Estee Lauder Brush On Glow Göz Altı Aydınlatıcısı



Merhaba! Bugün sizlere, geçtiğimiz sene kendime doğum günü hediyesi olarak aldığım ve yaklaşık 10 gün önce bitirdiğim bir üründen bahsedeceğim. Blogumu, Youtube kanalımı ya da herhangi bir sosyal medya hesabımı takip edenler, göz çevresi ürünlerine merakımı bilirler. 



İşte bu ürün de İngiliz vloggerlarda görüp epey merak ettiğim bir göz altı aydınlatıcısıydı. Ben Estee Lauder'ın internet sitesinden sipariş vermiştim. Yabancı bloglardaki swatchlara bakarak 1C renginin bana uyacağını düşündüm. Öyle de oldu.




Fırça uçlu, asansörlü formda ve incecik yapısına rağmen orta örtücülükte bir ürün. Açıkçası ben bunu kapatıcımın üzerine, yüzüme ve göz çevreme ekstra bir aydınlık katsın diye almıştım ancak 'göz altı aydınlatıcısı' adı altında denediğim tüm ürünler arasında en örtücü olan bu oldu ve yüzümde ağırlık istemediğim günlerde elim başka bir şeye gitmedi ve altına ya da üstüne başka bir şey sürmeye gerek duymadan, tek başına bunu kullandım.





Sade ama gösterişli ambalajı, ışıl ışıl duruşuyla göz altlarında kalıp gibi durmadan yorgun görünümü alıvermesi ve 2,2 ML olmasına ve sık kullanmama rağmen 1 seneye yakın bir sürede bitmesiyle gönlümü fetheden bu ürünün tek eksisi fiyatı. 110 TL'lik etiketiyle, aynı kategorideki ürünlere göre epey pahalı olan Brush On Glow'u en sevdiğim göz altı aydınlatıcısı ilan ediyorum. MAC Prep + Prime'ı bir kenara attırdığını da eklemeliyim.

İşte böyle. Estee Lauder'ın Zero Smudge maskarasından sonra ilk kez bir ürününü bu kadar çok sevdim. Tekrardan satın alacağım.

Sevgiler. <3





Görkem Karman

13 yorum:

  1. Denemek istedimm görkitooo öneriyor listesi uzadı bende ✌🏻️

    YanıtlaSil
  2. Fiyatı biraz pahalı ama bu kadar iyise kaçırmamak lazım :)

    YanıtlaSil
  3. 1 sene içerisinde 30 40 liraya birden fazla kapatıcı alsakta aynı hesaba geliyor aslında 1 sene kullandığına göre ve bu kadar başarılı bir ürünse fiyatı o kadarda eksi değil bence :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Görkemcim blogunu okumak videolarını izlemek çok keyifli :) bir ricam var, nars laguna liquid bronzerı inceler misin? Alternatif olabilecek ürünlerle?

    YanıtlaSil
  6. Yine çok güzel bir yazı. Tebrikler :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de cook severek kullaniyorum💛💛

    YanıtlaSil
  8. Ben de cook severek kullaniyorum💛💛

    YanıtlaSil
  9. Benim rengim Just Peachy. Diğer renkleri tekrar burada görmek ve incelemek güzel oldu. Teşekkürler.
    Ben de bloguma beklerim. Destek verirsen sevinirim. Paylaşmayı seviyorum...

    YanıtlaSil
  10. Benim rengim Just Peachy. Diğer renkleri tekrar burada görmek ve incelemek güzel oldu. Teşekkürler.
    Ben de bloguma beklerim. Destek verirsen sevinirim. Paylaşmayı seviyorum...

    YanıtlaSil
  11. Bloğuma bekliyorum goncailemakyaj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  12. Bloğuma bekliyorum goncailemakyaj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil