Get Ready With Me #6 // Turuncu Gözler || Orange Eyes!



Merhaba! Bugünkü yazımın dışında bir de yeni videomu paylaşmak istedim sizlerle. Turuncu göz makyajımı izlemek için BURAYA tıklayın. Videomu 1080P HD izlemeyi unutmayın! :)

Hello! I wanted to share my new Get Ready With Me video! You can click HERE to watch it. Don't forget to watch it 1080P HD! xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

13 yorum:

  1. Bu videoyu usb belleğime attım :) çünkü basit yollarla müthiş bir makyaj videosu olmuş, süresi de kısa..e daha ne istenir ki! ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. Coook guzelsin canim gorkemcim.canim menim birde cekilis videosu yapsan insallah Ben kazansam azerbaycana gondere bileceysen????yoxsa yurt disina gonderim yapmiyomusun?????cok cok opdum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiim! bir dahaki çekilişi video ile duyururum:)

      Sil
  3. Makyajlarına bayılıyorum! O kadar güzeller ki çok şey öğrendim videolarından bunlar için de teşekkür ederim. Yalnız ben çok ayrı birşey soracaktım. Saçların çok güzel duruyor. Benim de aynı model ve aynı yapıda sayılır ama düzleştirici ve sprey olmadan asla bu kadar güzel durmuyor hep basık ve uçları dönüyor. Acaba sen fön vs. kullanıyor musun günlük hayatta? Ve şampuan vs ne kullanıyorsun? Yazın gelmesiyle acil tavsiyeye ihtiyacım var da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim saçlarım aşırı ince telli ve hacimsiz, çok da düz olduğu için düzleştiricinin yanına yaklaşmıyorum:(
      başımı öne eğip hacim verici şampuanla yıkıyorum ve yine öne eğip kurutunca baya bir hacim geliyor:) şampuan şu sıralar clear'in turuncu kapaklısını kullanıyorum ve pantene saç kremi. başka da saç bakım ürünüm yok:)

      Sil
    2. Ben deli gibi saç bakım ürünü ve düzleştirici kullanıyorum ve özellikle uçlarına çünkü hemen dönüyor madem öyle ben de biraz ara vereyim bari belki bu dediklerin işime yarar da azcık düzgün bişeyler olur :)

      Sil
  4. Görkem bir kez de saçlarını toplayarak makyaj yapar mısın sana yakışacağını düşünüyorum.
    sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. selam bu da çok güzel olmuş tam yazlık bence :) mezuniyet makyajı yapıcam yakın zamanda ve elbisem parlement mavisi ben gri ya da altın ağırlıklı bişeyler düşündüm, sence hangi tonlar uygun olur? makyaj konusunda fikirlerini önemsiyorum o yüzden bişeyler sorup duruyorum k.bakma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayakkabı ve çanta çok önemli bu adımda aslında:) ayakkabı gümüşse gri gölgeli bi makyaj yapılabilir ama ben parlement'e en çok altın, şeftalileri yakıştırıyorum :)

      Sil
  6. Sen renkli makyajlar yapmaya başlayınca hemen turuncu makyaj istemeliyim dedim ama sen çoktan yapmışsın :) çok beğenerek izliyorum videolarını ellerine sağlık..

    Blogumu yeni açtım gelirsen sevinirim :) http://aysegullemakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil