sonraki hali. Zaten düşük olan kaşlarımı iyice yapıştırdı ve bakışlarımı aşağı çekti. Fırçayla şekil vermeye çalışınca jölelemişim gibi tuhaf bir görüntü ortaya çıktı. Sonuç: İşe yaramaz bir ürün olduğunu düşünüyorum.









İkinci sırada kaş linerı var. Tıpkı keçe uçlu eyelinerlar gibi, sivri ucu sayesinde kaşlarınıza minik darbelerle uyguluyor, doğal kaşa en yakın tüy görünümünü elde ediyorsunuz. Bu ürünü çok sevdim. Gün boyunca akmadı, dağılmadı. Günün sonunda pamuk ve makyaj temizleyiciyle kolayca çıktı. Bu ürünle ilgili sevmediğim tek şey rengi oldu. Flormar bana 3 numaralı rengini göndermiş. 3 numaralı renk; içinde epey kızıllık olan orta bir kahve. Benim kaş rengim küllü kumral olduğu için, kalemin içindeki kızıllık epey komik durdu. Açık küllü bir rengi varsa satın alacağım. Sonuç: Kaşlarını senelerdir farla dolduran biri olarak bu ürüne bayıldım. Sadece renk konusu sıkıntı olmasın diye denemeden almayın.




Geldik son ürüne, kaş sabitleyici şeffaf maskaraya. Bu ürünün çok hoş bir kokusu var, hoş ve hafif, kaşı gözü irrite etmeyen cinsten. Fırçası, alıştığımız kaş maskaralarına göre çok küçük, seyrek plastik tüylere sahip. Kaşlarımın çok düşük olduğunu ve yazısını şurada yazdığım MAC şeffaf kaş jelinden başka hiç bir ürünün beni tatmin etmediğini hatırlatmak isterim. Nitekim Flormar'ın bu ürünü de benim acıların çocuğu Emrah kaşlarımda pek bir işe yaramadı. Kaşlarımı yapıştırarak daha da aşağı çekti. Yapısı fazla ıslak olduğu ve sabitlenmediği için kaşlarımı hemen temizleme isteği uyandırdı. Sonuç: Kaşlarımı daha da aşağıya çekti ve hiç kurumadı, sabitlenmedi. Beğenmedim.




İşte böyle. Özet geçmek gerekirse, yalnızca kaş linerını sevdim. Rengi uysa her gün kullanırdım. Altına bazı, üstüne kaş maskarasını sürmeden çok daha başarılı. Ne düşünüyorsunuz? Flormar kaş ürünlerine bir şans verecek misiniz? Sevgiler!


*Ürünler Flormar Türkiye tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir.

**Yukarıdaki görseldeki görüntü kirliliği için üzgünüm ancak göz altlarımdaki kızarıklıklar ve kabartılardan da anlayabileceğiniz gibi son dönemde alerjilerle boğuşuyorum. Sevgiler! <3






Görkem Karman

10 yorum:

  1. Ben de merak ediyordum bu ürünleri ama almamakla iyi yaptığıma karar verdim.H&m'de satılan kaş sabitleyici maskara'yı da denemeni tavsiye ederim.Kucak dolusu sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarına tek güvendiğim blogger teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. Kas linerının renklerine bir bakmalıyım. Ama yine de Anastasia ürünlerinden sipariş yolu göründü bana sanırım..

    YanıtlaSil
  4. Tatilde Kiko'nun benzer bir kaş linerını görüp almamıştım. Flormar'ınkini merak ettim. Umarım bütün renkleri kızıllık içermiyordur. Bu arada çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  5. Tam da kaş ürünlerine ihtiyacım varken ve sadece Türk mallarını araştırırken harika bir yazı olmuş, çok teşekkürler.Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun... :(( Bende o kızarıklar ne diye sorucaktım :))

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. bende eyebrow liner kullandım 3 numara fakat kaşlarımda yemyeşil durdu bunun için bir öneriniz var mı

    YanıtlaSil
  9. Çok açıklAYICIYDI. çOK YARARLANDIM DENEYİMLERİNİZDEN. TEŞEKKÜRLER :)

    YanıtlaSil