The Balm - Hot MAMA



Günaydın! Bugün sizlere yüzüme yakışan tek şeftali allığı tanıtacağım. Biliyorum ki her blogda yazısı var ama bir de benim gözümden görün istedim. Karşınızda The Balm Hot Mama Allık. Gratis'in hangi indirimiydi hatırlamıyorum ama 1-2 ay önce 13TL gibi uygun bir fiyata almıştım. 

Good morning! Today I'm going to introduce you to the only peachy blush that looks GOOD on me. The Balm Hot Mama!




NARS'ın 10 saniyede bir satılan Orgasm adlı allığının neredeyse birebir olduğu söylenen bu allık bence Orgasm'dan çok çok farklı. NARS Orgasm'ı kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki Hot Mama daha pigmentli ve fırçaya aldığınız ürün ve ışıltı aynen yüze transfer oluyor. Fiyat olarak da epey farklılar. NARS allıklar 80 TL iken The Balm 20 küsür lira ve inanın bana çok daha iyi. Bunun dışında The Balm'a özgü vintage, şirin karton paketler de ürünü çekici kılıyor.

Although it's very similar to NARS's most populer blush; Orgasm, they're not the same and actually pretty different in my opinion. Hot Mama is more pigmented and all the color and glitter it gives directly transfers to the brush and then the skin. The Balm is obviously cheaper and better! I also love the little cute vintage packaging.




Bütün şeftali allıklar beyaz tenimde kahverengi göründüğü için bu allığa ön yargılı yaklaştım ve uzunca bir süre kasadan geri döndüm. En sonunda direnemedim ve şimdi iyi ki almışım diyorum. İlk başta bronzlaşınca kullanırım da o kahverengi görüntüye maruz kalmam diye düşündüm ama şimdi benim için hem bronzer, hem allık, hem de aydınlatıcı görevini gören 3'ü 1 arada harika bir ürün bu! Yüzümdeki duruşunu aşağıdaki fotoğrafta görebilir, bu allığı Gratis'lerden alabilirsiniz. Sevgiler!

I hesitated buying this blush, since my skin never pulls of peachy blushers! Most of them looks brown on my pale skin! I bought this thinking of using it when I have some tan, but I'm using it with a big brush on my very fair complexion and it acts like a bronzer/blush/highlighter on me! I'm glad I got this! xx




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

22 yorum:

  1. Merhaba,
    Hot Mama benim de vazgeçilmezlerim arasında. Her indirimde ikişer tane alıyorum :)
    Yazı için teşekkürler, sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Anneler günü indiriminde ben de aldım son zamanlarda severek kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. çok ışıltılı bulup almadığım allık ama bi şans vereceğim sanırım :) pek yakışmış sana da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok ışıltılı diye kaçıyordum ama gerçekten güzelmiş, sana da çok yakışır :)

      Sil
  4. favori allığımm :):) sana da çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  5. Mamacım benimde favorim :)
    turuncu göz makyajıylada pek güzel olmuşş :)

    YanıtlaSil
  6. Nereye gidersem, yanıma ne kadar allık alırsam alıyım bunu da mutlaka atıyorum çantaya :)

    YanıtlaSil
  7. Çok yakışmış ten rengine falan :)

    YanıtlaSil
  8. Rengi her tenle uyum sağlayabilecek, kalıcılığı da oldukça iyi bir allık bende severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  9. ben çok beyaz tenliyim sizce bana yakışır mı? :)

    YanıtlaSil
  10. Ben de bir orgasm bitirdikten sonra tekrar almak yerine bunu denemek istedim ve gerçekten bayıldım,oldukça da komik bir fiyatı vardı,sana da çookk yakışmış:)

    YanıtlaSil
  11. I have this and I really love it :) x

    YanıtlaSil
  12. ben de zamaninda orgasm'in aynisi diye düsünerek almistim ama baktim ki hic alakasi yok. iyi ki hot mama'yi almisim, artik vazgecilmezlerimin arasinda :)

    YanıtlaSil
  13. Dışarı çıkarken çantama ilk attığım makyaj ürünü! Bu kadar memnun kalacağımı düşünmemiştim, ışıltıları beni de korkutmuştu ilk başta, ama hiç korktuğum gibi olmadığını, aksine kararında bir ışıltı verdiği için en favori allığım oldu sanırım! :) Hepimiz güle güle kullanalım :)

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar!

    Hem aydınlatıcı hem brozer hem allık olarak nasıl kullanıyorsunuz, farklı fırçalarla mı uyguluyorsunuz? Ben bu allığa sahibim çok seviyorum ama sanırım yanlış kullanıyorum yüzümde sizinki kadar dağılmıyor sanırım yanlış uyguluyorum.
    Bir de blogunuzda bir arama butonu olsa eski yazdıklarınıza ulaşmak daha kolay olabilir bizim için :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. bir gün de şeftali tonunda makyaj videosu yayınlasan keşke:)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba ben şuan ki fiyatını tam bilmiyorum ve liseye gidiyorum okul başlayınca kullanacağım esmerlerde güzel duruyor mu acil cevap verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil