Seyahat Makyaj Çantamda Neler Var? // TRAVEL MAKEUP BAG!





Herkese tekrar merhaba! Bugün sizlere 2 günlük mini seyahatim için yanıma neler aldığımı göstereceğim. Makyaj çantam Apolena'nın hediyesi. Modelleri incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Gerçekten epey geniş, iş gören ve şık bir makyaj çantası olduğu için severek kullanıyorum. Gelelim çantanın içine.

Hi there! I'm on a short journey for 2 days and today I'll be showing you what's in my travel makeup bag. 






Herşeyden önce nemlendirici olarak çok ama çok sevdiğim Embryolisse kremim ve Clinique SPF 30 güneş koruyucumu çantama attım. Göz kremim ise vazgeçilmezim olan MAC Mineralize Charged Water, bu benim ikinci kutum ve bittikçe almaya devam edeceğim. Dudak bakımı içinse Durance'ın lavantalı lip balmını aldım. Bu lip balm para verip aldığım bir ürün değil, hatta ürün bana ulaşana kadar böyle bir markadan haberdar değildim. Durance TR'ye teşekkürler. Bu arada mükemmel bir kokusu var.




Fondoten olarak, bundan sonra daimi favorim olan YSL Le Teint Touche Eclat, kapatıcı olarak Colllection 2000 Lasting Perfection ve bunları uygulamak için göz bebeğim olan Beauty Blender.




Allık olarak, biri krem, biri pudra olmak üzere 2 renk aldım yanıma. İlki, benim için hem bronzer, hem allık, hem de aydınlatıcı görevi gören muhteşem şeftali; The Balm Hot Mama. Krem allığım ise Illamasqua Brazen.




Göz makyajı bazı olarak, yazısını yarın okuyacağınız The Balm Put A Lid On It, göz kalemi olarak AVON Supershock'un siyah rengi, 4'lü MAC paletimin içine yerleştirdiğim Omega, Charcoal Brown, Swiss Chocolate ve Handwritten farlarım, MAC şeffaf kaş maskaram ve Maybelline The Falsies Flared maskaramı aldım.




Dudaklar için günlük kullanımda çok pratik ve şık olan Clinique Chubby Stick Heaping Hazelnut rengini ilk tercihim olarak seçtim. İkinci rujum ise gün içinde kullanılabilecek bir kırmızı olan MAC Party Line. Party Line'ı ince dudaklarım tek başına kaldıramayacağından MAC Cherry dudak kalemimi de çantama attım. Yarın sabah dönüyorum ve yeni haftada yeni evimizde olacağım için çok heyecanlıyım. Kendime erken doğum günü hediyesi olarak aldığım ışıklar, mumlar, çekmecelerle kendimce mini bir stüdyoya dönüştürdüğüm odamda yeni videolar çekmek için sabırsızlanıyorum. Herkese sevgiler, öpücükler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

10 yorum:

  1. Temel parçalarla pratik bir çanta hazırlamışsın :)) Yeni videolarını sabırsızlıkla beklicem! :)

    YanıtlaSil
  2. Yoksa sürpriz yeni ev miydi????

    Güle güle oturun şimdiden :)) Sevgiler!!!!

    YanıtlaSil
  3. Beauty Blender ı nereden temin edebilirm.

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amerika'daki Sephora'lardan ve Amazon'dan :)

      Sil
    2. 2 tane sipariş verdim 1 ay sonra amerikan gelecek tanıdığıma sana güvendim umarım memnun kalırım :D 20$ dedi fiyatını :)

      Sil
  4. görkemmm bayılıyorum sana ya hergün video koysan doymam :D

    YanıtlaSil