MAC Frankly Scarlet Blush || Allık İncelemesi



Günaydın! Bu yazıyı okuyan, okumayan herkese iyi Pazarlar! Bugünkü konuğum, geçen hafta yine daha fazla direnemeyip aldığım ürünlerden biri olan MAC Frankly Scarlet allığım olacak. Tamamen mat, ışıltısız ve aşırı, hatta biraz fazla aşırı pigmentli bu kırmızı allık, çok canlı ve korkutucu görünse de, tenle birleştiğinde ve tabii ki doğru fırçayla uygulandığında inanılmaz tatlı bir görüntü veriyor.

Good morning! Happy Sunday to everyone, who's reading this post at the moment and who's not! Today's guest will be MAC Frankly Scarlet blusher, which is totally matte and totally red. I admit, it looks very scary and bright in the pan but it gives you the most beautiful flush, when applied with the right brush!




 Rengi betimlemek hiç de zor değil, saf bir kırmızı. (Hatta bazı bloglarda NARS Exhibit A'den daha keskin bir kırmızı olduğunu okudum.) Genelde MAC'in mat allıkları tebeşir kadar kuru oldukları için bu allık da zor uygulanır diye düşünmüştüm, ancak çok pigmentli olduğundan mıdır, fırçamın mükemmelliği midir, yoksa altındaki YSL Touche Eclat fondotenimin mucizesi midir bilinmez ama o tebeşirimsi görüntü bu kez oluşmadı.

 It's not hard to describe the color; a deep red, real red. I even read some blog posts, claiming that it's a deeper and sharper red than NARS Exhibit A. Anyways, I didn't end up looking cakey or powdery. I don't know if it's about the brush, the foundation underneath or the pigmentation of the blush, but I thought I would look very matte and powdery, since it happens with most of matte MAC blushers.




Parmağımı dokundurup elime sürdüğümde verdiği renk. Tek bir katta bile bu kadar canlı!

I just touched my finger on the pan and it looks super bright, even with one coat of powder!




Bu allığı uygulamak için en sevdiğim fırçam Real Techniques Blush Brush. Zaten ne zaman zor ve canlı renkte bir allık uygulamak istesem, ya da çok hafif bir uygulamaya ihtiyaç duysam, hemen bu fırçaya koşuyorum!

My favorite brush to apply this blush with is Real Techniques Blush Brush. I reach for this perfect brush, whenever I want to apply very bright and tough colors or when I want a softer application.








Yüzümdeki duruşunu çok sevdim! Bir sonraki fotoğrafta ise yanlış uygulandığında nasıl bir sonuçla karşılaşacağınızı görebilirsiniz! :) MAC allıklara MAC mağazalarından ve www.maccosmetics.com.tr 'den ulaşabilirsiniz. Sevgiler!

I really like this color on me! If you want to see what would happen, when this blush is applied heavily, check the photo down below! :) xx




Bu Yazılarımı Okudunuz Mu? // Have You Read These Other Posts By Me?






Bana Ulaşın! // Contact Me!

Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

18 yorum:

  1. Aslında dün rengine bayılıp almak istediğim allık bu olsa da orda ki mua sayesinde gidip Melba'yı aldım. Sen de çok hoş ve güzel durmuş iyi günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  2. hahaha yanlış uygulamaya bayıldım :)))))) ama doğru uygulama tam bir şeker kız candy!

    YanıtlaSil
  3. Hem yazın hem kışın gidiyor bu renk yanaklara çok garip ve benim en sevdiğim allığım Exhibit-a bu da aşağı yukarı çok benzer gözüküyor, cidden çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  4. Bununla bir "Get Ready With Me" videosu gelmeli bence :)

    YanıtlaSil
  5. çok şekersin canım:) evet böyle allıklar riskli grupta:))

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Görkem, haftaya kısa bir Fransa seyahatim olacak iş dolayısıyla, duty free den "Mutlaka al, kaçırma!" dediğin ürün var mı? Ya da Fransa'dan? :) Sevgiler...
    Problem Cadi...Bana da beklerim :) http://problemwitch.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dior Rose/Amber Diamond aydınlatıcı, Embyolisse nemlendirici:)

      Sil
  7. çok güzel çok güzel çok güzeeeeel...
    yaa görkem neden yaptın bunu :) dayanamıyacağıım bende Fever'i almak istiyorum mutheşem allklar.. güle güle kullan
    Sevgiler, hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. rica etsem kardeşine makyaj yaptığın bir video çekebilir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeşimin yaşı makyaj için çok küçük :(

      Sil
  9. Bu allık rüyalarıma girmeye başlamıştı, bu hafta çıkıp alsam diyordum ki senin yazısını yazdığını görünce nasıl sevindim anlatamam! :-) Çok güzel özetlemişsin, iyice alasım geldi okurken ve sana da çok yakışmış, yakında bunu kullanarak bir makyaj paylaşırsın umarım. Yanlış kullanım resmine de çok güldüm. :-D Güzel günlerde kullan! ^^

    YanıtlaSil
  10. Ah! Buna bayıldım! Wishlistime attım hemen:)

    YanıtlaSil
  11. Ah! Buna bayıldım! Wishlistime attım hemen:)

    YanıtlaSil
  12. Balıkağızlı resme ve son resme bayıldım :))

    YanıtlaSil