MAC Brow Set || Kaş Sabitleyici



Günaydın! Çok geç keşfettiğim, daha doğrusu hep bildiğim ama bir türlü para ayıramadığım bu ürüne 2-3 hafta önce kavuştum. MAC'in şeffaf renkteki kaş sabitleyici maskarasını ben çok beğendim. Kaşlarınız benimkiler gibi düşük, ya da gün içinde dağılan asi cinstense siz de seveceksiniz!

Good morning! Today's guest is MAC Brow Set in Clear. I've always known and wanted this and finally I have it! If you have very naughty brows like mine, you must have it to prevent them from moving around during the day!




Bu şeffaf maskaranın çok tuhaf bir kokusu var ama ne gözlerimi, ne de beni rahatsız etmedi. Kaşlarımı her zamanki gibi MAC Omega far ve Real Techniques kaş fırçasıyla doldurduktan sonra bu maskarayla istediğim gibi şekillendirip sabitliyorum ve gün boyu öylece duruyorlar. Sevdim! Fiyatı 48 TL.

This clear mascara has a very weird scent but it doesn't irritate my eyes, so I'm okay with it. After I fill in my brows, using my Read Techniques Brow Brush and MAC Omega eyeshadow, I put this mascara to shape and set them. I love it! What do you think of this brow set? xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

5 yorum:

  1. canım essence in jelini kullanmışmıydın ? mac tabi en iyisi ama essence içinde iyi tutuyor diyenler var. Benim kaşlarımda saçlarıma falan değdikçe aşağı iniyor:) kararsız kaldım hangisini alayım sence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır, Essence'inkini denemedim:) MAC çok güzel, tavsiye ederim

      Sil
  2. Bu ürünü yazını okur okumaz aldım.Tek kelimeyle kurtarıcım oldu.Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Görkem bende kaslarimi doldurmak icin mac ten bir far almak istiyorum onerebilcegin bir far varmı? Benim kaslarim koyu renk ama simsiyah degil kas kalemlerinin renkleri hic bana uymuyor ya kahve tonlari var ya da siyah. Siyah denedim ama hic olmadi kaslarim koyu ama ne renk bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayni benim kaşlarım. Bende bulamıyorum hiç doğru rengi:(

      Sil