MAC Really Me Ruj



Merhaba! Faux, Mehr ve Stone'dan uzun süre sonra ilk kez bir MAC ruja kaptırdım gönlümü. Zaten aylardır dudağımda, Instagram'da, Snapchat hesabımda görüyorsunuz kendisini. Bugün detaylıca bir inceleme ve kendisine en çok benzetilen ruj MAC Faux'la karşılaştırma vakti.




Really Me; MAC'in mat serisinden, hiç öyle görünmese de epey zor bir renk. Websitelerinde pastel nötr pembe diye tanımladıkları bu rengi ben; çok belirgin leylak-grilik barındıran soluk pembe diye betimleyeceğim. Zaten bu rengi zor kılan da, içerisindeki grimsi lilalık. Ben bol eyelinerla, göz makyajıyla çok tamamlayıcı buluyorum ve kendi ten rengime çok yakıştırıyorum ancak cilt alt tonu, dudak rengi vesaire gibi faktörler rujların duruşunu etkilediği için denemeden almamanızı önereceğim. Evet, çok soluk ama çok çok güzel bir ton.




Rujun duruşunu göstermeden önce bana çok sık sorulan bir soruyu yanıtlamak istiyorum. MAC Faux'ya benziyor mu? Hayır, inanın bana alakaları bile yok.




Really Me matken, Faux saten bitişli. Really Me daha soluk, Faux çok daha belirgin koyulukta. Zaten yukarıdaki görselde de açıkça belli oluyor. Bu arada ben ilk MAC rujumu aldığımda 38 Lira mıydı neydi. Şimdi 66 Lira olmuşlar. MAC mağazalarından ya da maccosmetics.com.tr den satın alabilirsiniz. Mutlu haftasonları. <3

Rujun duruşu için şuraya tıklayabilirsiniz.




Görkem Karman

17 yorum:

  1. Çok bebeksi sanada çok yakışıyor fakat ben buğdayım bana gitmez :( 66 da olması kötü sanırım psikolojik sınırım mac rujlarında 49 tl :))))

    YanıtlaSil
  2. Çok bebeksi sanada çok yakışıyor fakat ben buğdayım bana gitmez :( 66 da olması kötü sanırım psikolojik sınırım mac rujlarında 49 tl :))))

    YanıtlaSil
  3. Dupe bekliyoruz :) sana çok çok yakışmış ayrıca

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendimm canım sana da çok yakısmıs <3

    YanıtlaSil
  5. cpk yakismis ama zor renk derken neyi katsettiginizi anladim. Hele ki benim ten rengimde (bugday ten) iyice zor olur :)

    YanıtlaSil
  6. http://hayatadokunmakmi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. görkem abla bloğun teması nedir acaba veya blog temalarını nerden bulabilirim cevaplarsan çok sevinirim

    YanıtlaSil
  8. Görkem merhaba yazılarını okumak çok keyifli yorumlarının gerçekten tarafsız ve dürüst olduğunu düşünüyorum seni diğer bloggerlardan ayırıyor lütfen blogu boş bırakma sevgiler ❤

    YanıtlaSil
  9. bana sanki biraz the balmın mai bilstepaid isimli rujuna benziyormuş gibi geldi birde Görkemcim loreal maybelline falan coşturmuş yeni ürünler gelmiş kamuflaj paletleri falan bir denersin diye umuyorum ;)

    YanıtlaSil
  10. Görkemm cilt alt tonunu çok merak ettim, hem pembe tonlar yakışmış hem de canlı bir kırmızı yakışmış.. Nedir acaba cilt alr tonunn ?

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar yeni bir blog açtım asudeyilmaz.blogspot.com.tr hepinizi blog sayfama beklerim:))

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. görkemm selamlar, önerilerini youtube'dan da severek takip ediyorum ama bu postta makyaj dışında dikkatimi çeken bir şey var, sen artık çok bilinen biriyken o koltuktan fonu olduramadım bi türlü:'') koltuk olmasa olur mu?

    YanıtlaSil
  14. Görkem merhabalar önerdigin bu ruju severek kullanıyorum fakat benimde dudaklarim cok ince oldugu için cerceve yaparken zorlanıyorum bu nedenle really me ruja uygun bir dudak kalemi arayısına girdim bu konuda bir tavsiyen var mı ?sence hangi dudak kalemini almalıyım ?

    YanıtlaSil
  15. Yalvariciğim artiik maillerine bakk acil yardimina ihtiyacim var...

    YanıtlaSil
  16. mac rujlar haddinden pahalı...

    YanıtlaSil