Bübchen Baby Oil // Bebek Yağı



Günaydın! Bugün sizlere yeni tanıştığım bir Alman markası olan Bübchen'ın bebek yağını tanıtacağım. Geçen kış Almanya'ya gittiğimde kuzenim Derya, çantasından bir pişik kremi çıkartıp dudaklarına ve burun kenarlarına sürdüğünde çok şaşırmıştım. Dudak ve burun çatlamalarına çok çok iyi geldiğini söylemişti. Bübchen'ın ürünleri elime geçince paketi tanıdık geldi ve Derya'nın kullandığı ürünle aynı olduğunu farkettim. Gelelim yağa.

Good morning! Today I'll be reviewing a baby oil by Bübchen. Bübchen is a German brand, producing lotions and oils for babies. 




Peki ben bu yağı ne için kullandım? Benri'nin kare pamuklarına döktüğüm iki damla bebek yağıyla tüm makyaj kalıntılarımı temizledim. En zor maskaraları bile temizlemesiyle beni büyülediğimi söylemeliyim. Adının yağ olması sizi korkutmasın, o kadar güzel emiliyor ki, hiç kalıntı bırakmıyor. Cildi kuru olanlar için mükemmel bir makyaj temizleme yağı. 

I've been removing my makeup with this baby oil and I'm very amazed by the softness and clearness it gives to my skin. It's a perfect makeup remover for those with dry skin.




Sevgili Serap Tan, Aylin ve Şebnem'in düzenlediği blogger buluşmamızda bize sponsor olan firmalardan biri olan Bübchen'a bu ürün için çok teşekkür ediyorum ve sizlerin zorlu makyaj temizleme önerilerini bekliyorum!

* Ürün Bübchen Türkiye tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir. Blogger buluşması ve bunun dışında bana firmalardan gönderilen ürünlerden gerçekten beğendiklerimin yazısını blogda bulabilirsiniz. Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Görkem Karman

15 yorum:

  1. bübchen ürünleri kozmetik kimyasal içermediğinden tavsiye ederim ben de çok güzel özellikle bübchen milk harika :)

    YanıtlaSil
  2. Canımmm iyi ki katıldınız :) Rica ederis ki:)) Bubchen ın pişik kkreminin goz altı kremı olarak kullanıldıgını duydugum zaman cook sasırmıstım ama denediğim zaman kesinlikle mükemmelmiş dedim canım. Ama şimdi seni okuduğumda hemen yağını da denemeli notunu aldım kendime :) Düşüncem bebeğim olana dek saklamaktı :D

    YanıtlaSil
  3. 6 yaşındaki yeğenim için yıllardır kullandığımız bir marka Bübchen. Ablam da kullanırdı cildinde, ben de merak ederdim niye kullanıyor diye. Sonra kendim de kullanınca anladım ve çok sevdim. Özellikle nemlendiricileri hassas cilde çok iyi geliyor. Öneri için teşekkürler Gorky <3

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan Görkemcim:)sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. ben de johnsons baby aloe veralı bebe yağını kullanıyorum makyaj temizlemek için:) bir de bunu deneyelim bakalım.gratislerde vardı değil mi?

    YanıtlaSil
  6. Acaba gözün kenarlarında yağ butoncuğu yapar mı görkemcim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 haftadır kullanıyorum, henüz öyle bir şey yapmadı ama olursa söylerim :)

      Sil
  7. sonuçta bu bi yağ acaba tüylenmeye fln yol açarmı?

    YanıtlaSil
  8. türkiyede bulabiliyor muyuz

    YanıtlaSil
  9. Ben senden görüp aldığım Bioderma Sensibio'dan vazgeçemem :) şimdi bir de buzdolabında saklıyorum, yaz günlerinde soğuk soğuk mükemmel oluyor :) çok yağlı bir cildim olduğu için yağ riskli geldi ama kuru ciltler için güzel bir tavsiye olmuş bence

    YanıtlaSil
  10. Krem kullanmaya üşendiğim zamanlarda duşta kullanıyorum bende:) nemlendiriciye gerek kalmıyor:)

    YanıtlaSil
  11. bizde bebeğimiz için biobaby ürünlerini tercih edenlerdeniz kesinlikle çok güzel ve faydalı bir ürün. bebeğim için verdiğim en iyi kararların başında Biobaby ürünlerini kullanmak geliyor.Özellikle bebe yağı bir harika.

    YanıtlaSil