SLEEK Contour Kit - Light



Günaydın! Bu yazıyı dikkatli okuyun, çünkü aynısından bir tane kazanabilirsiniz! İki farklı hediyenin iki farklı takipçime ulaşacağı yeni çekilişim yarın sabah 09:30'da başlayacak. Katılmayı unutmayın diyor, hemen ürünü tanıtmaya geçiyorum. İsmi gibi 'sleek', yani zarif bir paketle gelen Sleek Contour Kit, benim bilmem kaçıncı Cloud 10 Beauty alışverişimden. Bilmeyenler, Cloud 10 Beauty sitesinden satın aldığım Real Techniques fırçaların yazılarına ve linklerine buradan ulaşabilir, güvenli online alışveriş yazımı okumak için ise buraya tıklayabilirler. 

Good morning! Read this post carefully, because you might win one of this beautiful contour kit by Sleek! Tomorrow my new giveaway will be up on my blog, make sure you don't miss it!  Okay, on to today's review, I got this beautiful thing in my last Cloud 10 Beauty order. If you want to read my previous reviews about Cloud 10 Beauty and Real Techniques brushes, click here.




Paketi açtığınızda ikiye bölünmüş kitteki kontür pudrası ve aydınlatıcı pudrayla karşılaşıyorsunuz. Yapıları çok ama çok kremsi. Aydınlatıcı çok hafif tozutuyor, bronz pudra da böyle bir durumla karşılaşmadım. Karşılaşsam da dert etmezdim, çünkü paket, yapı, doku, kalıcılık ve fiyat olarak o kadar tatmin edici bir ürün ki, ses etmeye utanırdım!

When you open up the packaging, you get to meet the lovely kit, that has two parts; contour powder and the powder highlighter. They're both creamy, like super creamy! This is the best kit you can get for the price. It's really 'sleek', long lasting, pigmented and affordable!




Kontür pudrası her ne kadar ışıktan turuncu çıksa da, içinde hiç turunculuk bulunmayan, tamamen mat ve pigmentli açık bir kahverengi. Aydınlatıcı ise TheBalm Mary Lou kadar altın ve bariz değil, MAC Soft & Gentle kadar net bir şampanya değil, içinde çok çok hafif bir şeftalilik bulunan mükemmel bir şampanya. Sırf aydınlatıcısı için bile tekrar alabilirim!

The bronzing powder is a matte, light brown and pigmented color. It looks pretty orange on the picture above, though. The highlighter is so creamy! It's not as gold as TheBalm Mary Lou, not a champagne like MAC Soft & Gentle. It's just the perfect peachy champagne with a hint of shimmer. Love!




Yalnızca bir kez gezdirdiğim parmaklarımdaki net rengi görüyorsunuz, işte o kadar pigmentli! Ben aşağıdaki fotoğrafta elmacık kemiklerim ve dudaklarımın üstüne çok çok hafif bir şekilde uyguladım. Aydınlatıcı kısmından önce ise kontür pudrasını MAC 109 fırçamla hafifçe yüzüme dağıttım.

I swirled my fingers on them without pressure and look at my fingers and see how pigmented they are! I applied the highlighter on the top of my cheekbones and my cupid's bow with a very light hand. I also went for a very light sculpt on my face with my MAC 109 brush and the contour powder.




Çekilişimi ve sonucunu beklemeden satın almak isteyenler Cloud 10 Beauty'e tıklayarak satın alabilirler. Daha önce Sleek ürünlerini denediniz mi?

You can click on Cloud 10 Beauty to order this and receive very quickly and safely! Have you tried any other Sleek products yet?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

31 yorum:

  1. bu kez ben kazanmak istiyorum artık :(( yine nefis bir çekiliş düzenlemişsin Görkem..İnşallah bir gün kazanacağım :)

    burcak.bike@tav.aero

    YanıtlaSil
  2. Görkemcim siteden sipariş verirken paketin üzerine şunu yazın falan gibi bir şey demek gerekiyormu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında gerekmiyor, son paketime yazmadılar ama sırf kozmetik olmasına rağmen sağ salim geldi:) yine de için rahat etsin diye 'artistic brushes' yazdır gitsin:)

      Sil
  3. Ya bu çok güzel Görkemim güle güle kullan, çok imrendim, her an almaya girişebilirim senden gördükten sonra.

    YanıtlaSil
  4. benim de hep aklımda hep erteledim. Sen begendiysen alınması gerekir o zaman kuzum:)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan Görkem'im.Ben alalı sanırım 3 sene olmuştur. Uzun zaman en severek kullandığım kontur paletim buydu. Sonra Benefit Hoola'ya geçtim. Ama gördüğüm en iyi bronzer'lardan diyebilirim. Bana Bahama Mama'yı anımsatıyor. Fiyatı da süper ayrıca. Aydınlatıcısı da çok doğal duruyor. Ben geçen hafta 3'lü olanını sipariş ettim. Seviyorum Sleek ürünlerini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bu 3lü allıklardan sipariş vereceğim galiba. Çok teşekkür ederim, öperim <33

      Sil
  6. Görkem alt kirpik diplerinde bir mor gördüm sanki :)) Çok yakışmış hep renkli kalman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  7. Sleek'in far paletleri, bb krem ve göz kalemini kullandıktan sonra allıklarını, rujlarını bir de bu kontür kitini merak ediyordum.
    Çekiliş falan kazanamam ama en kısa zamanda bu kontür kitinden almak istiyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa sen ne kadar olumsuzsun, bi gün elbet sana çıkacak! :)

      Sil
  8. Süpermiş! bunun 3lü olanını bilgentolis kullanıyordu sleek ürünlerinden memnun kalmayan yok gibi sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok ucuz ama bir o kadar kaliteli, tavsiye ederim:)

      Sil
  9. kit oldukça başarili görünüyor fakat ben esas alt kirpik dibindeki o güzel mor kalemin markasini-numarasini merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. çok yakişmiş :) mufenin aqua serisinde bu tonlarda bir eyeliner var, belki onu da okuruz senden ;)

      Sil
  10. Çok güzel bu Sleek ama neden burda yok anlamadım gitti gelse satış patlaması yaşar duyun bizi :)
    Sevgiler, #direngezipark http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. Merak ediyordum bu kontür kitini, cidden güzele benziyor. Sleek ürünleri çok güzel, far paletleri ve pout paintlerine sahibim çok çok memnunum. :-) Güle güle kullan, aydınlatıcı sana çok yakışıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim:) sleek'in o poutları nasıl?

      Sil
    2. poutlarına ben de sahibim muhteşemler, toplu iğne başı kadar sıkıyorum ve tüm dudağımı iki kere boyuyor

      Sil
    3. Poutlar inanılmaz pigmentli, az bir miktar bütün dudağı boyuyor ve yapısı akışkan olsa da gloss gibi yapış yapış yapmadan opak bir görünüm veriyor. Özellikle Milkshake renginin sana çok yakışacağını düşünüyorum. :-)

      Sil
  12. Çok aydınlık ve doğal duruyor :)

    YanıtlaSil
  13. görkemcim,merhaba :).bende sleek sever biri olarak sana kullandığım birkaç parça urunden bahsetmek ıstıyorum.bende bu üçlü allıklardan adı pumpkın olanı var.cok tatlı turuncu pembe ve dıger rengıde ıkısının karışımı gıbı dıyeyım olan allığı var.gayet pıgmentlı ve kullanışlı.rujlarından;fuchsia(sheen yapılı),o.m.g(cok güzel bır turuncu sheen yapılı),ve son olarak heartbreaker(buda cok tatlı bır pembe).bu ruj mat yapıya sahıp ama kesınlıkle donuk bır matlık degıl ve surumu cok rahat.hepsı renklerını gayet yoğun bır sekılde dudağa verıyor.bende 4 tane far paletı var.oh so special sende vardı sanırım,sparkle 2 buda cok kucuk ışıltılara sahıp ve bır kısmıda sedeflı olan bır palet supperr.dıgerı ultra matte v2 mat farlardan hoslanıyosan gayet başarılı.yalnız sonuncunun adını çıkaramadım kusura bakma evde degılım bakamıyorum adını.cok uzattım ama belkı bır faydam olur dıye yazmak istedım.kısacası sleek süper ve kalıtelı urunlere sahıp dıye düşünüyorum.gule gule kullan sende :).

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar,
    Sleek contour kitin bildiğim kadarıyla 3 rengi var.Light medium dark
    senin bu tanıtmış olduğun hangisi oluyor?
    teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazının başlığında da belirttiğim gibi; Light :)

      Sil
  15. Merhabalar Görkem hanım ben verdiğiniz internet adresinden almaya çalıştım ama beceremedim :(((( yardımcı olmanız mümkün mü acaba yada ben size ücretini yollasam bana gönderebilir misiniz light olandan

    YanıtlaSil