BU BLOGDA DİRENİŞ VAR!



Fazla söze gerek yok. Kısa tutacağım. Az önce facebook sayfamda söylediğim gibi; ülkem karanlıklar içindeyken renkli şeyler, makyaj malzemeleri görmek istemiyorum, istemiyoruz! Kendimi iyi hissettiğimde, insanlar Taksim'den jop ve gaz yemeden döndüğünde tekrar yazmaya başlayacağım. Fikrime saygı duymayabilirsiniz ancak saygı GÖSTERMEK zorundasınız diye düşünüyorum. Göstermeyenin ve bu direnişte en ufak bir çaba sarfetmeyenin de beni takipten çıkarmasını istiyorum. Geri kalanların da ses çıkarmasını, en azından balkonlara çıkıp, bayrağımızı sallayıp tencere tavayla dikkat çekmesini rica ediyorum. Hepinize anlayışınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. Güzel ülkemiz için dualarınızı eksik etmeyin!



Görkem Karman

20 yorum:

  1. #direngeziparkı #direnankara #direnizmir #direnadana #occupygezi !!!

    YanıtlaSil
  2. görkem abla ben 15 yaşındayım makyaja ilgili olduğumdan blogunu severek okuyorum ama bu sözlerin beni çok incitti ben bu protestoya katılmıyorum destekte vermiyorum çünkü bu gösteri yüzünden bir sürü esnaf zarar gördü polis arabaları devrildi 20 milyon liralık zarara yol açtı sırf o tencere tava, tayyip istifa sesleri yüzünden dersimi çalışamadım dün akşam ve gece uyuyamadım beni boşverin hastası yaşlısı var onlar bunu çekmek zorunda mı bu mu demokrasi bu şekilde mi çözüme ulaşacaksınız bağırmakla vurup kırmakla hiçbir sorun çözülmeyecek insanları tahrik etmek yerine sağduyulu olun ve barışa davet edin huzurlu gürültüsüz mutlu bir türkiye istiyorum yeter artık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jerocum o kadar gençsin ki, yaşın itibariyle şimdiye kadar böyle büyük olaylara şahit olmadın. ama bir şey itiraf edeyim mi? 30 yaşındayım, ben de şahit olmadım. Demokrasi bazen savaşarak da korunur, kaybedilenleri tekrar elde etmenin yolu bazen sokağa dökülmekten geçer. Bugünler Türk Halkı'nın uyandığı günlerdir, kusura bakma biraz gürültülü uyanıyoruz. sen kendine bir kulak tıkacı al, dersini ihmal etme. öpüyoruz seni, merak etme biz çok mutlu bir Türkiye'yiz :)

      Sil
    2. Didem çok şekersin :) evet biz geç uyanıyoruz ama biraz gürültülü uyanıyoruz :)

      Sil
    3. jero'cum dedikleri gibi çok küçüksün farkında değilsin çok belli, verilen zararlar ortada doğru söylüyorsun peki ya devletin sessiz sedasız verdiği zararların farkında mısın sen, değilsin tabi... Bizim kadar yürekli olmadı devlet, gizli kapılar ardında verdiler zararlarını, büyüyünce anlarsın umarım...

      Sil
    4. ben kimse haklıdır haksızdır demeden insanca bir noktadan yaklaşmak istiyorum. o kadar insan gaz bombalarının mermi gibi kullanılması sonucu yaralandı gözlerini kaybetti aynı şekilde plastik mermilerle yaralandı. 1'i polis 3 vatandaşımız hayatını kaybetti o insanların yaşadıklarının yanında bahsedilen maddi zararların ne önemi var. bir deyiş vardır bizde cana geleceğine mala gelsin. biz bu şekilde büyüdük. önemli olan candır. insanların maddi zararlardan bahsetmesini gerçekten anlayamıyorum. Bu yaralardan çok daha mı önemli?

      Sil
  3. göz yummadığın haklı direnişe destek olduğun için hassasiyetin için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. direnisin için hassasiyetin için duyarlılığın için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. #direngeziparki #direnizmir #direnTürkiye

    YanıtlaSil
  6. BENDE YENİ BAŞLADIM BU YOLA. ÖRNEK OLDUNUZ TEŞEKKÜRLER.

    YanıtlaSil
  7. bütün herkese örnek olmalı !!!

    YanıtlaSil
  8. bireysel faaliyetlerimizi bir kaç gün de yapamayalım birşey olmaz.. Eğer halkın sesini bastırmak yerine dinlemeyi deneselerdi bu kadar büyümezdi zatenDestekliyoruz görkemkarman. #direnizmir #direngeziparkı

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. bende baskı ve dayatmalardan uzak özgürlük ve demokrasi isteyen bir Türk vatandaşı olarak bu direnişin bir parçasıyım. Görkemcim seni de bu duyarlılığından dolayı kutluyorum. Bu ülke sahipsiz değildir.

    YanıtlaSil
  11. En capulcu blogger bizim blogger! Tessekkurler görkem abla, bil ki beraber direniyoruz !

    YanıtlaSil
  12. Direnişe desteğiniz için çok teşekkür ederiyorum.Rant kaybetme ihtimaline rağmen direnişe destek veren bloggerlar çıkar doğrultusunda hareket etmediklerini gösterip güven duygusu aşılıyorlar.

    YanıtlaSil
  13. olayları takip etmekten bloglarda neler oluyor pek fırsat olmadı. biraz geç olacak ama 90 kuşağının güzel örneklerinden biri olduğunu gösterdin, tebrik ederim.. duyarsız bilgisayar çocukları olmamanız bizi çok mutlu etti..

    YanıtlaSil
  14. bu davranışını gerçekten ayakta alkışlıyorum görkem örnek olunacak bir davranış(: herkesi senin gibi duyarlı olmaya davet ediyorum !! birde yakın zamandaki çekilişe nasıl katılabiliriz ve ne zaman olacak bilgilendirrisen çok sevinirim .XOXO

    YanıtlaSil