Real Techniques Setting Brush





Günaydın! Bugün sizlere Real Techniques Setting Brush'ı anlatacağım. Real Techniques fırçaları ne kadar sevdiğimi ve Cloud 10 Beauty adlı siteden sipariş verdiğimi, sorunsuzca aldığımı biliyorsunuz. Bir tek bu fırçayı almakta epey uzun zaman tereddüt etmiştim. Setting, yani sabitleme fırçası olarak geçen bu fırçayı sadece göz altı kapatıcımı pudrayla sabitlemek için almak çok acil bir ihtiyaç değilmiş gibime gelmişti ve daha fazla direnemeyip son siparişime ekledim. Göz altı kapatıcısı, pudra ve en güzeli aydınlatıcı fırçası olarak kullanıyorum. Fırçanın tüyleri sentetik ve çok yoğun değil, bu yüzden ne pudra ne de likit ürünleri yutmuyor ve kolayca yıkanıyor. Sence alınmalı mı derseniz, kesinlikle! 

Good morning! Today I'll be reviewing my Real Techniques Setting Brush, which I hesitated for a long long time before I purchased. Despite my big love for Real Techniques brushes, I've always thought buying a brush for only setting the concealer under my eyes would be so useless. I couldn't resist more and threw this into my shopping basket within my last order on Cloud 10 Beauty. Now, I'm using this brush to apply concealer, to set the concealer, to powder and mostly to highlight the top of my cheekbones! Now I can see that it's definitely a must!




Bu görüntüde Sleek Contour Kit'deki aydınlatıcıyı Setting Brush ile uyguluyorum. Pazar sabahı blogda olacak videodan bir kare paylaşmış oldum bu arada. :) Bu arada hala devam etmekte olan çekilişime ŞURADAN katılıp, Sleek Contour Kit kazanma şansını yakalayabilirsiniz. Herkese güzel haftasonları, sevgiler!

On the picture above, I'm applying the highlighter on Sleek Contour Kit. Also, a sneak peek of my purple eyeshadow tutorial, which will be up on my blog on Sunday. So, that's all I can say. What are your favorite Real Techniques brushes?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

7 yorum:

  1. Canim gorkemcim men senin braslarina bayiliyorum.mende oqederde cox yoxdu AMA calisacamki artiriyim

    YanıtlaSil
  2. Pek aydınlatıcı kullanan bir insan değilim ama öyle güzel anlatıyorsun ki almak istiyorum bu fırçayı da :D Acilen kendime bir kulp bulup almam lazım :D

    YanıtlaSil
  3. Yalnız benim bu postta fırçadan çok mor makyajın dikkatimi çekti. Renk cidden güzelmiş videoyu merakla bekliyorum hangi ürünleri kullandın acaba:) Bir ben alamadım galiba şu fırçalardan çatlıcam artık:)

    YanıtlaSil
  4. makyajın çok güzel olmuş yinee :) makyaj fırçası siparişi vermeyi düşünüyorum. senin memnun kaldığın cloud10beauty sitesini deneyeceğim. yurt dışından ilk kez sipariş verecekler için hangi real techniques fırçaları almayı önerirsin? (not: makyaj konusunda çok beceriksizim :) ) aynı zamanda fırça dışında sepetine ekle diyebileceğin başka ürünler var mı acaba?

    YanıtlaSil