Golden Rose Likit Mat 10 x Colour Pop Trap



Günaydın! Bugün çok sevdiğim, çokça da popüler olan iki ruju inceleyip karşılaştıracağız. Aslında blogumun bugünkü esas konuğu Golden Rose'un likit mat rujlarından 10 numaralı rengi ancak bu ruju Instagram'da ilk paylaştığım günden beri, 'Colour Pop Trap'le benziyorlar mı? Muadili olabilir mi?' soruları geldiği için yazının devamında iki ruju kıyaslıyor olacağım. 




Fırçalardan başlayacak olursak; Golden Rose'unki çok daha uzun ve yassı. Daha çok bir kapatıcı aplikatörünü anımsatıyor. Colour Pop'unki ise daha kısa ve ufak. Ben bu tarz fırçaları daha kullanışlı buluyorum. 

Bunun dışında biraz formüllerden bahsedeyim. Denediğim onca likit mat ruj arasında en başarılı bulduğum marka şüphesiz Colour Pop. Gerek aplikatörün minnoşluğu, gerek uygulama kolaylığı, kuruma hızı, kalıcılığı, renk skalası ve hatta rujlar üstündeki Colour Pop işlemesinin görünümü. Her anlamda en çok sevdiğim kendisi. 

Yerli markalara gelirsek, Pastel ve Golden Rose bence bu kategoride çığır açtı. Flormar'ınkileri henüz denemediğim için bir şey diyemiyorum ancak bu iki markanın likit rujlarını denemediyseniz muhakkak bakmanızı öneririm. Şimdi dönüyorum karşılaştırmaya.




Her iki rujun da yeni sürülmüş halini görüyorsunuz. Henüz ıslaklar. Üstteki Golden Rose 10, alttaki Colour Pop Trap. Dudakta ayrı ayrı duruşları birbirlerini anımsatsa da, bu şekilde yan yana bakıldığında epey farklı olduklarını anlıyoruz. Golden Rose bence biraz MAC Really Me'ye benziyor. (Tıklayın!) Ondan daha az pembelik, daha bol gri/leylaklık içeriyor diyebilirim. Ten renginize göre sizde gri, mor ya da tam da bu fotoğrafta göründüğü gibi durabilir. Yine MAC Really Me'de olduğu gibi sürmesi zor ama muazzam bir renk. Doğru göz ve ten makyajıyla inanılmaz görünebilir.

Trap ise kirli pembe kısmına biraz daha yakın. Tek başına görseniz, 'Aa, baya morumtrakmış.' dersiniz ama Golden Rose 10'la yan yana konulduğunda çok daha canlı ve koyu görünüyor.




Kuruyunca biraz daha yakınlaşıyor renkleri. Buna rağmen Golden Rose'daki leylak-grilik hala daha baskın. Colour Pop'un yapısının inceliğini, duruşunu ve kalıcılığını daha çok sevmeme rağmen Golden Rose'u renk ve ulaşılabilirlik anlamında daha çekici buluyor, daha sık kullanıyorum. 

Bu kadar anlattım anlattım, bari nereden, ne kadara ulaşabileceğimizi de hatırlatayım. Golden Rose'u kendi websitelerinden, Golden Rose standlarından ve mağazalarından alabilirsiniz. Colour Pop ise ülkemizde olmadığı için Instagram hesaplarından sipariş edebilirsiniz. Golden Rose'un satış fiyatı 20 TL iken, Colour Pop'u Instagram hesaplarında 25-40 TL arasında bulabilirsiniz. Sevgiler. <3



Görkem Karman

14 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ben pasteli hic sevmiyorum oldukca kuru bir yapisi var pek kalicida degil. Likit mat rujda the balm mi tek gecerim ama cok renk secenegi yok malesef. The balm rahatligina en yakin flormar var bence dene hemen gorkem. By arada colour poplari hic o kadar ucuza gormedim bir iki adres versene giii:))

    YanıtlaSil
  3. Görkem golden rose nasıl bir goz makyajıyla surebılıcegegımızden bahsedermisin ? Bir türlü kullanamıyorum ..

    YanıtlaSil
  4. çok hoş renkler sevgiler canım ;)

    YanıtlaSil
  5. Colour pop midi yi sende görüp çok beğenmiştim videonda. Hala alıcam bi türlü kısmet olmadı :)

    YanıtlaSil
  6. Yeni bir blog actim ve sayfamda nars orgasm ile sleek rose gold allik karsistirmasi var. Acaba muadiller mi ? Merak ediyorsaniz asudeyilmaz.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. Dudakta duruşlarını da görmek isterdim

    YanıtlaSil
  8. Yurt dışından alınsa resmen Golden Rose dan daha ucuz :)

    YanıtlaSil
  9. Golden Rose'unki de Pastel'inki kadar kurutucu mu peki?

    YanıtlaSil
  10. Görkem merhaba. Sana bildiğim tüm sosyal medya hesaplarından ve mail yoluyla ulaşmaya çalıştım ama bi türlü sana sesimi duyuramadım. Mailime ya da instagram üzerinden dm ye cevap verebilir misin lütfen �� kullanıcı adı birgulkaratekin

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Renkleri o kadar güzelki alacaklar listesine girdi bile ♥

    YanıtlaSil