ÇEKİLDİ, LÜTFEN YORUM BIRAKMAYIN!





Merhaba! Son büyük çekilişimde yaz boyunca bir daha çekiliş yapamayacağımı söylesem de, dayanamadım ve çok çok sevdiğim iki ürünle karşınızdayım. Aranızdan 2 takipçime hediyelerim var. İki ürünün de yazısını yazmıştım, linkleri aşağı koyacağım. İlk şartım blogumun izleyicisi olmanız. İkincisi ise, blogumu nasıl keşfettiğinizle birlikte size ulaşabileceğim bir e-mail adresini yorum olarak aşağıdaki kutucuğa bırakmanız. 

Twitter, Facebook gibi sanal ağlarda paylaşmak gibi zorunlu bir şart yok ve ek hak durumu da yok, ancak paylaşırsanız tabii ki sevinirim. Eklemek istediğim bir diğer şey ise, lütfen birden fazla yorum bırakmayın. Gelen yorum 75'i geçtiğinde sonra eklenen her yorum aşağıya düşüyor ve 'load more' yazısına tıklayınca yavaş yavaş çıkıyor. 

Ne demek istediğimi çok iyi anlayacak 1-2 kişiye özel ufak bir notum daha var. Şansınızı arttırmak için başkalarının haklarını yiyerek, farklı isimlerle fakat ne hikmetse aynı e-maillerle yorum yazan zeka örnekleri olduğunuzu farkedeli çok oldu. Size diyeceğim, boşa zahmet etmeyin, çünkü benim hiç bir çekilişimin kazananı olamayacaksınız. :)

Çekiliş bu yazı yayınlandığından itibaren aktif olacak ve yazlığa gitmeden önce sonlandırıp kazananlara kargolayacağım. Yani her zamanki gibi net bir tarih vermiyorum ama çok uzun tutmayacağım. Herkese bol şans diliyorum ve her bir takipçime tek tek, beni bu yolda destekledikleri için, her sabah bıkmadan usanmadan yazılarımı okudukları için çok çok ama çok teşekkür ediyorum. Umarım iki ürün de en çok isteyenlere gider. Hepiniz iyi ki varsınız! 



--------------------------------------------------------------------------------------


Hi everyone! I just want to thank my readers, before I head off to my summer house. Basically, 2 of my subscribers will win. I've already reviewed Beauty Blender here, and Sleek Contour Kit, here. Rules are very simple. First, you have to be following my blog. Second, you have to leave me a comment, telling me how you came across my blog. Don't forget to write down your e-mail address, as well. I'll announce the winners probably the following week. Good luck!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

447 yorum:

  1. bloğunun izleyicisiyim merve bal adıyla

    bloğunu makyaj videoların sayesinde keşfettim ve tekrar tekrar izlediğim bir çok videon var.

    mail adresim mervemrv91@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. bloğunu takip ediyorum. Bir ürünün yorumlarını ararken bulmuştum bloğunu.

    elif oncu ismi ile takipteyim. elifoncu@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. İzliyorum seni
    Kızım var 19 yaşında onun sayesinde tanıdım seni yaşım 47 :(
    bol şans...
    mail adresim
    nez.can@mynet.com

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar izleyicinim takipcinim her yerde :) makyaj bloklarini arastirirken buldum seni ogun bugundur severek takip ediyorum. Umarim bana cikar gzmslk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  5. TABİ Kİ İZLEYİCİNİM AYSEGUL E ADIYLA :)MAİL ADRESİM aysegul-eteker@hotmail.com . videolarını youtube ta gezinirken keşfettim ve o gün bugundür tüm videolarını kaçırmadan izliyorum...

    YanıtlaSil
  6. görkemciğim, beauty blender'ı arıyorum heryerde bulamadım,şansımı bir deneyim istedim.
    bloğunu zaten "dilek ağacı" olarak takipteyim
    mail adresim: happywishtree@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. Günaydınn :)
    Bloğun izleyicisiyim.
    Bloğu youtube videoların sayesinde keşfettim.
    meltemzongor@hotmail.com

    YanıtlaSil
  8. bloğunu severek izliyorum görkemcim bloğunu internet ortamında bir ürün hakkında görüşleri incelerken buldum ve keyifle okuyorum bu konudaki tek idolümsün aybike_akin@hotmail.com adresim

    YanıtlaSil
  9. BEAUTY BLENDERRRR :))) çok istiyorummmm bu kez bana çıksın.Yine harikasın Görkem..
    burcak.bike@tav.aero

    Burçak BİKE

    YanıtlaSil
  10. çok çok beğenerek izliyorum burayı bir arkadaşım önerdi ve çok memnunum burda olmaktan . cigdemculculoglu@gmail.com umarım kazanan olablirm :)

    YanıtlaSil
  11. google'da şimdi hatirlayamadiğim bir makyaj malzemesi ile ilgili yorum ararken blog adi cezbetti ne yalan söyleyeyim: "your face, my canvas" :) blog işlerini beceremiyorum deyip mail atan var ya o benim işte :P vakit ayirip anlattiğin için ayrica teşekkürler :) (gizemu@gmail.com)

    YanıtlaSil
  12. bloğunu bir ürün icin internette yorumlara bakarken keşfettim. google da ararken senin bloğun takıldı gözüme ve o günden beri hergün takip ediyorum :)mail adresim: ozgeacik@gmail.com. umarım benim de bir beauty blender ım olur :) herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  13. Merhaba!
    Aslı Sönmez adıyla takipteyim.
    İlk videonu makyajgünlüğü'nün RT etmesi ile gördüm,o zamandan beri takiptetim :)
    mail adresim:asloshka@gmail.com :)

    YanıtlaSil
  14. merhaba en disiplinli blog sahibesi :) seni youtube da makyaj video ların sayesinde keşfettim ve o günden beri odyssey ismimle takibimdesin, başarılarının devamını diliyorum. sevgiler, lutfiyekcbyk@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. en istediğim iki ürünün çekilişi :))
    blogunuzu 41 yaşındaki annem sayesinde keşfettim şimdi hergün "görkemin postunu okudun mu " diye soruyoruz birbirimize :)
    mail adresim : elif__1907@hotmail.com (iki alttire var)
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  16. Merhaba;
    Bende blogunun takipcisiyim.Real Techniques fircalarla ilgili bilgi ararken blogunu buldum ve bana siparisim sirasinda yazisma yaparken cok yardimci olmustun.O gunden beri surekli yazilarini okuyor ve videolarini izliyorum.Tesekkurler.Bu sleek kontur paletinde nezamandir gozum var ama alamamistim umarim bana cikar.zarpacioglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. Selaamm :)

    Blogunun ilk zamanlarından beri izleyicisiym.
    Blogunuda ortak arkadaşımız sayesinde öğrendimm.

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  18. Youtubeda faviri ayakkabilarim videonla basladim izlemeye icten sicak tavrin cok hosuma gitti ve diger videolarini izlemeye basladim daha sonra blog yazilarin vee boylece surup gitti :) rabiscik.k@gmail.com umarim cikar herkese bol sanslar..

    YanıtlaSil
  19. tatlış seninle tanıştığım gün bloğunlada tanıştım biliyosun :) çok öpüyorum.. iremulus@gmail.com

    YanıtlaSil
  20. günaydıın :) Bloğunu youtube videoların sayesinde yeni keşfettim ve bayıldıım. Hemen bir hesap açtım seni takip etmek için =) bu iki ürünüde denemedim ve senin sayende onlarla tanışmayı isterim =)
    hazal-1125@hotmail.com

    YanıtlaSil
  21. merhaba youtube ta şans eseri buldum videonu ve hepsini izleyip takip etmeye başladım,, yaptıgın her çekilişi defalarca kaçırdım, :( umarım bu ilk denememi ve çekilişi kazanırım, usinem@gmail.com

    YanıtlaSil
  22. Blogun senin de bildiğin gibi en sevdiğim blog ve melike karaca adımla mail adresimle blogunun takipçisiyim :)
    En çok merak ettiğim allık olan mac well dressed allığı araştırırken beyaz tenlilere en çok yakışan pembe allık olarak yazdığın yazıyı bulup bloguna bayilip o güne kadar yazdığın tüm yazılarıni bi çırpıda okuyup o günden sonrakileri de gün be gün okuyorum :)
    Mail adresim mellikekaraca@gmail.com
    Herkese bol şans ve bu güzel çekiliş için teşekkürler Gorkirella ♡ iyi ki varsın

    YanıtlaSil
  23. Görkem'cim, yine güzel hediyeler :) Sleek deyince zaafım var, duramıyorum!

    Blogunu İnci sayesinde keşfetiştim. İyi ki, diyorum!

    email: surdarcenciel@gmail.com

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  24. Merhaba,

    Siteni makyaja yeni sarmaya başladığım zaman buldum, google sağolsun.

    makyajayenibaslayan@gmail.com

    twitter: knzgrdgn

    YanıtlaSil
  25. Şu günlerde az da olsa moral oluyor sanırım hepimize sizin yazılarınızı tekrar görmek. Seni sanırım blogunun başından beri takip ediyorum. Çünkü o kadar uzun zaman oldu ki nasıl keşfettiğimi hiç hatırlamıyorum. Tek bildiğim her gün yazı yazmanı beklediğim. :)

    bucat07@gmail.com kalbinin güzelliği hep seninle olsun :)

    YanıtlaSil
  26. Görkemim sen yaparsın da katılmaz mıyım vol.5000
    Seni bir çekilişle keşfetmiştim ama çok uzun zaman oluyor hangisiydi bilmiyorum.
    Sonra Twitter'dan takip edince "AAAA NE İYİ KIIIZZZ" gibi salak bi tepkim olmuştu, sonrası da malum. :)
    Öperim <3
    beautygorenow@gmail.com

    YanıtlaSil
  27. Sartlar tamamdir ve hatirladigim kadariyla 7/24 makyajda gordugum cekilis haberiyle kesfetmistim iyi ki de kesfetmisim:) yine olmayacagini bile bile katiliyorum hayirlisi:)

    sahdesign@hotmail.com
    Ve simdiden iyi tatiller:) sevgiler..

    YanıtlaSil
  28. merhaba görkem benim blogun tanışma nedenim şuanda çekilişte olan beauty blenderdır. sonrası da takibe almamın sebebi aynı marka ürünleri daha önce gördüğüm bloglardan daaha iyi anlatman ve seni cana yakın ve samimi bulmam ... bu yüzden heycanla yeni videolarını bekliyorum hatta dün gidip kendime chuby stick ve bobbi shimmer nectar aldım bir önceki gün de rimmel oje ve yeni gelen kalemlerden aldım hımmm sonrasında derimod canta. sanırım alışveriş gruluğunda beni etkiledi diyebilirim .:) sevgiler duygus@gmail.com email adresim :))

    YanıtlaSil
  29. ben de bir katılayım,diğerine katılamamıştım çok istesem de :( nasıl keşfettiğimi net olarak hatırlamıyorum aslında ama sanırım başka bir blogdan bir yazıda (hangi blog olduğunu hatırlayamıyorum) linke tıklayınca açılmıştı bloğun.
    pervin.ozturk@gmail.com

    YanıtlaSil
  30. Merhabalar. :)
    Bloğunu uzun süredir severek takip ediyorum Görkemciğim. Aslında bloğunu izlemeye almadan önce 1 kere kaybettim. Bourjois ile ilgili araştırma yapıyordum ve bu konu hakkındaki yazın sayesinde seni keşfettim. Ardından takibe almayı unuttuğum için, bir süre sonra aklıma geldin. Sonra aradım taradım bourjois yazın sayesinde tekrar buldum. :) Ayrıca bazı bloggerlar gibi Gezi Parkı direnişine duyarsız kalmadığın için teşekkür ederim.:)
    Hediyeler konusunda da oldukça cömert davranmışsın. Teşekkürler. Ben de katılmak isterim. mail adresim: nilsuonder@hotmail.com
    Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  31. Merhaba
    Bloğunu bir ürün hakkında yorumları araştırırken keşfettim ,o günden beri her sabah okuyoru.
    Sevgiler
    Reyhan.okan@gmail.com

    YanıtlaSil
  32. blogunun izleyicisiydim . burcu_karatepe@hotmail.com
    http://tukenmezdefter.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  33. aahhh yine mükemmel bir çekiliş! ömür billah hiçbir şey kazanmadım ama yine de katılacağım :)
    blogunu makyaj delisi bir arkadaşımın tavsiyesiyle buldum. o günden beri de devamlı buradayım :)

    mail adresim: sibeldogru@gmail.com

    sevgiler,
    sibel

    YanıtlaSil
  34. Merhabalar :) Seni YouTube'da keşfettim ve hem YouTube'da hem de blogunda takipçinim :) hatta en son kızkardeşinle olan videonuzu gülümseyerek ve çok beğenerek izledim :)

    Mail adresim: crescentqueenblog@gmail.com

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  35. Merhaba,

    blogunu daha önce verdiğin hediyeleri duyuran başka bir blogger arkadaşım sayesinde keşfettim, hediyeleşmenin faydaları diyelim

    herkese bol şans

    ikocan82@gmail.com

    YanıtlaSil
  36. Selam Görkem:)
    Blogunun uzunca bir süredir takipçisiyim. Bloguna bir ürün hakkında bilgi ararken ulaşmıştım, zaten o gün bugündür her gün yazılarını okumaya devam ediyorum..Okudukça, seni tanıdıkça iyi ki bu bloga rastlamışım diyorum. Twitter'da da takipçinim.
    Sevgiler...
    asliyunel@gmail.com

    YanıtlaSil
  37. Merhaba:) bloğunu real techniques fırçaları araştırırsın keşfetmiştim:) hediyeler harika:)
    mrym1_9682@hotmail.com

    YanıtlaSil
  38. blogu audrey adıyla izliyorum tabi.. Tam hatırlayamadım ama sanırım Başak'ın blogundan görüp takibe almıştım ..
    twiterdan da duyuruyu yaptım tabi..
    mail adresim iozker@gmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  39. Gorkemcim, benim bb im var stokta sleek e de alırım kesin ama sansımı deniyeyim:)
    Blogunu ürün ararken keşfetmiştim gecen sene, ve iyi ki tanışıp arkadas olduk, ruh ikizimsin:)
    beautifulandsweets@gmail.com

    YanıtlaSil
  40. Merhaba güzellik :)

    İzleyicinim, blogunu birşeyler araştırırken buldum ben de, merveberktass@gmail.com

    Sevgilerle kal.

    YanıtlaSil
  41. Merhaba,
    Blogunu uzun zamandır takip ediyorum. Google'da bir şeyler ararken rastlamıştım bloguna ve iyi ki rastlamışım.
    Sevgiler
    gamzeisl@hotmail.com

    YanıtlaSil
  42. Merhaba gorkemcim blogunu Google da makyaj blogu arastirirken keşfettim iyi ki keşfetmiştim :) uzun süredir takipçinim :)

    Mail adresim yavasburcu@hotmail.com

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  43. Merhaba! Blogunu bayıla bayıla takip ediyorum, şansımı denemek istedim :)
    Tebrikler!
    Sevgiler,Senem

    senem.akce@hotmail.com

    YanıtlaSil
  44. Blogunu ekşi sözlükte buldum. Birisi senin blogunun linkini vermişti. O günden beri takip ediyorum ve düzenli olarak takip ettiğim tek makyaj blogu, tarzını çok beğeniyorum :)

    Mail adresim d.berfu.boran@gmail.com

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  45. Merhaba

    Seni ilk youtube da keşfetmiştim.şimdi her iki tarafta takip ediyorum

    Sevgiler

    nurisygul@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. Merhaba! Blogunu ekim ayından beri severek takip ediyorum ve blogunu Başak'ın blogunda görerek takip etmeye başladım,iyi ki görmüşüm :)
    Sevgiler Seher....
    sehertankut@hotmail.com

    YanıtlaSil
  47. Takipçinim :)) Bloğunu nasıl keşfettiğime gelirsek, şu anda hatırlayamadım ama izlediğim birkaç makyaj bloğunda seninle ilgili güzel yazılar okudum ve takip etmeye başladım. Bu işi hakkıyla yapanlardan birisin. Ayrıca da çok sevimli bir kızsın :))

    kybeleneninrenkleri@gmail.com

    YanıtlaSil
  48. Merhaba izleyicinim zaten, blogunu makyaj blogu okurken keşfettim ve hemen takibe aldım tabi :) Yazılarını çok beğeniyorum.
    eyireltia@gmail.com

    YanıtlaSil
  49. merhabaa :)
    blogunda takipciyim zaten :)
    alacagim bi urunu araştırırken bloguna rastladim ve hemen girip okudum yorumlarinii diger guzel yazilarini :)
    Ozlem kiraz ozlemkiraz94@gmail.com

    YanıtlaSil
  50. Harika iki ürün! İnsallah bir tanesi benim olur.

    Blogunu Twitter'da keşfettim.

    yaseminkoken@gmail.com

    Bende bloğuma beklerim.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  51. Merhaba gorkem
    Bloguna google da makyaj bloglari arastirirken rastlamistim ve ondan sonra bagimlisi oldum diyebilirim , her sabah yazilar itinayla okunmakta :)
    Sevgilerle
    ecceunal@gmail.com

    YanıtlaSil
  52. Merhaba :)
    İzleyicinim: bir makyaj blogu yazarı işte
    Blogunu Nars Laguna Bronzer çekilişi ile keşfettim o günden beri de zevkle okuyorum:)
    makyajvehersey@hotmail.com
    makyajvehersey.blogspot.com
    Çekilişime de beklerim: http://makyajvehersey.blogspot.com/2013/05/makyajveherseyblogspotcomun-100.html
    Herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  53. Takip ettigim Kozmetik bloglarindan bir tanesi hakkimda 10 sey adli yazina link vermisti ilk okudugum yazin oydu.daha sonra abinesi oldum iste :)

    Hediyeler mukemmel umarim birisi benim olur


    saniyekuleli@gmail.com

    YanıtlaSil
  54. Ben de varım, saksı değilim ben! Ehehe, şaka bir yana her şeyden önemlisi şu olaylarda takındığın tavrın,direnişin,hatta ettiğin küfürler için bile çok teşekkür ederim. Zaten sevdiğim ve beğendiğim insanın kafa yapısının da benimkine uygun olması beni çok çok mutlu etti. Blogunu bir krem far tutkunu olarak elimde olmayan mac paintpot renkleri hakkında yorumlara bakarken keşfettim.Sonrasında da koşa koşa constructivist'i aldım zaten :)

    Çok uzattım;mail adresim : aknargoksu@gmail.com Göksu Aknar adıyla da takipçinim zaten.

    Hadi bakalım bana bol şans,sana da çok çok sevgiler :)

    YanıtlaSil
  55. selam :)
    Başka bir blogun beğenilerinden ulaşmıştım sana şimdi takip ettiğim tek blogsun diyebilirim
    izleyicinim

    sonmez.busra@hotmail.com

    iyi tatiller diliyorum şimdiden :))

    YanıtlaSil
  56. selam Görkemcim , ben blogunu Basak sayesinde kesfettim, iyi ki de kesfetmişim..bu hediyeler karsısında kayıtsız kalmak cok zor..herkese bol sans:) Şebnem

    YanıtlaSil
  57. Merhaba,

    blogunun izleyicisiyim ve blogunu youtube videolarını gördüğümde keşfetmiştim, bu arada özellikle videolarına bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim;))

    Sevgiler,

    Güngör.

    renklikitap@yahoo.com

    YanıtlaSil
  58. Merhaba,
    Yine muhteşem hediyeler bakalım bu sefer şans yüzüme gülecek mi?:))
    Ben seni ilk instagram 'da keşfetmiştim, tabi resimlerden sonra hemen bloga ışınlandım.
    Yazlıktan yazılarını eksik etmemen dileğiyle...

    cinarcansu86@hotmail.com

    YanıtlaSil
  59. blogunu internetten mac farları araştırırken buldum daha sonra takipçisi oldum :) sade ve öz olması çok hoşuma gidiyor fotoğraflar ve yazılar bakımından. daha uzun süre takip edeceğim gibi duruyor :)

    melikebirel@gmail.com

    YanıtlaSil
  60. Ben sizi Youtube'dan buldum "Get Ready With Me " videolarina bayiliyorum ordan sizi izledim hosuma gittiniz sonra takipciniz oldum sonra blogunuzu takip ettim en sonda instagramdan buldum sizi :) Nazlican Alasan nazlican.alasann@hotmail.com

    YanıtlaSil
  61. Merhaba Görkem,
    Tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım başka bir blogda gezinirken senin bloğunun linkine rastlayıp o şekilde girmiştim. Esin adıyla takipçinim.
    breadline17@yahoo.com
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  62. Merhaba,
    Blogunu twitter da baska bir blogger arkadas sayesinde kesfettim. Ne urunler ne videolar en cok ilgimi fotograflarin güzelliği cekmisti. Sunumun harika. Resimlerin kalitesine sunumuna bayiliyorum.
    Herkese bol sans...
    Elçin Esma Ak
    ojelifilozof@hotmail.com
    Ojeli Filozof ile takipcinim ....

    YanıtlaSil
  63. Merhaba,
    izleyicinim, 1 hafta 10 gün kadar önce kraliçem dediğim @chunlibeauty 'nin attığı bi twittle tanıştım bu güzel blogunla :)

    fullbeauty@gmail.com

    YanıtlaSil
  64. Merhaba izleyicinim. Cok takdir ediyorum senin duyarliligini ve durustlugunu.
    Makyaj videolar, oda turu videolari izlerken karsima cikti senin videolarin o gunden beri severek izleyip okuyorum.
    Yine harika bi cekilis olmus :))
    oozgun92@gmail.com

    YanıtlaSil
  65. Bloğunuzu keşfedeli çok olmadı ama instagramınızı keşfedeli hayli zaman oldu ,urban decay ürünü nü etiketlemişsiniz bende etiketlerde dolaşıyordu ve sizinkine tıkladım türk adı görünce profilinizde gezindim ürünleri soft kullanmanız ki bende bunu seviyorum ,ve ürünlerin prof fotoğraf çekmenizi baya hoşuma gitti ve takip ettim bende M.A.C lover m ,yeni ürünler keşfini seviyorum :)
    ebrubayrm@gmail.com

    YanıtlaSil
  66. Blogunu you tube'da video seyrederken keşfettim ilk önce you tube kanalını gördüm yani sonrada bırakamadım günde 3 kere yeni yazı gelmiş mi diye kontrol etmezsem olmuyor :) Ayrıca en kaliteli iş çıkartan blogger olduğunu düşünüyorum !*

    Sezgi KATIEL
    sezgi_katiel@hotmail.com

    YanıtlaSil
  67. Merhaba
    Videolarınızı Youtube'da keşfettim ve çekim kalitesi, ivmesi... Hemen vazgeçilmez bir hale geldi. Sonra da blog yazıların, ürün yorumların tam aradığımı bulmamı sağladı :))

    bilgenuryilmaz@hotmail.com

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  68. Merhaba hediyelere bayildim acikcasi ikiside uzun zamandir istedigim ciciler.izleyicin oldum umarim bana cikar.. Blogunu instgramdan kesfettim♥
    Mail adresim esraangel@gmail.com
    Herkese bol sans...

    YanıtlaSil
  69. seni ve bloğunu takip işini cok severek yapıyorm, vidyolardan ilk tanıdım senii severek takip ettiklerimdensin....
    umarım ben kazanırım :P

    seri.meri@hotmail.com

    YanıtlaSil
  70. Merhaba, oncelikle neden daha once sayfani kesfetmemis olmami derin derin dusunmekle beraber Aysel hocamin paylastigi linkle kesfettim seni :) bu isimle izleyicinim, kumralkizdan@gmail.com herkese basarilar!

    YanıtlaSil
  71. merhaba, uzun zamandan beri izleyicinim :)
    yeni makyaj bloglarını keşfetmeyi seviyorum, çok uzun zaman oldu fakat hatırladığım kadarıyla bir çekilişin sayesinde (urban decay naked idi sanırım) tanıdım blogunu. Yalın ve açıklayıcı yazman ayrıca blogunun tasarımını çok sevmiştim ilk başta. Ayrıca real tecniques fırçaları hakkında kafamda oluşan soru işaretini sana mail yoluyla sormuştum, hemen cevap vermiştin! Türk makyaj blogger larının arasında ince bir çizgiye sahipsin, bende o yüzden seni örnek alıyorum. çekiliş bahane, feedback vermek şahane! Sevgiler.

    ceydaakoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  72. Merhaba,
    Youtube'a ilk koyduğunuz videolardan birine denk gelmiş ve bu şekilde blogunuzu keşfetmiştim :)
    asliayarr@gmail.com e-mail adresim.
    Herkese bol şans diliyorum :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  73. selamm :)ben blogunu saçma bir mezuniyet makyajı denemesi sonrası fikir almak için youtube a girdiğimde gördüm ve o günden beri takipteyim :)diğer videolara göre üslubun güzel ve dikkat çekiyor girip bakmak istedim ve takibe başladım ve cidden tavsiyelerini dikkate alıyorum. benim de yeni minik bir blogum var, beklerim :)

    canankeklik35@gmail.com

    YanıtlaSil
  74. merhaba...
    blogunuzu google amca sağolsun öyle keşfettim o kadar hoşuma gitti ki twitterdan da takipçin oldum hemen ve videolarını izledim çooooook samimi ve içtensin iyiki bulmuşum...
    ben kazanayım çok istiyorum bi de :))))
    dokuzgen@gmail.com

    YanıtlaSil
  75. Merhaba takipçinim:)
    İnstagramda gezinirken keşfettim uzun zamandır takip ediyorum.
    zuhalcancan@gmail.com
    Herkese bol şans...

    YanıtlaSil
  76. merhaba
    makyaj videolarından bulmuştum blogunu :)
    meral unal
    meralumeral@gmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  77. Merhaba youtube kanalınızdan buraya geldim :) burcupekacar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  78. Görkemcim seni nasıl keşfettiğimi inan hatırlamıyorum ama ilk gördüğümde blog dünyasını yeni yeni keşfediyordum ve gördüğüm en iyi blog hemen takip ettim seni hatta sana ilk resim koymalısın yaptığın makyajları görmek isteriz diye ben söylemiştim :)
    Seni takip etmek videolarını izlemek yazılarını okumak hepsi ayrı keyifli bizi sakın bırakmaaaaaa :)

    uygur.vildan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  79. Beauty Blender'ı çok merak ediyorum <3 Blogunu sanırım bir başka bloggerın paylaşımıyla görmüştüm Görkemcim, o zamandan beri takip ediyorum her yerden. Herkese bol şans! onur.gkmn@gmail.com

    YanıtlaSil
  80. merhaba..
    ben bloğunuzu youtubeda makyajla ilgili sitelere bakarken gördüm. Buradan da yazılarınızı takip ediyorum ancak sizin kadar çok makyaj malzemem fırçam yok. Umarım birazda az ürünle harikalar yaratan projeleriniz olur. başarılar.

    funda_arayan@hotmail.com

    YanıtlaSil
  81. Zaten izleyicinimm:)

    İki ürünü de çok merak ediyorum hadi bakalım şansıma :) Valla seni nasıl keşfettiğimi hatırlamıyorum ama her gün mutlaka ziyaret ettiğim bir blog olduğuna emin olabilirsin :)

    hebrannn@gmail.com

    Belemir Aydın

    YanıtlaSil
  82. Merhaba Görkem blogunu googledan keşfettim ve bütün postlarını bi günde okumuştum.Şimdide her gün bekliyorum postlarını.Daha sonra da youtube dan izlemeye başladım.
    busecakan@hotmail.com
    Takipçinim

    YanıtlaSil
  83. Merhaba gorkem
    Blogunu youtube videolarinda oneri olarak gelince takibe basladim. Hergun duzenli olarak paylasigin aydinlatici yazilarindan sonrada artik aliskanlik oldu :)
    Sevgiler...

    aygonca11@gmail.com

    YanıtlaSil
  84. merhaba:)) blogunu sevgili 7-24makyaj blogunun sahibinden öğrenmiştim.Öğrendiğim günden beri de takipçinim:)
    madamrosehip@gmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  85. youtube videolarınız sayesinde sizi takip etmeye başladım.
    ozge-@windowslive.com

    YanıtlaSil
  86. merhaba takipcinim:)
    mac ile ilgili cesitli urunlerin yorumlarini ararken kesfettim seni:)

    narindalgic@gmail.com

    (yorum birakirken hata verdi site.birdaha yazmak zorunda kaldim. umarim bir karisikliga sebebiyet vermem.tesekkuler:) )

    YanıtlaSil
  87. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  88. Günaydın,
    Bourjois fondöten ve göz altı kapatıcısı ile ilgili bilgi ararken keşfettim blogunu.
    Aynı gün içinde tüm yazılarını okuyup, tüm videolarını izledim ve takipçin oldum:)
    Beauty blenderi çok çok merak ediyorum.
    rmtheorist@gmail.com

    YanıtlaSil
  89. blog izleyicinimm

    uzun süredir seni takip ediyorumm seni nasıl keşfettiğimi hatırlamamakla birlikte sanırım blog gezintisi yaparken bulduğumu düşünüyorum.

    ayssatalar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  90. ikinci kez yorum görünmüyordur umarım az önce bir problem oldu sanırım yine çok güzel ve kolay bulunamayan ürünlerden oluşan bir çekiliş yapmışsın sevgili Görkem haydi bakalım hayırlısı herkese ve bana iyi şanslar

    YanıtlaSil
  91. Merhaba
    izleyicinim.
    Çok uzun zaman oldu seni keşfedeli nasıl keşfettiğimi bende bilmiyorum :)ama bu tanışma çekiliş vesilesiyle olmadı onu hatırlıyorum.
    meryemtvsnc@gmail.com

    YanıtlaSil
  92. İzleyicinim tabiki de :))
    Bloggerlarin surekli senden bahsetmesi sayesinde tanistim sen ve blogunla :)
    Asliigunerr@gmail.com

    YanıtlaSil
  93. Merhaba Görkem :)
    Makyaj önerileri ararken bulmuştum blogunu sanırım epey zaman oldu tam hatırlamıyorum ama iyi ki bulmuşum çok şey öğrendim ve bilinçlendim makyaj ve makyaj ürünleri konusunda sayende :)
    begumkara_@hotmail.com
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  94. Merhaba :) Blogunu ve youtube kanalını da takip ediyorum
    Blogunu makyaj videoların ile keşfetmiştim
    htctsc92@gmail.com
    Herkese bol şans diliyorum :)

    YanıtlaSil
  95. Merhaba youtube da video izlerken videoların aracılığıyla buldum bloğunu :)

    mrw_ylmaz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  96. merhaba görkemcim
    senin bloğunu makyajolayına başlamayı düşündüğüm bir ara nette ürün araştırması yaparken keşfettim..iyi ki de keşfetmişim diyorum.senin sayende bir çok güzel ürünle tanışıp hayatımı güzelleştirdim ve kendime yetecek kadar bir şeyler öğrendim.çekiliş ürünlerini de çok beğendim.. sebadu1991@hotmail.com

    YanıtlaSil
  97. Merhaba,uzunn zamandır takipçinim umarım kazanırım,çok istedim bu sefer nedense:)
    seyda.yilmazzz@hotmail.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  98. Merhabalar,
    Blogunu şuan ne olduğunu hatırlayamadığım bir mac ürünü hakkında yorum ararken bulmuştum o zamandan beri takipçinim.
    Herkese bol şans umarım bu sefer bana çıkar:)
    mervetoprakk@gmail.com

    YanıtlaSil
  99. Daha 200 takipçin bile yoktu seni takip etmeye başlayalı. O kadar uzun zaman oldu yani :) bulduğum gün tüm yazılarını okumuştum. Onda sonrada videolar facebook twitter derken her yerden takip eder oldum :) özellikle weekend cake postlarına ve Get Ready With Me videolarına bayılıyorum genel olarak hepsini deniyorum. tavsiye ettiğin ve alıp pişman olduğum bir ürün olmadı şuana kadar :) çekilişe katılma sebebim hem ürünleri ciddi anlamda merak etmem hemde senden gelince daha bi memnun olucakmısım gibi hissetmem ;)

    Önce kendime sonra katılan herkese bol şans diliyorum. ;)

    Sana da hayatın boyunca ışıklı bir yolda yürümeni temenni ediyorum ;)

    tugbakdag@gmail.com

    YanıtlaSil
  100. merhaba blog takipçinizim. Ben daha çok youtube izleyicisiyim blogları daha çok bir ürünü almadan önce fikir sahibi olmak için google o ürünü yazarım ve blogları ziyaret ederim sizinde blogunuzu o şekilde buldum fakat sizi diğer bloglardan ayıran şey şu ki makyaj zevklerimiz aynı cilt tipimiz aynı bende büyük olsanız da blog aleminin genç isimlerinden siniz ve yaşı bana daha yakın birini takip ediyor olmak daha ilgi çekici bir diğer şey ise tavsiyeleriniz bana çok içten geliyor sizin tavsiyeniz ile aldığım her üründen çok memnun kaldım ve her gün yazı giriyor olmanıza hayranım müthiş bir disiplin.
    oleybeoley11@gmail.com

    YanıtlaSil
  101. Yabancı makyaj bloglarında o kadar cok dolasiyordum ki, artik güncellemelerini beklemekten sıkılınca dedim türk bloglarına da bakiyim güzel şeyler bulabilirim belki, google da nasıl arattım tam hatırlamıyorum fakat ilk bu blogla basladim turk bloggerlari takip etmeye. :) guzel de bir baslangic oldugunu düşünüyorum. :)

    busra_karakas@hotmail.com

    YanıtlaSil
  102. Merhaba Görkem =) Bloguna bir başkasının "sevdiğim bloglar" adlı yazısında denk geldim. İlk sıradaydın incelemeye başladım videolar yazılar derken epey kaptırdım kendimi=) Elimde uzun bir liste oldu özellikle mac rujlarının tonlarına bayıldım. En yakın zamanda birkaç tanesini uzun vadede de çoğunun benim olması için birkimimi yapıyorum =) anında instagramda takibe aldım :p senden öğrendiğim bir çok şey oldu hepsi için de çok teşekkür ederim. Ve en çok beğendiğim yazın da makyaja ilk kez başlayanlar için tavsiyelerini içeren yazı. Bunu çok severek yaptığın çok belli.. Eline sağlık =)
    Herkese çok şans dileyen bir cümleyle sonlandırırken yazımı en çok şansı kendime diliyorum =))

    YanıtlaSil
  103. Cloud10'den alsam mi almasam mi diye cok dusunmustum contour kit'i . Artik su guzellerden biri de bana ciksin sansimi deniyorum yine :) sanirim blogunu mac'in bu urunuyle ilgili kucuk bi arastirma yaparken kesfetmistim yanlis hatirlamiyosam :)
    ece-gucel@hotmail.com

    YanıtlaSil
  104. mailimi yazmayı unutmuşum:/ denizacaar@gmail.com =)

    YanıtlaSil
  105. selam görkem :)
    bende birçoğu gibi nette ürün yorumlarına bakarken keşfettim senin bloğunu. işten güçten zaman buldukça da ara ara bakıyorum yazılarına. hediyelerde pek bir güzel.
    aygul_2013@hotmail.com

    YanıtlaSil
  106. merhaba
    sıkı takipçinim:)mac ürünleri konusunda araştırma yapıyordum ki senin süpper blogunla ve seninle tanıştım:)
    kullanıcı adı:tubass
    tuba.uc@gmail.com

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  107. Merhaba
    Blog'unuzu youtube'daki videolarınızdan keşfettim.
    Videolarınız ve fotoğraflarınızı beğenerek takip ediyorum.
    Mailim: tugcebayram@gmail.com
    Herkese iyi şanslar

    YanıtlaSil
  108. Merhaba blogunun takipcisiyim uzun zamandır :) nasıl keşfettiğimi açıkçası bende hatırlamıyorum büyük bir ihtimalle makyaj blogları arasında dolaşırken keşfettim ve sonra da devamı geldi youtube instagram ve twitterdan da takibe aldım ve yazılarını büyük bir merakla bekler oldum özellikle tatlı yapmayı seven biri olarak weekend cake yazılarını çok beğeniyorum :)
    Senin çekilişlerini kazanmak zor gibi görünsede katılmaktan vazgeçmiyorum :)
    aksu.muge@hotmail.com

    YanıtlaSil
  109. Merhaba,

    Sizi instagram'da bir fotoğrafa yaptığınız yorumda gördüm, instagram'da sizi takip etmeye başladım, daha sonra blogunuza ulaştım ve blogda da takipçiniz oldum :)

    iulkuakkuzu@gmail.com

    YanıtlaSil
  110. merhaba bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine blogunu okumaya başlamıştım :)
    betul.asik@gmail.com

    YanıtlaSil
  111. merhaba Görkem ben de takipçinim epeydir.

    Nasıl keşfettim bilemiyorum ama ben genelde postlardaki yorumları bile okuyup blogu olanlar varsa onların bloglarını inceliyorum ya da takip ettiğim blogda blogroll varsa ve senin blogunda ordaysa ordan görmüşümdür muhtemelen :) Normalde benim de çekilişim var beni takip et diye yazanlara gıcık olurum ama senin de göz altları konusundaki hassasiyetini bildiğimden blogumda skinfood göz altı kapatıcısı çekilişim var beklerim ben de diye belirtmeden geçemeyeceğim :)

    tekderdimnegiysem@gmail.com

    YanıtlaSil
  112. merhaba, ben eskiden yemek bloglarını takip ediyordum :) 8 aydır makyaj bloglarını takip etmeye başladım. sizi nasıl bulduğumu hatırlamıyorum ama genelde bir ürün araştırırken googledan açılan blogları ekliyorum veya okuduğum bir bloga yorum bırakanların blogları varsa ekliyorum :) sevgiler
    mihribanmutlu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  113. Merhaba,

    Sizi Instagram'da bir fotoğrafa yaptığınız yorumda gördüm ve takip etmeye başladım. Daha sonra blogunuza ulaştım ve burda da takipçinizim :)

    iulkuakkuzu@gmail.com

    YanıtlaSil
  114. Merhaba blogunu youtube kanalini ilk kesfettikten sonra kesfettim. yazilarin urunleri anlattigin seyler cok eglenerek videolarini evde deneyerek seni takip ediyorum sansimi denemek istedim :-) Herkese bol sanss :-)
    senayolal96@gmail.com

    YanıtlaSil
  115. Merhaba
    Youtube 'da video izlerken rastlamıştım size ve o günden beri takip etmekteyim :)
    Mail adresim: ggulsen_06@hotmail.com

    YanıtlaSil
  116. Merhaba;
    Blog takip etmeyi ve önerilen ürünleri denemeyi çok seviyorum. Ve de o pembe süngerii çookk merak ediyorum. Sevgiler... tumay.va@hotmail.com

    YanıtlaSil
  117. merhaba ben sizi ilk You tube'a makyaj videolarınızı izleyerek başladım ve sonra blog takibe aldım ve kardeşinle videolarına bayılıyorumm herkese bol şanss inş bana çıkar
    Mailim : eda_nur_plbyk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  118. merhabaa edali makyaj olarak izleyiciyim.
    seni twitterda rt yapanlar ve tannesi sayesinde tanidim.
    mina_k15_15@hotmail.com

    YanıtlaSil
  119. Blogunu arkadasim vasitasiyla takibe basladim.Iyiki de baslamisim.Tavsiyelerin uzerine makyaj malzemelerime yanilerini kattim.Cokta memnunum ")

    Betul kayali
    betulkayali91@gmail.com

    YanıtlaSil
  120. Merhaba, ozlemm kullanıcı adıyla takipçinizim. Bu güzel bloğu ve sizi Youtube daki videolarınız sayesinde keşfettim. Keşfettiğim günden beri de severek takip ediyorum.
    esrakrgzl@hotmail.com
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  121. merhabalar, birkaç ay önce blogumu yeni açtığımda iyi makyaj bloglarını araştırıyordum feyz almak için o sıralar keşfetmiştim blogunuzu o günden beri de zevkle takip ediyorum.
    mail adresim: ozgun_erdogdu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  122. Blogunu takibe bi arkadasimin onerisi uzerine basladim.Iyiki de baslamisim.Tavsiyelerin uzerine makyaj malzemelerime yenilerini ekledim.cokta memnunum ")

    Betül Kayalı
    betulkayali91@gmail.com

    YanıtlaSil
  123. İzleyicinim
    Makyaj yapmayı öğrenmeye çabaladığım dönemde(hala devam eden bir süreç!) "neyi hangi markadan alacağım?" sorusuna kafa patlatırken cevabı yabancı bloglardan bulurum umuduyla ingilizce arama yapmıştım. O sırada make-up starter kit yazını bulmuştum. O zamandan beri takipteyim. :)
    mektepli.seyma@gmail.com

    YanıtlaSil
  124. Merhaba seni youtube videoların sayesinde kesfettim ve cok mutluyum. Instgram da makyajj youtubede dilara otman ve blogdada dilara otman adiyla takipteyim. dilaraotman@gmail.com. Tesekkur :)

    YanıtlaSil
  125. Mailimi de yazmayı unutmayaydım iyiydi, umarim ikinci yazı sorun çıkarmaz.
    gokceturkmen92@gmail.com
    Öptüm! :)

    YanıtlaSil
  126. merhaba, makyaja çok merak saldığım bir dönemde makyaj bloglarına bakınırken çıktın karşıma:)iyi ki de çıkmıssın! çekilişin yine çok güzel, bir deneyeyim şansımı:)
    safiyedemir.4@gmail.com

    YanıtlaSil
  127. merhaba blogunu çekilişin sayesinde farkettim..ama çok güzel bir blogun var..
    ceylangencer@hotmail.com

    YanıtlaSil
  128. Blogunu bir urun arastirirken kesvetmistim ve iyiki kesvetmisim diyorum!:) Blogunun sadeligi aciklayici anlatimin ve fotograf sevgin beni benden aliyor! Her gun bloguna bakmassam eksik hissediyorum kendimi iyiki varsin Gorkem :)
    E-mail: serapalaca@yandex.com

    YanıtlaSil
  129. merhaba , makyaja çok merak saldığım bir dönemde makyaj bloglarına bakınırken rastladım sana o gün bu gündür , her gün okumaya çalışıyorum:)çekilişin yine çok guzel ,sansımı bir deneyeyim:)
    safiyedemir.4@gmail.com

    YanıtlaSil
  130. Merhaba :)
    Blogunu tesadüfen googleda makyaj blogu araştırmalarım arasında buldum ve o günden beri de yazılarını okuyorum.Blogunu takibe aldım.
    cool_girl97@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  131. Canım zaten izleyicinim ve çekiliş kazanamayan bahtsızın biriyim.
    Ama fena halde beauty blenderda gözüm var hani kazansam son 3 haftadır berbat olan moralimi belki azıcık düzeltir.:)

    Ben senin blogunu naked palet çekilişinle keşfetmiştim sonrada blogunda yer alan tüm yazılarını okuyup yeni yazılarınında, videolarınında sıkı takipçisi oldum.:)

    morrmeneksee@hotmail.com

    YanıtlaSil
  132. Hediyelere bayıldım Görkemcim, bloğunun takipçisiyim tabiki. Bloğunu makyaj blogları çok okuduğumdan seninkini de o ara da bulmuştum :) Solmazilemakyaj@gmail.com . UMARIM ŞANS BENİMLE OLUR. :)

    YanıtlaSil
  133. Merhaba Sevgili Görkem;
    Bloğunu The Balm ürünleriyle ilgili birşeyler bakarken buldum ve o gün bugündür sadık bir takipçinim
    Şansım az ama vazgeçmeye niyetim yok
    gzdeyasar@gmail.com

    YanıtlaSil
  134. merhabalar blogunu internette bir ürün hakkında yorumlara bakarken buldum :) bgm_1903@hotmail.com

    YanıtlaSil
  135. merhaba blogunun takipçisiyim you tube kanalını ilk olarak görmüştüm daha sonra blogunuda takip etmeye başladım severek :) şansımı denemek istedim
    kose.tugce@hotmail.com

    YanıtlaSil
  136. Takipçi olarak yeni ekledim lakin 5-6 aydan beri takipçin olmadan okuyordum paylaşımlarınızı. Ürün araştırmasında tesadüfen keşfettim sizi. Umarım şansım yaver gider.. :)
    deryasabanoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  137. merhaba :) bende blogunu çok uzun zamandır takip ediyorum. sanırım ben de bir ürünü ararken keşfetmiştim ve o günden beri de büyük bir zevkle takip ediyorum seni :)
    dediğim gibi uzun zamandır takip ediyorum seni ve bu sefer bana çıkmasını diliyorum :) bu arada güzel yazıların için teşekkürler :)

    shoppingtimequeene@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. Merhaba Görkem,
    Blogunu twitter üzerinden de takip ettiğim Hacer(Makyaj Günlüğü) sayesinde keşfettim. Twitter'dan,You Tube'dan heryerden takipçin oldum. Akabinde Mac ürünlerine ait yorumların sayesinde blogun vazgeçilmezlerimden oldu.
    Son olarak Gezi Parkı olayında yaşananların sonrasındaki yorumların ve desteklerinle ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anladım.

    teşekkürler.

    damlaa81@gmail.com

    YanıtlaSil
  139. merhabamlarını blogunun takipçisiyim kozmetik bloglarını incelerken keşfettim yorumlarını seviyorum almak istediğim ürünler hakkında bilgi sahibi oluyorum hergün ne yazmışşın kontrol ediyorum :) umarım çekilişini ben kazanırımmmm :)
    sevgiler
    iremekiz48@hotmail.com

    YanıtlaSil
  140. Bu harika çekilişe katılmamak olmaaz :)
    uzelhande@gmail.com

    YanıtlaSil
  141. hatırlamaya çalışıyorum nasıl seni bulduğumu?????bi makyaj videosuydu sanırım şimdi youtube danda takipdeyim makyaj videolarını çok beğeniyorum

    tabiki izleyicinimmmm :)))

    yildiz111@hotmail.com

    YanıtlaSil
  142. merhaba izleyicindim. bloğunu aysel'in yazılarında görüp keşfettim :) bu sefer şanslı olurum umarımm :*
    buakkus@gmail.com

    YanıtlaSil
  143. Blogunu zaten takip ediyorum. Blogunu ise youtube videolarından keşfettim, youtube hesabını ise nereden buldum hatırlamıyoum :) instagram, twitter falan her yerden de takip ediyorum :) zelalcbgzn@gmail.com

    YanıtlaSil
  144. Merhaba Görkem,
    Blogunu twitter üzerinden takip ettiğim Hacer(Makyaj Günlüğü)sayesinde keşfettim. Ardından Twitter,You Tube gibi kanallardan da takipçin oldum. Mac ürünlerine ait yorumların, videoların sayesinde blogun vazgeçilmezlerimden oldu.
    Son olarak Gezi Parkı olaylarının ardından tavrın,yorumların ve bakış açın bana ne kadar doğru bir karar verdiğimi gösterdi.

    Teşekkürler.

    damlaa81@gmail.com

    YanıtlaSil
  145. merhaba blogunun takipçisiyim zaten (merve arslan)
    mailim drmerve@gmail.com

    YanıtlaSil
  146. Merhaba :)

    Ben instagramda takip ettiğim kişilerin aktivitelerine bakarken, birinin senin fotoğrafını beğendiğini gördüm, sonra instagramdan takip ettim, en sonda da blogunu takip ettim :)

    fistik_sipahioglu@hotmail.com

    YanıtlaSil
  147. Mrb youtube daki videolar esnasinda takip ettigim baska birinin beyenmesi sayesinde kesfettim ve ogunden sonra heryerden takip ediyorum timoti03@hotmail. com

    YanıtlaSil
  148. merhaba görkem,
    uzun bır suredır bloğunu ılgıyle takıp edıyorum.bır tesaduf sonucu rastladım ve saclarına hayran kaldım:)bloğunun ısmı de benı cektı.yaptıgın makyajları ve tanıttıgın urunlerı denemeyı cok sevıyorum.hele kı goz makyajlarını cok sevıyorum cunku ben de dogal kahve tonlarda makyaj tercih edıyorum.ayrıca kardesınle olan ıletısımını cok sevıyorum benım de ıkı kız kardesım var:)
    bloğunu tutkuyla işlediğin kesin.basarılarının devamını dılıyorum.ılk kez bır cekılıse katılacağım sans benımle olsun...
    sevgılerle.....
    haticemutlu61@gmail.com

    YanıtlaSil
  149. bende varım bende :) blogunu blogger olduktan sonra keşfetmiştim :)) Mail: er_a_kon@hotmail.com

    YanıtlaSil
  150. Merhaba youtube da videolarınızı izlemeye başladım sonra blog yazılarınızı facebook sayfanızı beğendikten sonra güncellemeniz sayesinde sürekli tıklıyo ve okuduğum şeyi tekrardan okumaya koyuluyorum alışkanlık yaptınız:))
    Mailim:aysegullceylan@gmail.com facebook:https://www.facebook.com/aysegul.ceylan.526?ref=tn_tnmn
    Bi umut diyip katılıyorum herkeze iyi şanslar.

    YanıtlaSil
  151. merhaba görkem,
    blogunu uzun suredır ılgıyle takıp edıyorum.bır tesaduf sonucu kesfettım senı ve saclarına hayran kaldım:)yaptıgın makyajları ve tanıttıgın urunlerı denemeyı cok sevıyorum.hele kı yaptıgın goz makyajlarına bayılıyorum cunku ben de dogal kahve tonlarını tercıh edıyorum.ayrıca kardesınle olan ıletısımını cok sevıyorum benım de ıkı kız kardesım var:)
    ısını buyuk bır şevkle yaptıgını dusunuyorum ve basarılarının devamını dılıyorum.ılk kez bır cekılıse katılıyorum sans benımle olsun..sevgılerle....
    haticemutlu61@gmail.com

    YanıtlaSil
  152. Merhaba,
    bloğunu yakın arkadaın, komsun olan blogger arkadasının beautıfulandsweets adlı blogunu gezerken kesfettim:)ıkınızıde takipteyim uzun zamandır:)Herkese bol şans diliyorum.mail adresim:esra-iau @hotmail.com

    YanıtlaSil
  153. merhaba, blogunu tesadüfen keşfettim. blogunun sadeliği ve şıklığı beni cezbetti öncelikli olarak aslında.

    ekonomikyedeksise@gmail.com

    bloglovin üzerinden takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  154. blogunu google da sıkılmış bir şekilde bari makyaj bloglarına bakayım derken keşfetmiştim, iyiki de keşfetmişim youtube manyağı olduğumdan oradan da izliyorum seni, uzatmadan sekercimeltem@gmail.com :))

    YanıtlaSil
  155. takipçinim. Blogunuzu rastgele youtubeda video izlerken sağdaki örnek videolardan kesfettim. çokda beğenerek okuyorum :)
    parduz-@hotmail.com

    YanıtlaSil
  156. Merhabalar Görkem, blogunu youtube videolarından öğrendim aslında youtube kanalınıda yeni keşfettim :) daha sonrada instagram da keşefettim :)yavaş yavaş tanışıyoruz. Şimdden iyi tatiller dilerim.... :)
    Not: bu yorum iki kez gelirse bu pc nin azizliği!

    YanıtlaSil
  157. merhaba :) ben de blogunun uzun bir süredir takipçisiyim makyaj ve bakım bloglarını büyük bi zevkle takip ediyorum seni de blogların arasında gezinirken keşfetmiştim. :)
    keles.mervee@gmail.com

    YanıtlaSil
  158. Selamlar blogunun takipçisiyim, 4aydan fazla olmuştur takip etmeye başlayalı. Bana blogunu 7-24 makyaj Aysel göstermişti. Videolarının neredeyse hepsini izledim, yazılarını da çok beğeniyorum. Sevgiler...

    mihrice@gmail.com

    YanıtlaSil
  159. Güzel bir çekiliş :)

    email:ebru-glr@hotmail.com

    YanıtlaSil
  160. youtube videolarından keşfettiğimden beri blogunu izliyorum e mail adresim zeyno0621@hotmail.com :)

    YanıtlaSil
  161. HAMIYA SALAMLAR.MEN SENI AZERBAYCANDAN TAKIB EDIREM.VIDEOLARINI DA SEVE SEVE IZLIYIREM VE BEYENIREM.OPUYORUM.HER KESE DE BOL SANS. Memmedzade1821@gmail.com

    YanıtlaSil
  162. email adresimi yazmayı unuttum :) ebru7835@windowslive.com :)

    YanıtlaSil
  163. merhaba

    her yerden çok severek takip ediyorum seni. Blogunu naked palet çekilişinde keşfettim.

    ssmyrnian@gmail.com

    sevgiler

    YanıtlaSil
  164. selamm;)
    bloğunun izleyicisiyim
    şimdi gelelim ilginç keşfime
    dün youtube'da mac mineralize skinfinish pudra araştırması yaparken
    kardeşinle olan videonu izledim netten arkadaşına senin makyaj hazineni tanıtıyordu
    yani sen hazinem demişsin ondan öyle dedim;)
    sonra Amerikalı arkadaşınla mantı sefanızıda izledim
    ve bugünde çekilişinle karşılaşınca
    bu kız beni çekiyor vardır bunda bir hayır diyerek
    çekilişine katılıyorum
    umarım yazdıklarımı zevkle okursun çünkü baya uzun oldu;)

    g.cakir35@gmail.com

    YanıtlaSil
  165. Merhaba blogunu instagram sayesinde keşfettim. hediyelerin çok güzel umarim kazanirim . ozgekuti@gmail.com

    YanıtlaSil
  166. Merhaba görkem,
    Bloğunu uzun süredir takip ediyorum.Bir tesadüf sonucu keşfettim seni.Yaptığın makyajları ve tanıttığın ürünleri uygulamayı çok seviyorum.hele ki göz makyajlarını tarzıma yakın buluyorum çünkü doğal kahve tonlarını uyguluyorum.Ayrıca kardeşinle olan iletişimini çok seviyorum benim de iki kız kardeşim var:)İşini şevkle yaptığın anlaşılıyor başarılarının devamını diliyorum.
    İlk kez bir çekilişe katılıyorum şans benimle olsun!Sevgilerimle....
    haticemutlu61@gmail.com

    YanıtlaSil
  167. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  168. görkemmm sen ne tatlı hatunsun =) ikiside muhteşem hediyeler gerçektennn =)
    ben seni maalesef bir hediye çekilişi yazısında linkini görünce tanıdım, daha sonra blogunu baştan aşağıya inceledim, videolarını izledim ve bayıldımmmmmmm =) oldukça zor bir çekiliş yine =) hakeden kazanır umarımm =)

    mavidunyam6@mynet.com

    YanıtlaSil
  169. merhaba :) ben bloğunu urban decay çekilişinle keşfettim ve o zamandan beri severek takip ediyorum.her yazını heyecanla bekliyorum.umarım kazanırım.
    sevgiler.
    basak.zulfikar@hotmail.com

    YanıtlaSil
  170. Merhaba ^^
    Uzun zamandır takipçinim canım, blogu yanılmıyorsam surdarcenciel blogta bahsedildiğinde merak edip girmiş, hemen takibe almıştım :D

    Sleek paleti o kadar uzun zamandır istiyorum ki..
    Kazanırsam bir süre kullanmaya kıyamam ama her gün açar hayran hayran bakarım sanırım haha :D

    sevgiler ve bu güzel çekilişin için teşekkürler

    youshoulddancewithme@hotmail.com

    YanıtlaSil
  171. Merhabalar
    Bir makyaj bagımlısı olarak instagramdan likelanan fotograflarda gordum sizi,fotograflarına baktım,blogunu ziyaret ettim veee takipcin oldum:))
    betulvural07@gmail.com

    YanıtlaSil
  172. ben bir yorum atmış olabilirim de olmayabilirim de :( ne oldu anlamadım.
    ama eğer atmadıysam takipçinim ve internette makyaj videolarına rastlamıştım.
    isyankarhalk@gmail.com

    YanıtlaSil
  173. Merhaba takipçinim uzun zamandır. :) Blogunu twitterda takip ettiğim diğer makyaj blogları sayesinde yandaki takip önerilerinde görmüştüm. Bir iki videonuda izledikten sonra hemen takibe aldım seni. O gün bugündürde videolarını,yazılarını vs. severek takip ediyorum. :)
    gzm_gdr@hotmail.com

    YanıtlaSil
  174. Merhabalar, ben de eskiyim bloğunda. :) Hangisi olduğunu hatırlamasam da bir ürün hakkında yazı ararken buldum blogunu. Gün geçtikçe güzelleşen resimlerin ve sadeleşen yazılarını takip etmekten büyük keyif alıyorum. Herkese bol şans. :)
    nowaydown@hotmail.com

    YanıtlaSil
  175. Makyaj videoların ve instagram sayesinde blogunu keşfettim, bundan sonrada devamı gelir diye düşünüyorum. :)

    ozgederinn@gmail.com

    YanıtlaSil
  176. Merhaba Görkemciğim uzun zamandır takipçinim :)
    Bloğunu sanırım internetten bir ürün ararken keşfetmiştim (ürünü hatırlayamadım)
    Sonrasında da neredeyse tüm yazılarını okudum :)
    Ardından videolarını keşfettim ve izlemeye doyamadım:)
    bridget.bjk@gmail.com

    YanıtlaSil
  177. canım blogunu ud naked çekilişi yaptığında keşfetmiştim,twitterda görmüştüm sanırım;o zamandan beri de hiç bırakmadım takibi biliyosun :) şansım olduğunu düşünmüyorum ama bakalım artık :) tubaaesen@gmail.com

    YanıtlaSil
  178. Merhabalar, Çok fazla blog takip ettiğim söylenemez, sizin blogunuzu takip etmeye başlamam bana gerçekten doğru bilgi verebilecek blog arıyordum ve google da araştırıken sizin sayfanızı gördüm ve aralıksız en az 1 saat blogunuzda ki yazıların neredeyse tamamını okudum ve hemen takibe başladım ve blogunuzla yetinmeyip ayrıca instagram ve youtube da da takibe başladım :)Çekiliş bana çıksın veya çıkmasın okumaktan gerçekten zevk aldığım bloggerlardan bırısınız bunun için teşekkür ederim :) ( muqesaka@gmail.com )

    YanıtlaSil
  179. merhaba blogun bir süredir takipçisiyim :) mac ürünlerine bakarken o mükemmel çekim fotoğrafları farkettim ne güzel bir sepet o öyle ne hoş fotoğraflar :)
    başarılar dileyerek çekilşe katılıorm..
    mervebulut006@gmail.com

    YanıtlaSil
  180. selam
    izleyicinim
    tam olarak hatırlayamıyorum ama bourjois markası ile ilgili bilgi araken bulmuştum sanırsam.ve ilk olarak fotoğrafların kalitesi ilgimi çekmişti blogda
    hediyene gelincede en çok ben istiyorum :)inşallah bakalım
    bahartuz@gmail.com

    YanıtlaSil
  181. görkemcim bu ürünleri denemek çok isterim herkese bol şans :))
    gselen_3@hotmail.com

    YanıtlaSil
  182. selam
    öncelikle herkese bol şans blogunu nette ürün yorumlarına bakınırken keşfettim ve sonrada takipçin oldum :)

    herdemmakeup@gmail.com

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  183. Seni youtubetan mac fırça yorumları ararken keşfetmiştim görkemcim :) beautyblender ı çokkkkkk istiyorum inşallah şans bana güler bu sefer :) esra-yapici@hotmail.com

    YanıtlaSil
  184. Merhabalar:)mac ürünleriyle ilgili Araştırma yaptığımda karşımda hep seni buluyordum :)blogunu bu sayede tanıdım...mail adresim et_hat_meyil_@hotmail.com.tr teşekkürler iyi şanslar

    YanıtlaSil
  185. Merhaba görkem :) bloğundan önce makyaj videolarını farkettim ben. Videolarda bahsettiğin zaman bloğunu öğrendim ve takip etmeye başladım, ikisini de gayet basarılı buluyorum. (erisrana@gmail.com)

    YanıtlaSil
  186. google da mac ürünleri ile ilgili yorumları ararken buldum :)

    anjeliqq@gmail.com

    YanıtlaSil
  187. Yine olmasam olmazdı tabisi :D
    Blogunu MAC select concealer ı araştırırken keşfettim birçok blog okuduktan sonra seninkinin kalitesini fark ettikten sonra deli gibi eski yazılarını tek tek okumuştum hala da sıkıldıkça tekrar okuyorum.blog takip etme gibi bir şeyim yoktu ama senin blogunu takip etmek için gmail hesabı açmıştım ilk seni takibe almıştım sonrası geldi zaten o yüzden senin yerin bir başka:)) Sen hep yaz e mi:D
    aylin-celikk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  188. Merhaba bloğunun takipçisiyim. Seni youtube videolarında keşfettim ve severek takip ediyorum çekiliş yapıcağını biliyordum uzun zamandır bekliyordum. Umarım çıkar :))

    berilgvn92@hotmail.com

    YanıtlaSil
  189. Yine mükemmel hediyeler seçmişsin canım benim, daha önce çekilişlerinden birini kazanmış olsam da Beauty Blender'ı o kadar çok sevdin ki bende merak ettim bir kez daha şansımı deneyeyim dedim :) Blogunu ise tesadüfen ürün araştırması yaparken buldum, sanırım 1 saat falan tüm blogu okudum, videoları izledim. İyiki tanımışım dediğim insanlardan biri oldun canım :)
    Herkese bol şans! :)
    gokceaytac@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  190. Merhaba videolarını izlemeye başladıktan sonra blogunuda takip etmeye başladım.
    esratavukcuoglu@gmail.com

    YanıtlaSil
  191. Merhabalar
    Bir makyaj bagımlısı olarak instagramda likelanan fotograflarda gordum seni hemen fotograflarına baktım zevkler ortak, o halde bloguna bakalım dedim veee takipcinim:))
    betulvural07@gmail.com

    YanıtlaSil
  192. mrb google da ürün araştırması yaparken sana rastladım ve yorumunu okuduktan sonra ürünü aldım çünkü en objektif ve sağlam bilgiyi senden aldığımı düşündüm o günden sonra takipçinim :) videolarını da zevkle izliyorum :)
    sevgiler şimdiden keyifli tatiller :)
    eliif.cihan@gmail.com

    YanıtlaSil
  193. Merhaba,
    Blogunu kuru ciltler için olan Biotherm Aquasource kremi bana önerilince, internette yorum ararken buldum. Anlatımın, resimlerin hoşuma gidince diğer yazıları da okudum ve seve seve takibe başladım, sessiz ama sıkı bir blog ve youtube takipçisiyimdir. Ayrıca zamanla anladım ki benimki kadar aşırı hassas, alerjik, zaman zaman sudan bile etkilenen ciltle yalnız değilmişim :) Böylece makyaja ilgimin arttığı zamanlarda senin önerdiğin her ürünü denemeye çalışır oldum. Yeri gelmişken Real Techniques fırçalarla bizi tanıştırdığın için de teşekkür ederim :)
    Bakalım bu sefer şans bana gülecek mi..

    Ebru C.
    ebrucvsgl@gmail.com

    YanıtlaSil
  194. Merhaba! Blogunu beğenerek takip ediyorum ve google da bir ürün ararken keşfettim sanırım :) takipçinim. asla alamayacağım ürünler olduğu için inşallah bana çıkar diyorum. ayrıca bu sempatikliğini samimiyetini sakın kaybetme olur mu? burnu büyük kendini beğenmiş gayet ciddi bloggerlarin gittikce arttığını hesaba katarsak senin yerin bambaşka bende! hatta 3yaşında kızım var videolarini birlikte izliyoruz video sonunda o da el sallıyor öpücük atıyor sana :) mail adresim cindy.makeupstory@gmail.com

    YanıtlaSil
  195. Merhaba, ben de uzun zamandır takipçilerindenim :) Seni tesadüfen buldum açıkcası, makyaj blogları okumaya başladıktan sonra bulduğum birkaç tane değerli insandan birisin:) Yazılarını ve videolarını izlemeyi çok seviyorum ^^
    e-mail: cileklisut_200@hotmail.com

    YanıtlaSil
  196. merhaba blogunun takipcisiyim baska bir blogda sevdigim bloglar adlı yazıda buldum ve o zamandan beri takip ediyorum :) melis_ozten@hotmail.com

    YanıtlaSil
  197. Merhaba.blogunun takipçisiyim.bloglovin ve twitterdan da takibe aldım.
    Blogunu youtube videoların sayesinde keşfettim.
    twitterda paylaştım.
    https://twitter.com/ucurtmakirmizii/status/345142570533396480

    kirmiziucurtmalar@hotmail.com
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  198. Doğruyu söylemek gerekirse burayı mac 187 fırçasının nasıl olduğunu ve kullanan kişilerin memnun olup olmadığımı öğrenmek için google'a yazdım ve tonlarca sayfa arasından şans ki sen blogun çıktı. İyiki de çıktı. Gerçekten senin sayende benimde makyaj ürünlere aşkım vardı daha da arttı:) Yarın 14 haziran benim doğum günüm. İnşallah bana güzel bir doğum günü hediyesi olur. Bizimle bu kadar samimi videolar paylaştığın ve o güzel açıklayıcı yazıların için kendim adına çok teşekkür ederim:)
    ilke.guzel@hotmail.com

    YanıtlaSil
  199. Merhaba pinkheartt adıyla izleyicinim, twitterda da takipteyim sürekli=)
    Blogunu youtube da makyaj videoları izlerken keşfettim.Umarım şanslı kişi ben olurum=))

    nurgül
    masumkiz666@gmail.com

    YanıtlaSil
  200. merhaba kanalının takipçisi olduktan baya sonra blogunun olduğunu öğrenerek seni buradan da takip etmeye başladım ve sanırım seni takip etmediğim hiçbir hesabın kalmadı :D seni dediğim gibi seni ilk Alışveriş! The balm gratis mac diye bir videonda gördüm ve sonra diğer videolarını izledim ürünler hakkında yorumlarını çok beğendiğim içinde kanalını takip etmeye başladım sonra her gün videolarını iple çekmeye başladım hatta seninle daha önce karşılaşmamda seni diğer takip ettiğim insanlar dan bayağı bir ayırıyor sana daha öncede söylemek istiyordum ama fırsat bulamadım günümüzdeki olaylardan dolayı ailemle birlikte protesto etmek için Atatürk caddesine gittiğimizde seni gördüm aslında nedense seninde orada olacağın içime doğmuştu seni Buket'i babanı gördüm anneni o arada gördüm mü görmedim mi hatırlamıyorum elinde kırmızı tencere filan vardı :D anneme söyledim git tanış dedi ama pek yeri olduğunu düşünmedim hem birazda cesaretimi toplayamadım neyse uzun lafın kısası beauty blender 'ı görünce çekilişe balıklama atladım diyebilirim :D
    e-mail:bernisoksak@gmail.com

    YanıtlaSil