MAC 212 Flat Definer Brush // Fırça İncelemesi



Merhaba! Bugün sizlere, yaklaşık 10 gün önce aldığım bir fırçayı tanıtmak istiyorum. İlk bakışta çok gerekli gelmeyebilir, ancak benim gibi alt kirpik diplerinizi boş bırakamama gibi bir takıntınız varsa, bur fırça sizin için vazgeçilmez olacaktır. 

Hello! Today I'll be reviewing my newest MAC brush; 212 Flat Definer. It might not seem like a must at first, but if you're one of those, who can't leave the house without defining the bottom lash line, this brush is an absolute essential!




Kare şeklinde sentetik tüylerden oluşan bu fırça oldukça esnek. Bu özelliği de alt kirpik dibine yerleşen fırçanın oynar tüyleriyle farları çabucak yaymasını sağlıyor. Esasen 'tightlining' yani gözün iç, üst kısmına eyeliner sürmek için tasarlanmış bu fırça, jel eyelinerla kirpik diplerine yoğunluk vererek gür ve kalın kirpik ilüzyonuna yardımcı oluyor. Kaş doldurmada da çok çok iyi olduğunu söylemek istiyorum. 

The flat square shape with the synthetic and flexible bristles make the powder application close to the lash line very easy and perfect. This brush is also perfect for tight lining and filling in brows. I absolutely love it!




Bu fırçayı MAC'lerden ya da www.maccosmetics.com.tr adresinden 58 TL'ye alabilirsiniz!

You can get this brush online, on www.maccosmetics.com!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

11 yorum:

  1. merhabalar.. gçrüyorum ki sizde çok çeşitli mac fırçaları var. ben de aslında realtech. fırçalarımla gayet mutluyum ama hiç mac fırçası denemezsem de gözüm açık gider gibi geliyo:D size sormak istediğim yeri dolmaz, muhakkak edinilmeli dediğiniz mac fırçası hangisidir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maydonoz oluyorum kusura bakmayin :) ama bence 217 sahane bir firca. farla ugrasmayi seviyorsaniz onu alin derim, kesinlikle far konusunda her ise yariyor.

      Sil
    2. Kesinlikle 217, 263, 187 :))

      Sil
    3. çok teşekkürler en yakın zamanda bakıyım saydıklarınıza bu arada maydonoz ne demek estafurullah:)

      Sil
    4. Bir maydonozluk da benden gelsin mi o zaman? :) Bu konuda sevdiğim bir yazı var, eski bir yazı. Ama yine de yararı olduğunu düşündüğüm bir yazı. ;) http://marjoontheblog.com/2011/04/mac-fircalar-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey/

      Sil
    5. ama ben bu yazıyı sevmedim:( kendince yorumlamış sadece. 263 ve 266'nın arasındak, farkı tüylerinin yumuşaklığı demiş mesela. 263 sentetik tüyleriyle keçi kılı olan 266'dan çok farklıdır. 266 toz ürünler için, 263 likit ve jel ürünler içindir. Başlangıç için 187'yi birine fondoten fırçası olarak önermek de hayatının hatasıdır. Çok ukala buldum kendimi şu an o ayrı:)

      Sil
    6. Bireysel kullanımlar, düşünceler farklıdır elbet. :) Ukalalık değil, görüş ayrılığıdır, olabilir. Neticede makyaj dediğimiz şey tek bir doğrudan ibaret değil. ;)

      Sil
  2. benim en cok almak istediğim fırcalardan alayım bari artık:=

    YanıtlaSil
  3. Peki sence göz içine jel eyeliner sürmek için kesik uçlu eyeliner fırçalarından bariz bir farkı var mı? Bariz bir kolaylığı? Yani sadece bu amaçla gözüm var bu fırçada ve değeceğinden emin olmak istiyorum açıkçası. ;) Sence değer mi?

    YanıtlaSil