Tom Ford - Nude Vanille



Günaydın! Günün yazısı hayatımın ruju üzerine olacak. Pardon, hayatımın ruju ilan ettiğim 2 rujum var zaten; MAC Pink Plaid ve Faux. Bugünkü konuğum için hayatımın nude (çıplak dudak) rengi desek çok daha doğru olur…




Seriyi görür görmez bu renge yöneldim, çünkü takip ettiğim 1-2 yabancı vlogger bu rengi kullanıyor ve videolarını izlerken ağzımın suları akıyordu. Daha pembemsi renkleri de denedim ama bu daha ağır bastığı için kapıp kasaya yöneldim.

Lafı çok uzatmayacağım. Ambalajın şıklığına, rujun rengine, kısacası şu asalete bakar mısınız? Bir süre hiç dokunamadım. Makyaj masamın en görünen yerine koydum, gittim geldim, baktım, baktım, baktım. İkinci sürümde TF yazısı silindi, yine de görsel anlamda beni doyurmaya devam ediyor.




Rengi biraz MAC Hue'ya benzetiyorum. İçinde şeftalilik olan çıplak bir renk. Tahmin edersiniz ki koyu göz makyajlarını harika bir şekilde tamamlıyor. Ben siyah çerçeveli günlük göz makyajlarım ve allığı yoğun uyguladığım günlerde de her şeyi dengelemesi açısından tercih ediyorum. Yapısı ise kremsi ama çok ıslak bitişli değil. Dudaklarınızdaki ölü deriyi temizlemeden kullanırsanız yukarıdaki gibi çizgilere dolabiliyor. Kalıcılığına 10 üzerinden 6 veriyorum. Nemli bir bitişi olmasına rağmen dudaklarımda 2-3 saat kadar kalıyor. 

Ben Debenhams Cevahir AVM'den 138 TL'ye almıştım. Elimdeki tüm rujlarımı satıp bu seriden bir renk daha alacak kadar çok seviyorum. Bir tane olsun, adam akıllı olsun derseniz, ya da bir koleksiyonerseniz kaçırmayın derim. Sevgiler!






Görkem Karman

17 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu ruju ilk vlog videonda görmüştüm ve tek kelimeyle BA-YIL-MIŞ-TIM :) Hem ambalajı , hem rengi , hemde senin dudaklarında muhteşem gözüküyor Görkem Abla <3 :)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım bu alıp odanın baş köşesine koyma, gidip gelip bakma her TF ruj alanın ortak yönü :) ben de Violet Fatale'i abartıp kutusundan bile çıkarmadan makyaj malzemelerimin durdugu çekmecede herşeyin ortasına tek başına koydum, arada çıkarıp sırf tuhaf bir mutluluk, tatmin duygusu için bakiyorum. Sadece iki kez sürdüm şu ana kadar, senin seçiminden çok daha farklı ve çok daha seyrek kullanılacak bir renk de olunca kıymak cidden zor. Ve insanın aldıkça alası geliyor görüşüne kesinlikle katiliyorum! Şöyle iyi bir koyu kırmızı yapsalar da Violet Fatale'a kardeş gelse :))

    YanıtlaSil
  4. Hep nude rujlara özenmisimdir ama bana yakismadigindan olacakki hic almisligim yok. cok hos görünüyor ve seytan dürtüyor :) bana göre pahali olsada kalitesi ve gorunumu acisindan, bir ilk yapip alabilirim:)

    YanıtlaSil
  5. Renk mükemmel bu tonlarda dior un bir ruju vardı aşk yaşıyordum kaybolmasa iyiydi =/

    YanıtlaSil
  6. Merhaba . Sevdim bunu , zaten nude tonların hastasıyım ama biraz pahalı gibi geldi. :/ yinede kıyıpta almaktan kendimi nasıl alı koyacağım , bilemiyorum. Bu arada konu dışı fakat eğer sende varsa vaselinenin kremleri hakkında bir ön izleme yapar mısın ? bencocoa butter alacaktım fakat kimileri icerisindekiler kötü iyi nemlendirmiyor dedi bilemedim senin yorumun benim için önemli canım , şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel nude rujlara bayılıyorum birde dişleri sarı göstermese :( sana çok yakışmış güle güle kullan

    YanıtlaSil
  8. Youtubeden sonunda girebildim ama baya oldu takip edemedim .
    Rujun görünüşü çok çok çok güzel rengide çok tatlı ...:)

    YanıtlaSil
  9. hihoyt bu bir süre çok aşık olup adığın ürüne bakıp kullanmama olayı konusunda welcome to club ^^ Nude diyince 100lerce olsa 101.ciye hayır demem. Bide sana yakışmayan bir renk yok mu Görkem gelip h20 sıkıcam yüzüne valla haksızlık bu :D

    YanıtlaSil
  10. ayyy nasıl güzel ki o ruj sanada nasıl yakışmış <3 biraz tuzlu ama :(

    YanıtlaSil
  11. Şeftali-kayısı alt tonlu nude rujları çok seviyprum. Bu renk de harikaymış. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  12. sizi çook beğenerek takip ediyorum.çekilişlerinizdeki cömertliğiniz karşısında çok seviniyorum. bugüne kadar makyaj konusunda size yakıştıramadığım bir ürün olmadı ama bu ilk. umarım bunu söylerken sizi kırmam ama ruj dudağa tam oturmamış gibi (nasıl bir tabirse:)) böyle ucuz rujlarda olur ya baktığım zaman rujun bazı pütürlü noktalarını görüyorum gibi. tabi kullanacak olan sizsiniz yine de güle güle kullanın:))

    YanıtlaSil
  13. 2-3 gündür yazmıyorsun Görkemciğim merak ediyor insan.Ruja gelince bayıldım .Sana çok yakışır. Nude ruj severler için harika

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Benim ilgimi çekmiyordu ama bunlar:( Hem sen beğenmişsin hem Pınar.. Gidip deneyeyim ne yapayım:)...

    YanıtlaSil
  16. Bu nude olayı sana cidden çok yakisiyor ben kendime hic yakistirmiyorum ama sen de gorunce gidip alasim geliyor

    YanıtlaSil